ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Hanimlar merhabalar bizde 13. Haftadayiz bastan beri enfeksiyon bulanti vs vs o kadar sorun yasadikki hic yemek yiyemedim hala ayniyim evin kokusu bile midemi bulandiriyor tum bunlara ancak dayanirken depresyona girdim resmen surekli agliyorum bu durumdan bebegim etkilenecek diye cok korkuyorum iki kat uzuntu yasiyorum cikmaz bi hale geldim bana destek olur musunuz benim gibi geçiren oldu mu hic

Cnm bi kac hafta icinde rahatlarsin disari cik biraz gez rahatla kendini cok kasma sik sik yemeye calis cocugun icin allah sana bi evlat vermis bunu kiymetini bil ya olmasaydi ne yapardin bebisin icin herseye dayan sabirli ol bitecek bi kac haftaya

bebegim icin dayanmaya calisiyorum ama bulantilarim sanki omur boyu benimle gelicek daha once koku hissetmezdim bile su anda koku olsada midem bulansam diye bakiyo ailemden uzak bi yerde yasiyorum esim calisiyo aksama kadarda yalnizim surekli yorgunum ve depresyon kacinilmaz oldu surekli aglamak geliyo icimden sebepsiz artik sizlerden destek arıyorum adet oncesi donemimde cok stresli gecerdi benim hormonlarin etkisi olabilir mi acaba tecrübeli annelerimiz yardimci olur musunuz ilk bebegim

Canım ailene uzaksan en iyi eşin destek olabilir sana. Bence biraz değişik şeyler yapın akşam dışarı çıkın kafanı dağıt gezin biraz. Mide bulantın için sade soda önerebilrim bana çok iyi geliyordu ve muzda rahatlatır dene bunları bence.
Hamileliğinin tadını çıkar, ben okadar memnunumki hamile olmaktan çok mutluyum.
Bende çok fazla enerjik bir insandım yerimde ddurmazdım şimdi işten eve dönünce orda burda uyuyakalıyorum hiçbir yere gitmek istemiyorum eşimle ilgilenemiyorum bu durum beni çok üzüyor ama yapacak birşey yok. Herşey geçer düzelir kafana takıp dahada büyütme.. Doktorunlada paylaş yaşadıklarını sana yardımcı olabilir.
Hamile kalabilmek için dünyalarını verecek kadınlar tanıyorum, sabırlı ol ve bu zamanlarının tadını çıkar canım.
Allah yardımcın olsun güç versin.

Kizlar 17.haftadayim cinsiyeti son muaynede acmadigi icin ogrenemedim kismetse yarin ogrenecegim size bir sorum olacak kaburga agrisi ceken var mi inanin dayanamiyorum uzanmadan gecmiyor 1 saat ayakta kalsam 3 saat uzanmak zorunda kaliyorum, benzer durumu yasayan var mi ¿¿

hamilelikte yasanan bulanti tarif edilebilir mi mesela az once mutfaga gireyim dedim birden midem kotu oldu cikarmak zorunda kaldim mutfagin kokusuna dayanamiyorum hic saatlerce midembulaniyo halsizlik yapiyo afedersiniz surekli ogurme halindeyim karnim artik dayanamayacak hale geldi

Ben biraz alışverişe başladım. İlk bebeğim olacağı için elimde birşeyim yok sıfırdan alacağım, sonrasında çok yük olmaması için ve aklım birşeyde kalmasın diye ufaktan en azından kıyafetleri, banyo bakım gereçleri v.s gibi ufak tefek başlayıp tamamlamak istiyorum. Doktorum kız dedi, detaylı ultrasona henüz girmedim. Net söyledi cinsiyeti kesin konuştu, güveniyorumda doktoruma ama yinede içimde kuşku oluyor yanılmamıştır değilmi?
Kız bebekte yanılma olur mu?
Pembe rengine bayılırım, çoğunluk pembe, yeşil ve sarı renkler tercih edeceğim ama korkuyorum bir taraftanda.
Sizin görüşleriniz nedir kızlar?

Sen bi renliyede gir ondan sonra basla derim arkadasima yedi ay boyunca kiz dedi gecen giti buyuk ulturasyona girdi erkek dediler

merhabalar herkese,benimde oğlum olacak allah nasip ederse :) ama sıkıntılı süreçler geçiyorum bende kasıklarım çok ağrıyo sürekli yatmak istiyorum,çalıştığım içinde eve gidince nerdeyse hiç kalkmıyorum diyebilirim,idrar yollarımda iltihap vardı fitil kullandım kültürüm temiz çıktı şükür,ama neden geçmiyor anlamıyorum. 10 yaşında da bir kızım var okadar rahat bir hamilelik geçirmiştim ki onda o yüzden bu tür durumlar tedirgin ediyor, varmı benim gibi olan acaba ?

Olsun bu yil dogacak arada istisnalar olabilir
benim görümcelerim öyleydi, 3ü birden aynı ay hamile kalıyordu. ilk yıl 3ününkü de kız çıktı, ikinci yıl yine üçününkü de kız çıktı, üçüncü yıl üçününkü de erkek çıktı. aynı evde yaşamıyor, aynı yerde çalışmıyorlar. sadece aynı ayda hamile kalarak nasıl her seferinde aynı cinsiyeti tutturdular bilmiyorum. demekki yıla göre cinsiyet ağırlığı diye bir şey var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…