ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Benimde gobek deligimin solunda hisediyorum bende asagda oldugunu zanediyodum megerse ta nereye cikiyo
çok dolaşıyorlar, bence alanı bol buldular:) ultrasondan kalkarken göbeğimin her tarafı jele bulaşmış oluyor. sanırım alttan ayaklarıyla kendilerini yukarı itekliyorlar, ya da ben hayalimde yaptığı hareketin bu olduğunu düşünüyorum:) daha da büyüyecekler inşallah.

Aynen biz cok farkli hayal ediyoruz senin kizmiydi

merhaba, hepinizin bebekleri saglikla dogsun insallah, benim sormak istedigim kacinci haftada ve hangi testle anladiniz gebeliginiz? benim tam 4hafta oldu ama idrar testinde henuz cikmaz sanirim gecikme olmadigi icin degil mi?
Adetin eğer bir iki gün geciktiyse çok silik 2.çizgi çıkar sonralarda hormon artınca net çıkar benim öyle olmuştu:)

Bende sana ilk kiz dedi diye hatirliyodum ya
erkek gibi görünüyor demişti ama daha çok erken diye ciddiye almamıştık, 1 ay sonraki ultrasonda erkek olduğu kesinleşti. bu hcg rakamına göre de 40ın altındaysa erkektir teorisi bende doğru çıkmıştı.
kız dediklerinde sonradan erkeğe döndüğünü çok duydum ama erkek dediklerinde genelde erkek olarak kalıyor sanırım.

Kizlar catlaklar icin ne oneriyosunuz
sebamed'in çatlak kremini kullanıyorum 3 aydır. benim kalçamda ve belimde zaten yıllardır çatlaklar vardı, karnım büyümeye başlamadan önce bu çatlakların üzerine ve etrafına sürmeye başladım. her gün sürüyorum, henüz yeni bir çatlak oluşmadı. ama kokusu ne kadar hoş olsa da bana ağır geliyor, gebelikten önce de hassas olan burnum şimdi iyice hassas olduğu için olabilir. 1 şişe almıştım hala bitmedi, bitince daha kokusuz bir şey arayacağım. bebek yağı da bana ağır kokuyor gibi geliyor. senin çatlakların başladı mı?

Hayir baslamadi ben zaten gebeligimi zayif basladim yedi kilo aldim karnim cikti cok kasiniyo bu gidisle cok catlak cikacak

Aynen bende oyle duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…