ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kızlar gebelikte meydana gelecek olan çatlakları önlemek için yapılacak tek şey fazla kilo almamak yani 9 ayı 12 kilo ile kapatan kişide çatlak falan olmaz.
Çatlama durumu kişinin cilt yapısına da bağlıdır.Ben ömrüm boyunca hiç kilolu biri olmadım spor yaptığım ve boyum uzun olduğu için de çok atletik bir fiziğim olmuştur hep.Ancak henüz 17 yaşımda bacaklarım da hafif hafif çatlaklar oluştu sebebini asla bilmiyorum ama oldu işte.
İlk gebeliğimde tam 30 kilo aldım ve hiçbir önlem almadım karnımda çok az bir çatlama oldu o da kasıklarım da.Sezaryen doğum yaptıpım halde karnımda hiç sarkma ve deforme de olmadı.Doğumdan tam 1 yıl sonra yine fit olmuş eski kiloma dönmüştüm.İkinci gebeliğim de hiç çatlamadı karnım aynı kaldı.Şimdi 40 yaşındayım ve üçüncüye hamileyim 17 haftada 8 kilo aldım almaya da devam ediyorum göbüşüm sanki 6 aylık gibi olsa da henüz bir çatlama falan olmadı.
Çatlamayı önleyemezsiniz belki ama yavaşlatıp azaltabilirsiniz bunun için de eczaneden aldığınız orjinal Badem Yağı tavsiye ederim.

Badem yagi tuylendiriyormus

Badem yagi tuylendiriyormus

Kusura bakma çok fena gülesim geldi ve güldüm.
Yapıyomuş ediyormuş oluyormuş....
Mişli muşlu konuşmların hiçbir bilimsel bir gerçeği olmadığı gibi tamamen kişisel tecrübelere göre yapılmış yorumlardır.
Badem yağı tüy yapmaz ama olan tüyü beslediği doğrudur.
Vücudumuz da ki geniş kıl köküne sahip olan koltuk altı malum bölge kaş saç vs gibi olan bölgelerde badem yağı kullanmak kıl kökünü beslediği için gürleştirir ama asla kıl tüy çıkartmaz.
Şayet bu teori doğru olsaydı keller başına kaşı olmayanlar kaşına sürerdi.
Gebe adayı annenin hormonları çok çalışıyorsa ve vücudu ziyadesi ile kıllıysa badem yağı süremeden de göbeğinde kıllar çıkacaktır bunu engelleyemez zaten.
Göbeğin tüylenemesi için hormon iğnesi olmak gerekiyor.
Kısacası Badem yağının göbekte ki tüyleri çoğalttığına dair bir çalışma yok canım.
Ama derseniz ben tüy istemem çatlak isterim siz bilirsiniz

Ne bilim herkes birsey soyluyo artik sasirdim kaldim ama hakiki olanini almak. Lazim

Ne bilim herkes birsey soyluyo artik sasirdim kaldim ama hakiki olanini almak. Lazim
Güzel kardeşim ben şu anda 3 gebeliğimi yaşıyorum az buçuk tecrübem var.
Tenin de daha önceden çatlak varmı yani benim gibi durup duruken çatladımı?
Bunlara iyi bak.Mesela benim göğüslerimde çatlak yok karnımda da yok ama kasığımda var. Ben yağmı kullandım elbette hayır cildim neye müsaitse o oldu.
Bebeğim sağlıkla doğsun da podyuma çıkacak değilim
Bebek doğana kadar yaşayacağım stres kafamda çatlak yapacak biliyorum
Karnım da çatlak olsa ne olur olmasa ne olur?
Sende çok takılma olacağı varsa oluyor.
Bir arkadaşım amerikalardan kremler getirtti sonuç ne oldu peki?TIRT oldu çatlamadık yeri kalmadı
Senin şansına ne olur bilmiyorum.

