- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Cnm bi kac hafta icinde rahatlarsin disari cik biraz gez rahatla kendini cok kasma sik sik yemeye calis cocugun icin allah sana bi evlat vermis bunu kiymetini bil ya olmasaydi ne yapardin bebisin icin herseye dayan sabirli ol bitecek bi kac haftayaHanimlar merhabalar bizde 13. Haftadayiz bastan beri enfeksiyon bulanti vs vs o kadar sorun yasadikki hic yemek yiyemedim hala ayniyim evin kokusu bile midemi bulandiriyor tum bunlara ancak dayanirken depresyona girdim resmen surekli agliyorum bu durumdan bebegim etkilenecek diye cok korkuyorum iki kat uzuntu yasiyorum cikmaz bi hale geldim bana destek olur musunuz benim gibi geçiren oldu mu hic
bebegim icin dayanmaya calisiyorum ama bulantilarim sanki omur boyu benimle gelicek daha once koku hissetmezdim bile su anda koku olsada midem bulansam diye bakiyo ailemden uzak bi yerde yasiyorum esim calisiyo aksama kadarda yalnizim surekli yorgunum ve depresyon kacinilmaz oldu surekli aglamak geliyo icimden sebepsiz artik sizlerden destek arıyorum adet oncesi donemimde cok stresli gecerdi benim hormonlarin etkisi olabilir mi acaba tecrübeli annelerimiz yardimci olur musunuz ilk bebegim
hamilelikte yasanan bulanti tarif edilebilir mi mesela az once mutfaga gireyim dedim birden midem kotu oldu cikarmak zorunda kaldim mutfagin kokusuna dayanamiyorum hic saatlerce midembulaniyo halsizlik yapiyo afedersiniz surekli ogurme halindeyim karnim artik dayanamayacak hale geldiCanım ailene uzaksan en iyi eşin destek olabilir sana. Bence biraz değişik şeyler yapın akşam dışarı çıkın kafanı dağıt gezin biraz. Mide bulantın için sade soda önerebilrim bana çok iyi geliyordu ve muzda rahatlatır dene bunları bence.
Hamileliğinin tadını çıkar, ben okadar memnunumki hamile olmaktan çok mutluyum.
Bende çok fazla enerjik bir insandım yerimde ddurmazdım şimdi işten eve dönünce orda burda uyuyakalıyorum hiçbir yere gitmek istemiyorum eşimle ilgilenemiyorum bu durum beni çok üzüyor ama yapacak birşey yok. Herşey geçer düzelir kafana takıp dahada büyütme.. Doktorunlada paylaş yaşadıklarını sana yardımcı olabilir.
Hamile kalabilmek için dünyalarını verecek kadınlar tanıyorum, sabırlı ol ve bu zamanlarının tadını çıkar canım.
Allah yardımcın olsun güç versin.
BİZİM DE KIZIMIZ OLACAK İNŞAALLAH :) <3
benimki erkekmiş ama:)Bu yil kiz senesi galiba
Olsun bu yil dogacak arada istisnalar olabilirbenimki erkekmiş ama:)
gerçi benimki geçen yılın mahsülü, tüp bebek olunca yaptığım yıl mı taşıdığım yıl mı diye arada kalıyorum.
hayırlı olsun tüm kız annelerine
Sen bi renliyede gir ondan sonra basla derim arkadasima yedi ay boyunca kiz dedi gecen giti buyuk ulturasyona girdi erkek dedilerBen biraz alışverişe başladım. İlk bebeğim olacağı için elimde birşeyim yok sıfırdan alacağım, sonrasında çok yük olmaması için ve aklım birşeyde kalmasın diye ufaktan en azından kıyafetleri, banyo bakım gereçleri v.s gibi ufak tefek başlayıp tamamlamak istiyorum. Doktorum kız dedi, detaylı ultrasona henüz girmedim. Net söyledi cinsiyeti kesin konuştu, güveniyorumda doktoruma ama yinede içimde kuşku oluyor yanılmamıştır değilmi?
Kız bebekte yanılma olur mu?
Pembe rengine bayılırım, çoğunluk pembe, yeşil ve sarı renkler tercih edeceğim ama korkuyorum bir taraftanda.
Sizin görüşleriniz nedir kızlar?
Sen bi renliyede gir ondan sonra basla derim arkadasima yedi ay boyunca kiz dedi gecen giti buyuk ulturasyona girdi erkek dediler
Kizda cok oluyo yanilma bekle derimama doktorun pozisyonu falan uygun tam net soyledimiGerçekten mi ?
benim görümcelerim öyleydi, 3ü birden aynı ay hamile kalıyordu. ilk yıl 3ününkü de kız çıktı, ikinci yıl yine üçününkü de kız çıktı, üçüncü yıl üçününkü de erkek çıktı. aynı evde yaşamıyor, aynı yerde çalışmıyorlar. sadece aynı ayda hamile kalarak nasıl her seferinde aynı cinsiyeti tutturdular bilmiyorum. demekki yıla göre cinsiyet ağırlığı diye bir şey var:)Olsun bu yil dogacak arada istisnalar olabilir
Kizda cok oluyo yanilma bekle derimama doktorun pozisyonu falan uygun tam net soyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?