ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Gecmeseydi gidicektim canim suan iyiyim sukur

selamlar herkese, güneş kremi sürmeme rağmen alnımda ve yanaklarımda kahverengi çil gibi lekelenmeler oldu, inşallah ileride geçer. sizin oldu mu?
çatlak oluşmasın diye vazelin ve badem yağıyla bazen de bebe yağıyla göbeğimi ve göğüslerimi nemlendiriyorum. umarım işe yarar. doktorun söylediği çatlak kremi fazla pahalıydı bu çözümü buldum.
benim bebek daha cinsiyetini göstermedi iki ayrı doktora gittim biri kız gibi öbürü erkek gibi dedi :)) kısmet bakalım 1 ay sonra yine gideceğim doktora.
otobüs metrobüste birini gözünüze kestirin ve direkt yer isteyin, teşekkür edin yer verenlerin çok olsun diyin :) ben öyle yapıyorum, birinin yer vermesini beklemek tam bir sinir harbi yaratıyor bünyede. bebişler huzurlu olsun anneler rahat etsin :)

Canim bizde derlerki lekeler icin doguma girince terleyince saclarini yuzune sur geciyomus deneyen cok oldu gecti

Cnm ben çatlak için lierak kullanıyorum. İnternette daha uyguna buldum. Doktorum bebe yağı, badem yağı sürebilirsin dedi. Bebe yağıda sürüyorum. Aktardan badem yağıda alıcam. Acı badem ve tatlı badem yağları varmış ikisinden biri çatlak içinmiş diğeride doğumdam sonrası içinmiş. Sorucam aktara. Birde not düştü doktorum istediğin kadar yağlan çatlamaya müsait tenin varsa yinede çatlarsın dedi :) anneme benzersem çatır çatır çatlıcam
Bende bakıyorum ama kimse anlamak istemiyor direkte yer isteyemiyorum. Dün zincirlikuyuda binmek için beklerken bir beyefendin el kol hareketleriyle mbusun içinden bana gel gel gel otur yapıyordu. Çok nazikti çok hoşuma gitti. Keşke herkes bu kadar anlayışlı olsa :)

Canim annemde de çatlak var genetik yani yağlaniyorum ama bikiyorumki önümüzdeki aylarda çat çat çatliycam :) :) kac haftaliksin ki göbisin cikdi cok demek anlasiliyor disardan.Benim cok cikmadi ya göbisim anlasilmiyor hamis oldugum disardan bakinca (16 haftadayim)

Benim de hamile oldugum anlasiliyor. Gecen gun kardesimle beraber fotografimizi cekti annem, hamile oldugumu bilmeyen uzak bir akrabaya gonderdi, hemen belikov hamile mi diye sordular. Yan dondugumde her turlu anlasiliyor ama ozellikle otururken onden bakinca cok belli oluyor benimki, kucagimda yuvarlak bir sey oturuyor. Ayaktaysam ve onden bakiliyorsa kilolu mu yoksa hamile ki diye tereddute dusuyorlar.

Aaa masallah sana ya aramizda 1 hafta var ama senin karnin tombik olmus demek ki.Gerci ben tesetturluyum cok dar giyinmedigim icinde gizleniyo göbek ...

Bende çatlıcam muhtemelen anne faktörü bende de var :) cnm ben 18. Haftanın içindeyim ama göbiş 6 aylık gibi :)) tedaviler sonucu hamile kaldım. İğneler ilaçlar mı böyle yaptı acaba diyorum bende. 4. Tüp bebekte sahip olduk hamdolsun. Gerçi göbişimden hiç şikayetçi değilim çok sevdim hem göbişi hem saçlarımdaki beyazlarımı :)

Kız annesi olacağım inşllah ama kızım çok şükür beni hiç yormuyorda üzmüyorda :)
Kısmetde bende kız annesi olucam. Hamdolsun benide hiç üzmüyor yormuyor belkide daha erken diye. Sadece akşamları çok uyuyorum :) gerçi bu aralar sağ tarafımdaki kemikler hafiften batmaya başladı normaldir inş

Kizlar merhaba moralim bozuk biraz :/ dun doktor kontrolumuz vardi hersey normal dedi bayağı muayene etti kolu bacagi basini ölçtü gelişimi iyi bi sorun yok dedi ama kalbinde bi parlaklik oldugunu soyledi bende gordum o parlakligi okadr netti yani detaylı ultrason istedi simdi bakalim insallah kotu bisey cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.. saglikli bebeklerde de gorebiliyoruz bunu dedi normalde 20.haftada detayli ultrason istiyorum ama sen simdi yaptir bi bakalim dedi

İnşallah canım, bende çok uyuyorum :)))) Batmalar normaldir bendede oluyor.
Sağlıkla alalım kızlarımızı kucağımıza inş.

Bende tahlil yaptırdım da kızlar testeron hormonum yüksek çıktı sağlık ocağındaki dr pek bilmiyoduda kendi doktorumada daha göstermedim sonucu kontrolümde gösterecem. Acaba bilen varmı hamilelikte bu hormonun yüksek çıkması nedir

Cnm yanlış bilmiyorsam sonradan kayboluyor sanırım. Sen içini ferah tut hayırlısıyla bebeğin iyidir Allah'ın izniyle inş. Doktor ne dedi tam olarak?

Cnm yanlış bilmiyorsam sonradan kayboluyor sanırım. Sen içini ferah tut hayırlısıyla bebeğin iyidir Allah'ın izniyle inş. Doktor ne dedi tam olarak?
amin canm inşallah Sağol.. doktor saglikli bebeklerde de gorulebildigini soyledi yani bu parlaklik nedir ilerde ne gibi sorun olur bilmiyorum cok bi aciklama yapmadi bende pek sormadim açıkçası dedigi detayli ultrasonu yaptirip oyle konuşuruz nasilsa dedim. Yani bide pek bisey dusunemedim soramadim o an takildim biraz bakalim sali gunu gidicez detayli ultrason icin hayırlısı..

Kızlar şuan burda olan var mı acaba?
Bugun kendimi yormuşum sanırım. Sabahtan akşama kadar dışardaydım dolaştık vs. Eve geldiğimde çamaşırımda ve peşetede açık kahve akıntıyla karışık lekelenmem olduğunı farkettim. Napayım bilemedim. Yaklaşık 2 hafta öncede böyle birşey oldu. Doktorum her ihtimale karşı progestan iğne vermişti. Acaba hastaneye gidip iğnemi yaptırsam. Saatde geç oldu doktoruda arayamam. Çok canım sıkkın. Psikolojik mi anlamadım ama sanki çok hafif gaz sancısı gibi ağrımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…