ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kızlar kimler kaçincı haftasinda ben bugun 14 ü doldurdum.Yarin 15 hafta olucaz insallah

Iyi aksamlar... Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin. 15+1 günlük hamileyim. İnsallah hayirlisiyla bir oglum olacak. Cok fazla bel agrim oluyor. Ayakta fazla duramiyorum ve cok fazla yuruyemiyorum. Benim gibi olan var mi?

2 gun var aramizda evet suan sırt kismim cok ağriyor üsüttüğümü dusunuyorum ama hamilelikte olabilir mis demekki

Benimde bi kac gundur oyle cnm rahim buyuyo o yuzden dikkat et

bebeğinizin cinsiyeti kesinleşti mi ? size daha önce yazmıştım aynı gidiyoruz diye,doktorum yüzde 60 kız demişti.18 mayısta ta randevum var fakat çarşamba günü eşimin doğum günü.süpriz yapmak istiyorum doktoruma cinsiyeti için gitmeyi düşünüyorum.kesin öğrenebilirmiyim cinsiyetini ? yoksa bir hafta daha beklememi mi önerirsiniz?

Benimde 13 mayista randevu m var cnm kesinlesmistir bebisin de uygun pozisyomdaysa ogrenirsin

Bende ayni sekilde zaman gecmek bilmiyo en azindan biliriz kesin oldugunu kafamizda soru isareti kalmaz

öğrenince burayada yazarsanız sevinirim yüzde 60 kız tahmini nasıl sonuçlanıcak merak ediyorum aynı şekilde ben de yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…