kız beebek anneleri isim düşündünüz müüü? meryem ilayy istiyorum ben ama, yine de düşünüyorum siizn var mı fikirleriniz
Geçen gün ilk defa minibüste biri yer verdi ben bile şaşırdım çünkü metrobüste kimse vermiyor. Koca göbeğime bakıp kafalarını çeviriyorlarIgne yapma sikligini azalttiktan sonra girdigin ultrasonda bir terslik gorselerdi soylerlerdi, belkide gercekten gerek yoktur senin test yaptirmana. Ben yaptirmasaydim ve ilaci biraksaydim bir sonraki muayenede allah korusun bebegimin yasadigini goremeyebilirdim. Ultrasonda gelisimine dair bir sorun gormedilerse bosver.
Otobuslerde sana koltuk vermeye basladilar mi? Ya da baska turlu gidiyorsan bile sirf yolun kendisi bile yorabilir insani. Az kaldi dogum iznine, dayan
Benim bahsettiğim tetanoz aşısı canım.Aşı tetanoz aşısı değil mi? Bahsettginiz aşı? Başka aşı da mi var olmamiz gereken?
ne kadarlık oldun cnm? 2 gündür bende de var silik bi çizgi :) hamileyken çıkıyor o çizgiKizlar gobek deliğimin altinda silik bi cizgi olusmus asagi dogru.internetten baktim hamilelikle ilgiliymis.sizde varmi boyle bisey?
senin doktorunun da demesi gerekiyor ama tetanozla sağlık ocakları ilgileniyo hemşirenin seninle iletişime geçip söylemesi gerek. Sen ara ya da git sağlık ocağınaBana doktor oyle bir sey demedi tetenoz aşısı falan
Var canım. Hamilelikte çıkıyo o çizgi :) kahverengi aşağıya doğru ince bi çizgi :)Kizlar gobek deliğimin altinda silik bi cizgi olusmus asagi dogru.internetten baktim hamilelikle ilgiliymis.sizde varmi boyle bisey?
Metrobuste koltuk kapma sanati var istanbulda:) kapmak zor oldugu icin poposu koltuk goren kalkmiyor haklisin.Geçen gün ilk defa minibüste biri yer verdi ben bile şaşırdım çünkü metrobüste kimse vermiyor. Koca göbeğime bakıp kafalarını çeviriyorlarbi daha gittiğimde doktora sorucam kan akışını.
ne kadarlık oldun cnm? 2 gündür bende de var silik bi çizgi :) hamileyken
Bugün 16. Haftamiza başlangıc yaptik.Ama biraz kötü basladik sabahtan beri 2 kez istifar ettim.Hamileligimin basindan bugüne olmayan bisey şaşirdim biraz üşüttüm heraldene kadarlık oldun cnm? 2 gündür bende de var silik bi çizgi :) hamileyken çıkıyor o çizgi
Aynen esmerlerde koyu tenlerde daha cok olurmusVar canım. Hamilelikte çıkıyo o çizgi :) kahverengi aşağıya doğru ince bi çizgi :)
Metrobuste koltuk kapma sanati var istanbulda:) kapmak zor oldugu icin poposu koltuk goren kalkmiyor haklisin.
Bugün 16. Haftamiza başlangıc yaptik.Ama biraz kötü basladik sabahtan beri 2 kez istifar ettim.Hamileligimin basindan bugüne olmayan bisey şaşirdim biraz üşüttüm heralde
ben 19. haftadayım ve hemen her gün mide bulantısı ve istiğfar oluyoBugün 16. Haftamiza başlangıc yaptik.Ama biraz kötü basladik sabahtan beri 2 kez istifar ettim.Hamileligimin basindan bugüne olmayan bisey şaşirdim biraz üşüttüm heralde
Walla ne sağda ne solda göbeğimin 3 parmak altindaKizlar bebeginizi sagda mi yoksa soldami hissediyorsunuz?
Kizlar bebeginizi sagda mi yoksa soldami hissediyorsunuz?
Bende simdiye kadar hic olmadi canim sabah kalktim su ictim onu cikardim ilk.2 saat sonra kahvalti yaptim ve onlari cikardim ama suan iyiyim şukurben 19. haftadayım ve hemen her gün mide bulantısı ve istiğfar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?