ben çalışıyorum dairede sürekli otur otur hareketsizlik yoksa pek aşırı yemiyorum ekmek tüketmemeye çalışıyorum.Ben de bir aydir yok bulanti ama benim dr cok kiloya karsi 10 kilo falan al dedi hedefim 12 asmamak ama odem olmasindan korkuyorum istahim acik ama dikkat etmeye calisiyorum . Bende cok bel agrisi oluyor hele gece yatamiyorum
Aynen figen hn çok tatlı bi dr ama randevu bulmak çok zor oluyo kontrollere gittiğimde hemen orda alıyorum ama öyle bile zor, senin ağrıların nasıl oluyor nerelerde yanisekerli_seker
Bu arada isim dusundunuz mu
Bende defne dusunuyorum ama daha arastiriyorum bakalim. Sizler dede bel agrisi oluyormu ozllikle aksamlari
3
Aynen son 3-4 gecedir kalkip gezsem bi gecermi diye dolaniyorum evde nekadar erken basladi bel ağrisi bende 15. Haftadayim yahuBende defne dusunuyorum ama daha arastiriyorum bakalim. Sizler dede bel agrisi oluyormu ozllikle aksamlari
3
Kizlar bnde 15+2 yim yarin cinsiyeti belli olur insallah.bi oncekinde kız gibi dedi tahminim ama net degil dedi.bu sefer net olur insallhBide benle ayni hamile kuzenimin 12.haftada cinsiyeti belli oldu biz hala bekliyoruz....☺
Mrb hanımlar sıze bışı srcam cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum ve ıkı gundur rahmımde sızı jıssedyrum kısa suren agrılarda olyo gecen defa bu tarz seyler olmamıştı buunlar belırtı olabılırmı sız byle seyler yasadınız mı
Amin canım sağolHayırlısı, gönlüne göre olur inşallah
Ben yaşamadım bilmiyorum, aşılamanın etkisi olabilir mi?
Bende defne dusunuyorum ama daha arastiriyorum bakalim. Sizler dede bel agrisi oluyormu ozllikle aksamlari
3
Maalesef benimkide o jadar erken basladi simdi boyle ileriki aylarda nasil olrum bilmem artik evde olsam dinlenirim is hayatunda daha zorAynen son 3-4 gecedir kalkip gezsem bi gecermi diye dolaniyorum evde nekadar erken basladi bel ağrisi bende 15. Haftadayim yahu
Evet calisipda hamile olmak dahA zordur anliyorum seni cok iyi.Suan calismiyorum is hayatina son verdim tek avantajim o :)Maalesef benimkide o jadar erken basladi simdi boyle ileriki aylarda nasil olrum bilmem artik evde olsam dinlenirim is hayatunda daha zor
Gecenkı asılamamda olmamıstı bılemıyorumsıze bı srayım dedım ona gre heyecan yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?