ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kıskançlardı galiba :)

Merhaba Canım.
Aynı dönemdeyiz sanırım ve aynı şeyleri yaşıyoruz..
Bende işten eve gidince hep uzanır vaziyette veya dinlenme pozisyonunda olasım geliyor, normalde çok enerjili bir insanımdır ama kendimi hep çok uykusuz ve yorgun hissediyorum. İşyerinde farketmiyorum ama akşamları basıyor banada..
Kasıklarımda bnmde ağrılarım oluyor özellikle sabah uyandığımda daha çok hissediyorum.
Normal süreçler sanırım :)

Bende de sol kalca agrisi basladi

Evet canım normal diye düşünmek istiyorum bende ama 12.haftamda biraz lekelenmem oldu kanama alanı vardı 15 gün istirahatteydim hiç kalkmadım yerimden çok şükür düzeldi ama böyle ağrılarım olunca da ister istemez panik yapıyorum,bi dr um idrar yollarındandır antibiyotik başlamak gerek diyor diğeri gel bakalım diyor ne yapacağımı bilemedim ( ilk başladığım dr um bir kliniğe gitti ben farklı bir hastanede başka bir dr a geçtim ama o dr um la da irtibat halindeyim )

Haklısın ama güvendiğin ve sanada mantıklı gelen doktorun dediklerini uygulamalısın. Benim hamile kaldığımdan beri şuan gittiğim 4. doktorum ve çok memnunum. Son gittiğim doktordan bir konuda ikilemde kaldığımdan dolayı tedbir amaçlı gitmiştim ve şuanki doktorumu daha çok sevip güvendim devam ettim.

hangi ildesin dr un kim acaba ?? ben de central hospital de figen hn a gidiyorum ondan bende cok memnunum

hangi ildesin dr un kim acaba ?? ben de central hospital de figen hn a gidiyorum ondan bende cok memnunum

İstanbuldayım ben canım. Figen Hanımıda duydum :) ama çok yoğunmuş öğrendiğim kadarıyla, randevu aldım ama gidemedim. Kadiköy Şifa Ataşehir Hastanesine gidiyorum ben, Gökmen iyigün doktorum. Çok memnunum ve güveniyorum.

Canım bende 18+2 günlüğüm benimde bebişim kız :) şu ana kadar 4 4,5 kilo aldım. bebeğin kaç gr ve sen kaç kilo aldın?
2 kilo aldim bebek 177 grm di senin bebek kac gr di tabi bu durum gecen hafta icindi simdi ne kadar bilmitirum uclu test yaptirdik onun sonuclarini bekliyorux senun bevwj kac gr canim

Aynen figen hn çok tatlı bi dr ama randevu bulmak çok zor oluyo kontrollere gittiğimde hemen orda alıyorum ama öyle bile zor, senin ağrıların nasıl oluyor nerelerde yani sekerli_seker

Yalnız bende hala mide bulantıları ve çıkarmalar devam ediyo dr um normal değil bitmesi lazım bu haftalara kadar dedi, tahlil verdi yaptırcam bu aralar inşallah..

Ben de bir aydir yok bulanti ama benim dr cok kiloya karsi 10 kilo falan al dedi hedefim 12 asmamak ama odem olmasindan korkuyorum istahim acik ama dikkat etmeye calisiyorum . Bende cok bel agrisi oluyor hele gece yatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…