Inşallah canım bol su da takviye etmek lazim :)Evet biraz pahalı ama genetik çoğu ama onda işe yaramadığı sendede yaramıycak demek değil :) inşallah çatlamayız :/
Inşallah canım insallah :))Evet biraz pahalı ama genetik çoğu ama onda işe yaramadığı sendede yaramıycak demek değil :) inşallah çatlamayız :/
Tüm anne adaylarinın anneler günü kutlu olsunAnneler gününüz kutlu olsun
2 gun var aramizda evet suan sırt kismim cok ağriyor üsüttüğümü dusunuyorum ama hamilelikte olabilir mis demekkiIyi aksamlar... Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin. 15+1 günlük hamileyim. İnsallah hayirlisiyla bir oglum olacak. Cok fazla bel agrim oluyor. Ayakta fazla duramiyorum ve cok fazla yuruyemiyorum. Benim gibi olan var mi?
Benimde bi kac gundur oyle cnm rahim buyuyo o yuzden dikkat etIyi aksamlar... Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin. 15+1 günlük hamileyim. İnsallah hayirlisiyla bir oglum olacak. Cok fazla bel agrim oluyor. Ayakta fazla duramiyorum ve cok fazla yuruyemiyorum. Benim gibi olan var mi?
15+6 oldumKızlar kimler kaçincı haftasinda ben bugun 14 ü doldurdum.Yarin 15 hafta olucaz insallah
15+6 oldum
Benimde 13 mayista randevu m var cnm kesinlesmistir bebisin de uygun pozisyomdaysa ogrenirsinbebeğinizin cinsiyeti kesinleşti mi ? size daha önce yazmıştım aynı gidiyoruz diye,doktorum yüzde 60 kız demişti.18 mayısta ta randevum var fakat çarşamba günü eşimin doğum günü.süpriz yapmak istiyorum doktoruma cinsiyeti için gitmeyi düşünüyorum.kesin öğrenebilirmiyim cinsiyetini ? yoksa bir hafta daha beklememi mi önerirsiniz?
Tmm cnmöğrenince burayada yazarsanız sevinirim yüzde 60 kız tahmini nasıl sonuçlanıcak merak ediyorum aynı şekilde ben de yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?