Canım inşallah hamilesindir ama yinede çok üzülmemek için fazla kaptırma kendini, hayırlısı olsun hakkında.
benim de birkaç haftadır belim ağrıyor. bazen sabah uyandığımda da ağrıyor oluyor, uyurken hatalı pozisyona geçmişimdir diyorum ama gün içinde de oluyor. zaten aynaya yan dönüp baktığımda karnım öne doğru dururken belimde de garip bir kavis var, yılan gibi kıvrılıyor sırtım bele inerken. sanırım ağrıyı bu yapıyor, göbek öne doğru çekiyor.Aynen son 3-4 gecedir kalkip gezsem bi gecermi diye dolaniyorum evde nekadar erken basladi bel ağrisi bende 15. Haftadayim yahu
benim de birkaç haftadır belim ağrıyor. bazen sabah uyandığımda da ağrıyor oluyor, uyurken hatalı pozisyona geçmişimdir diyorum ama gün içinde de oluyor. zaten aynaya yan dönüp baktığımda karnım öne doğru dururken belimde de garip bir kavis var, yılan gibi kıvrılıyor sırtım bele inerken. sanırım ağrıyı bu yapıyor, göbek öne doğru çekiyor.[/QUOTE rabbim sifa versin hepimize..
benim de birkaç haftadır belim ağrıyor. bazen sabah uyandığımda da ağrıyor oluyor, uyurken hatalı pozisyona geçmişimdir diyorum ama gün içinde de oluyor. zaten aynaya yan dönüp baktığımda karnım öne doğru dururken belimde de garip bir kavis var, yılan gibi kıvrılıyor sırtım bele inerken. sanırım ağrıyı bu yapıyor, göbek öne doğru çekiyor.
Ayrintili ultrasyon ne zaman yapiliyor tam olarak belli bir zamabi varmiKızlar ayrintili ultrason icin simdiden randevu arayısina girdim.Bi devlet hastanesinde ucretsiz yapildigini duydum aradim ve eylule kadar dolu şok gecirdim
Var canim 20-23 haftalar arasiymis devletten randevu almak imkansiz yani.Hamile kalir kalmaz almak lazimmis.özellerde uçmuş arastirmaya gectim istanbul avrupa ayakasindaki uygun hastaneleriAyrintili ultrasyon ne zaman yapiliyor tam olarak belli bir zamabi varmi
devlet hastanesinde mr randevusu bile 6ay sonraya verilirken ben ücretsiz bir hizmetin randevu defterinin dolu olmasına şaşırmadım. inşallah gerçekten ihtiyacı olanlar bir şekilde gidebiliyordur.Kızlar ayrintili ultrason icin simdiden randevu arayısina girdim.Bi devlet hastanesinde ucretsiz yapildigini duydum aradim ve eylule kadar dolu şok gecirdim
ben şu an sadece balık yağı kullanıyorum. tabi trombofili olduğum için kan sulandırıcı da kullanıyorum ama hastalığım dışında kullandığım tek ilaç balık yağı. bence vücuttaki eksikliğe göre vitamin, kalsiyum, demir gibi ilaçlar yazıyorlar. mideni rahatsız etmiyorsa kullan boşverkızlar 16 haftam bitmek üzere.decavit ve ferrum fort vermişti doktorum.şimdi ise ilave olarak coraspin ve kalsiyum yazdı.toplamda 4 ilaç içiyorum çok fazla değilmi sizce?sizlerde durum ne?bir arkadaşım sadece vitamin hapı içmiş bebeği de çok sağlıklı..
Cnm cinsiyet i beli oldumukızlar 16 haftam bitmek üzere.decavit ve ferrum fort vermişti doktorum.şimdi ise ilave olarak coraspin ve kalsiyum yazdı.toplamda 4 ilaç içiyorum çok fazla değilmi sizce?sizlerde durum ne?bir arkadaşım sadece vitamin hapı içmiş bebeği de çok sağlıklı..
Belli oldu cnm oğlum olacakmış inşallahCnm cinsiyet i beli oldumu
Sen gittin mi yakin zamanda varmi bi değişiklikBelli oldu cnm oğlum olacakmış inşallah
Ayrintili ultrasyon ne zaman yapiliyor tam olarak belli bir zamabi varmi
20 haftada yapiliyo genelde doktorun bakar kendisi zaten
Cnm cinsiyet i beli oldumu
ben de tedaviyle yaptim cocugu, ayni sebepten igne kullaniyorum ama benimki hergun. O yuzden kollarim ve gobegimde artik yer kalmamaya basladi, doguma kadar nasil idare edecegim bilmiyorum.Merhaba kızlar,
ben tedaviyle hamile kaldım çok şükür 17+5 olduk. kısmet olursa kızımız olacak :) elevit ve folik asit dışında pıhtılaşma için iki günde bir iğne kullanıyorum. ikili test yerine harmony testi istedi doktorum çok şükür o da temiz çıktı. tetanoz aşınızı yaptırdınız mı? ben 20. haftadayken yaptırıcam. çok fazla sabit duramıyorum, yürüyüş yapamıyorum çünkü çok fazla yoruluyorum. henüz bu haftalarda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?