- 5 Mayıs 2016
- 17
- 6
- 6
- 39
Kızlar şuan burda olan var mı acaba?
Bugun kendimi yormuşum sanırım. Sabahtan akşama kadar dışardaydım dolaştık vs. Eve geldiğimde çamaşırımda ve peşetede açık kahve akıntıyla karışık lekelenmem olduğunı farkettim. Napayım bilemedim. Yaklaşık 2 hafta öncede böyle birşey oldu. Doktorum her ihtimale karşı progestan iğne vermişti. Acaba hastaneye gidip iğnemi yaptırsam. Saatde geç oldu doktoruda arayamam. Çok canım sıkkın. Psikolojik mi anlamadım ama sanki çok hafif gaz sancısı gibi ağrımda var
Canım ne yaptın? Doktorunla konuşsaydın bi.
Şimdi hastanye doktoruma gidiyoruz cnm hala devam ediyor lekelenmeler. Devam ediyor olması tedirgin etti. İnş birşey yokturhastaneden çıkıca yazarım cnm saol
Korkma canım, inşallah sorun yoktur..
Geçmiş olsun.
Çok şükür iyimişiz tatlım. Makattan kullanmam için üç günlük bi fitil verdi. Neden verdiğini sormadan çıktım
Cnm şimdi baktım netten kanamalarda kısa süreliğine verilen bir fitilmiş.Niyeki acaba sorsaydın keşke..
Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Tekrar geçmiş olsun.
kızlar merhaba hareketlrini hissetmeye başladınızmı ? benim 2. bebeğim henüz hissedemiyorum 16. haftadayım ..
kızlar merhaba hareketlrini hissetmeye başladınızmı ? benim 2. bebeğim henüz hissedemiyorum 16. haftadayım ..
Onemli olan evlatlarimizin sagligi bundan sonra guzel vucutlu bakimli olmasakda olsun varsinBende çatlıcam muhtemelen anne faktörü bende de var :) cnm ben 18. Haftanın içindeyim ama göbiş 6 aylık gibi :)) tedaviler sonucu hamile kaldım. İğneler ilaçlar mı böyle yaptı acaba diyorum bende. 4. Tüp bebekte sahip olduk hamdolsun. Gerçi göbişimden hiç şikayetçi değilim çok sevdim hem göbişi hem saçlarımdaki beyazlarımı :)
Bugün benimde kontrolum vardi 17 haftaya girdik bende hissetmiyorum.Ama karnimda hic durmuyodu ultrasonda durduramadik oyunlar oynuodu beyfendi19 haftalık olucaz neredeyse ama hiç birşey hissetmiyorum. Doktora sordum bugun normal dedi
Rabbim hayırlı haberlerle şifa versin sana ve bebeğine canim...Sonuc cikinca bizede bildir.Bide ayrintili ultrason hakkinda detayli bilgi bekliyorum senden.Kizlar merhaba moralim bozuk biraz :/ dun doktor kontrolumuz vardi hersey normal dedi bayağı muayene etti kolu bacagi basini ölçtü gelişimi iyi bi sorun yok dedi ama kalbinde bi parlaklik oldugunu soyledi bende gordum o parlakligi okadr netti yani detaylı ultrason istedi simdi bakalim insallah kotu bisey cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.. saglikli bebeklerde de gorebiliyoruz bunu dedi normalde 20.haftada detayli ultrason istiyorum ama sen simdi yaptir bi bakalim dedi
20 hafta dolunca dediler bana canim 22. Haftaya kadar son muşDetayli ulturasyona kacinci haftada girmek daha iyidir
Ben girdim dün detaylı ultrasyona 20. haftaya girdiğim için20 hafta dolunca dediler bana canim 22. Haftaya kadar son muş
Nasil gecti ne dediler ne yaptilar merak etimBen girdim dün detaylı ultrasyona 20. haftaya girdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?