çok dolaşıyorlar, bence alanı bol buldular:) ultrasondan kalkarken göbeğimin her tarafı jele bulaşmış oluyor. sanırım alttan ayaklarıyla kendilerini yukarı itekliyorlar, ya da ben hayalimde yaptığı hareketin bu olduğunu düşünüyorum:) daha da büyüyecekler inşallah.Benimde gobek deligimin solunda hisediyorum bende asagda oldugunu zanediyodum megerse ta nereye cikiyo
Aynen biz cok farkli hayal ediyoruz senin kizmiydiçok dolaşıyorlar, bence alanı bol buldular:) ultrasondan kalkarken göbeğimin her tarafı jele bulaşmış oluyor. sanırım alttan ayaklarıyla kendilerini yukarı itekliyorlar, ya da ben hayalimde yaptığı hareketin bu olduğunu düşünüyorum:) daha da büyüyecekler inşallah.
14 haftada cinsiyeti öğrendim ama 17 haftalık olduk henüz değişmedi bizim oğlanın pipisi hala duruyor daha dün gördüm.Kizlar 12 ve 13. Hafta cinsiyet ogrenen sonra degisen var mi??
Yok benimki erkekmis, bana ilk zamanlar kiz gibi geliyordu ama benim ne dusundugume bagli degilmis, pipisini gorduk gecen gun:))Aynen biz cok farkli hayal ediyoruz senin kizmiydi
Bende sana ilk kiz dedi diye hatirliyodum yaYok benimki erkekmis, bana ilk zamanlar kiz gibi geliyordu ama benim ne dusundugume bagli degilmis, pipisini gorduk gecen gun:))
Ben bio oil ve bebek yagi kullaniyorum.Kizlar catlaklar icin ne oneriyosunuz
Canım ben 12de öğrendim ve değişmediKizlar 12 ve 13. Hafta cinsiyet ogrenen sonra degisen var mi??
Ben lierac phitolastil krem kullanıyorum çok araştırdım doktorumda bunu önerdi kullananlar çok memnun kalmışKizlar catlaklar icin ne oneriyosunuz
Adetin eğer bir iki gün geciktiyse çok silik 2.çizgi çıkar sonralarda hormon artınca net çıkar benim öyle olmuştu:)merhaba, hepinizin bebekleri saglikla dogsun insallah, benim sormak istedigim kacinci haftada ve hangi testle anladiniz gebeliginiz? benim tam 4hafta oldu ama idrar testinde henuz cikmaz sanirim gecikme olmadigi icin degil mi?
Nasil bi ise yariyomu benim karnim göğüslerim kasiniyodaBen bio oil ve bebek yagi kullaniyorum.
Bende bir iki haftadir kullaniyorum. Insallah yarar.Nasil bi ise yariyomu benim karnim göğüslerim kasiniyoda
Kaşıntı varsa kesinlikle nemlendirmeniz lazım.Nasil bi ise yariyomu benim karnim göğüslerim kasiniyoda
Evet ya catlak olusuyo demi goguslerim cok buyuduKaşıntı varsa kesinlikle nemlendirmeniz lazım.
erkek gibi görünüyor demişti ama daha çok erken diye ciddiye almamıştık, 1 ay sonraki ultrasonda erkek olduğu kesinleşti. bu hcg rakamına göre de 40ın altındaysa erkektir teorisi bende doğru çıkmıştı.Bende sana ilk kiz dedi diye hatirliyodum ya
sebamed'in çatlak kremini kullanıyorum 3 aydır. benim kalçamda ve belimde zaten yıllardır çatlaklar vardı, karnım büyümeye başlamadan önce bu çatlakların üzerine ve etrafına sürmeye başladım. her gün sürüyorum, henüz yeni bir çatlak oluşmadı. ama kokusu ne kadar hoş olsa da bana ağır geliyor, gebelikten önce de hassas olan burnum şimdi iyice hassas olduğu için olabilir. 1 şişe almıştım hala bitmedi, bitince daha kokusuz bir şey arayacağım. bebek yağı da bana ağır kokuyor gibi geliyor. senin çatlakların başladı mı?Kizlar catlaklar icin ne oneriyosunuz
Evet benimde çok büyüdü böyle giderse sonum ne olcak bilmiyorumEvet ya catlak olusuyo demi goguslerim cok buyudu
Hayir baslamadi ben zaten gebeligimi zayif basladim yedi kilo aldim karnim cikti cok kasiniyo bu gidisle cok catlak cikacaksebamed'in çatlak kremini kullanıyorum 3 aydır. benim kalçamda ve belimde zaten yıllardır çatlaklar vardı, karnım büyümeye başlamadan önce bu çatlakların üzerine ve etrafına sürmeye başladım. her gün sürüyorum, henüz yeni bir çatlak oluşmadı. ama kokusu ne kadar hoş olsa da bana ağır geliyor, gebelikten önce de hassas olan burnum şimdi iyice hassas olduğu için olabilir. 1 şişe almıştım hala bitmedi, bitince daha kokusuz bir şey arayacağım. bebek yağı da bana ağır kokuyor gibi geliyor. senin çatlakların başladı mı?
Senin kizmiydi genelde kiz annelerini gogusleri cok buyur derlerEvet benimde çok büyüdü böyle giderse sonum ne olcak bilmiyorum
Aynen bende oyle duymustumerkek gibi görünüyor demişti ama daha çok erken diye ciddiye almamıştık, 1 ay sonraki ultrasonda erkek olduğu kesinleşti. bu hcg rakamına göre de 40ın altındaysa erkektir teorisi bende doğru çıkmıştı.
kız dediklerinde sonradan erkeğe döndüğünü çok duydum ama erkek dediklerinde genelde erkek olarak kalıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?