ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Aşı tetanoz aşısı değil mi? Bahsettginiz aşı? Başka aşı da mi var olmamiz gereken?

Geçen gün ilk defa minibüste biri yer verdi ben bile şaşırdım çünkü metrobüste kimse vermiyor. Koca göbeğime bakıp kafalarını çeviriyorlar bi daha gittiğimde doktora sorucam kan akışını.

Kizlar gobek deliğimin altinda silik bi cizgi olusmus asagi dogru.internetten baktim hamilelikle ilgiliymis.sizde varmi boyle bisey?

Metrobuste koltuk kapma sanati var istanbulda:) kapmak zor oldugu icin poposu koltuk goren kalkmiyor haklisin.

ne kadarlık oldun cnm? 2 gündür bende de var silik bi çizgi :) hamileyken
ne kadarlık oldun cnm? 2 gündür bende de var silik bi çizgi :) hamileyken çıkıyor o çizgi
Bugün 16. Haftamiza başlangıc yaptik.Ama biraz kötü basladik sabahtan beri 2 kez istifar ettim.Hamileligimin basindan bugüne olmayan bisey şaşirdim biraz üşüttüm heralde

Bugün 16. Haftamiza başlangıc yaptik.Ama biraz kötü basladik sabahtan beri 2 kez istifar ettim.Hamileligimin basindan bugüne olmayan bisey şaşirdim biraz üşüttüm heralde

bende 18. haftadayım cnm. zamanı gelmiş demek ki. demin netten baktım esmer bayanlarda daha belirgin oluyormuş çizgi. bende esmerim epey belirgin olacak sanırım :)
bir koku falan mı rahatsız etti acaba seni. beni ara ara kokular çok rahatsız ediyor. başından beri hafif bulantılarım vardı aslında ama rahatsız edici şekilde değildi. bazen burnuma bir koku gelirdi çok kötü etkilerdi belkide dediğin gibi üşütmüşte olabilirsin. için rahat edecekse doktorunla görüş istersen.

ben 19. haftadayım ve hemen her gün mide bulantısı ve istiğfar oluyo

ben 19. haftadayım ve hemen her gün mide bulantısı ve istiğfar oluyo
Bende simdiye kadar hic olmadi canim sabah kalktim su ictim onu cikardim ilk.2 saat sonra kahvalti yaptim ve onlari cikardim ama suan iyiyim şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…