ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Herkese Günaydın göğüs ucunda kahverengi olan yerde fındık büyüklüğünde bi şişlik gördum bu sabah ve fazlasıyla kasiniyor ağrı olayını zaten katmiyorum hamile olduğumdan beri ağrıyor.bilgisi olan varmı ??????

Canım ne yaptın? Doktorunla konuşsaydın bi.

kızlar merhaba hareketlrini hissetmeye başladınızmı ? benim 2. bebeğim henüz hissedemiyorum 16. haftadayım ..

Onemli olan evlatlarimizin sagligi bundan sonra guzel vucutlu bakimli olmasakda olsun varsin

Benimde 31 mayista randevum var allahin izniyle hersey yolunda desede bende eski kipir kipir hallerime dönsem 12 haftada kanamam olmuştu gecti şükür gecen haftada 3.lu taramada kasilman var dedi dr neden olur dedim kanama geçirdiğin icin normal dedi ne alaka anlamadim ama vardir bir bildikleri oğlum ve benim icin dualarinizi eksik etmeyin lütfen

Rabbim hayırlı haberlerle şifa versin sana ve bebeğine canim...Sonuc cikinca bizede bildir.Bide ayrintili ultrason hakkinda detayli bilgi bekliyorum senden.

Kizlar 3lu taramayi babamin calisitigi hastanede yaptirdigim icin sigara ictigimi doktora soyleyemedim babam duyar diye.simdide aklima takildi baska hastanede tekrar 3lu test icin gitsem olur mu yada sikinti olur mu soylemedigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…