ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Ben de bir aydir yok bulanti ama benim dr cok kiloya karsi 10 kilo falan al dedi hedefim 12 asmamak ama odem olmasindan korkuyorum istahim acik ama dikkat etmeye calisiyorum . Bende cok bel agrisi oluyor hele gece yatamiyorum
ben çalışıyorum dairede sürekli otur otur hareketsizlik yoksa pek aşırı yemiyorum ekmek tüketmemeye çalışıyorum.

Bende defne dusunuyorum ama daha arastiriyorum bakalim. Sizler dede bel agrisi oluyormu ozllikle aksamlari
3

Kizlar bnde 15+2 yim yarin cinsiyeti belli olur insallah.bi oncekinde kız gibi dedi tahminim ama net degil dedi.bu sefer net olur insallh Bide benle ayni hamile kuzenimin 12.haftada cinsiyeti belli oldu biz hala bekliyoruz....☺

Kizlar bnde 15+2 yim yarin cinsiyeti belli olur insallah.bi oncekinde kız gibi dedi tahminim ama net degil dedi.bu sefer net olur insallh Bide benle ayni hamile kuzenimin 12.haftada cinsiyeti belli oldu biz hala bekliyoruz....☺

Hayırlısı, gönlüne göre olur inşallah

Mrb hanımlar sıze bışı srcam cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum ve ıkı gundur rahmımde sızı jıssedyrum kısa suren agrılarda olyo gecen defa bu tarz seyler olmamıştı buunlar belırtı olabılırmı sız byle seyler yasadınız mı

Ben yaşamadım bilmiyorum, aşılamanın etkisi olabilir mi?

Isim geregi sabah sekiz aksam bes oturuyorum o daetkikiyor sanirim aksam oldumu oturamiyirum anca uzaniyirum o bile fayda etmiyor dinlenmek gerekiyor sabah kalktigimda gecmis oluyor ama aksamlari hep ayni

Kizlar ben burde birsey farkettim ne kadar ayaklarimuzdan soguk alirsak bel agrisu daha fazla oluyor dun yatarken bile corabi cikarmadim o kafar agrim olnadi

Aynen son 3-4 gecedir kalkip gezsem bi gecermi diye dolaniyorum evde nekadar erken basladi bel ağrisi bende 15. Haftadayim yahu
Maalesef benimkide o jadar erken basladi simdi boyle ileriki aylarda nasil olrum bilmem artik evde olsam dinlenirim is hayatunda daha zor

Maalesef benimkide o jadar erken basladi simdi boyle ileriki aylarda nasil olrum bilmem artik evde olsam dinlenirim is hayatunda daha zor
Evet calisipda hamile olmak dahA zordur anliyorum seni cok iyi.Suan calismiyorum is hayatina son verdim tek avantajim o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…