Benim hic bi yerimde catlak falan yok zayifim yani bide bi gobek cikmis oda kasiniyo artik sansima ins catlamaz

Benim hic bi yerimde catlak falan yok zayifim yani bide bi gobek cikmis oda kasiniyo artik sansima ins catlamaz
Canım ben kendimi bildim bileli zayıfım :)
Doğum yaptım yaş oldu 40 hala zayıfım ama daha genç kızken çatladım.
Karnın kaşınıyorsa o zaman karnına alelade bir krem de sürüp yumuşatabilirsin.
Çok takma bebeğinin ve hamileliğin keyfini çıkart derim

Ablacım merhaba bende üniversitede yüzme hocasıyım ve yıllardır sporcuyum halada spora devam ediyorum yüzüyor ve pilates yapıyorum 59 kiloyla hamile kaldım 18. Haftamın içindeyim şuan 65 kiloyum tecrübelerine dayanarak sana sormak istedim sizce kilom Nasıl hızlı mı gidiyor çok korkuyorum fazla kilo almaktan :)

Merhaba bayanlar bende 14 haftayi bitirmek üzereyim ve karnimda silik çizgiler belirdi.Hemen aktara gidip çatlak önleyici karısım yağ aldım bikacgünde kayboldu zaten silik gibiydiler.Erken teşhis ettim heralde.Tabi ilerleyen zamanlarda çatlayacağım kesin genetik olarak ailede var.

Moralini bozmayayim ama ben 15 haftalığım mide bulantim olmamasina rağmen 1 kg aldım.Hamur işi tatlıyı kısıtla biraz...

Hayır gerçekdn yapıyor ben kzımda gebe kaldıgmd 59 kg dm doğuma 75 kg gittim ve doğuma kadar kullandığm badm yağınn haddi hesabi olmadı inann ama ne çatlatmayı önledi nede eski göbeğime geri döndüm aşırıı tüylenme oldu şu an yine hamileym 18 haftalk gebe şimdiye kadar 5 kg aldm 70 kg şimdi umarım doğuma kadar 80 i geçmem ama göbeğim hem tüylü hem sarkık çatlaklarmn rengi açıldığı için eskisi kadar kötü durmasada artk badem yağına tövbeliym ben zatn fayda etmedi etse çatlatmasa yine kullanırdm

Merhaba canım benim kızım da lisanslı yüzücü ve bende dahil tüm ailem prof yüzücü :) Yaptığın sporu çok sevdiğimi belirtmek istedim sadece.
Canım bende 58 kilo ile gebe kaldım şu anda 65 kiloyum doktorum biraz fazla hızlı gittiğimi söyledi ama ben yemekten kendimi alamıyorum.Spor yapan kişilerde kilo çokta sorun olmuyor aslında kızımda da 30 kilo almıştım doğumdan 1 yıl sonra sporla eski vücuduma döndüm.
Kısacası benim gibi boyun uzunsa ve sürekli spor yapan biriysen gebelikte alınan kilolar pekte sorun olmuyor.Bende olmadı tabi sen kendini daha iyi bilirsin.
Tombiş bir bebeğin olacak sağlıkla imanla kucağına al bitanesi

Teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza bende kilo verme konusunda hep azimliyimdir zaten yerimde duramam hiç ama yinede biraz boğazımı tutmayı deniycem başaramazsamda sağlık olsun :)))))

Moralini bozmayayim ama ben 15 haftalığım mide bulantim olmamasina rağmen 1 kg aldım.Hamur işi tatlıyı kısıtla biraz...
:-( ya bende farkındayım ama anlaşılmıyor vücudumdan diye çaktırmıyorum çünkü kasım çok sıkı kalıyorum yinede biraz kısıtlıycam kendimi bakalım

Lierac phitolastil krem denesene herkes memnun kalıyor yapısal sanırım çünkü ben kilo almama ve hafta olarak senden ileri olmama rağmen belirti yok 12. Haftada kreme başladım ben

:-( ya bende farkındayım ama anlaşılmıyor vücudumdan diye çaktırmıyorum çünkü kasım çok sıkı kalıyorum yinede biraz kısıtlıycam kendimi bakalım
Önemli olan senin ve bebeğin sagligi.Baktin cok kilo aldin artik dogum sonrasi sıkı bi diyet yaparsin ☺

Lierac phitolastil krem denesene herkes memnun kalıyor yapısal sanırım çünkü ben kilo almama ve hafta olarak senden ileri olmama rağmen belirti yok 12. Haftada kreme başladım ben
Yazdiğin kremi biliyorum birazda pahalı diye arkadasimdan hatirliyorum kullanmisti 7. Aydan sonra çatladı duzenli kullanmasina rağmen.

Yazdiğin kremi biliyorum birazda pahalı diye arkadasimdan hatirliyorum kullanmisti 7. Aydan sonra çatladı duzenli kullanmasina rağmen.
Evet biraz pahalı ama genetik çoğu ama onda işe yaramadığı sendede yaramıycak demek değil :) inşallah çatlamayız :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…