ekimde cocugunu kucagina alacaklar

özel hastane zaten sürekli gittiğim yer. USG ultrasyondu bu 2 li ultrasyon dedikleri bebeğin organlarına suyuna bakıyolar. Muayene de oldum 50 tl ödedim
Nekadar uygunmus ya orasi hangi hastane? Bende arastiryorum 200 tl den basliyor i

8
tamam canım 19. haftadasın daha zamanı bile var normalde bebeğin hareketlerini hissettiğinde yani 20. haftadan önce yapılmıyor zaten nen şu an 20. haftadayım haftaya yaptırcam.
Hadi ya beni 17. Haftada çağırmisti aşı için sıkıntı olunca sistemde 20. Haftaya bıraktı :)

8

Hadi ya beni 17. Haftada çağırmisti aşı için sıkıntı olunca sistemde 20. Haftaya bıraktı :)
Olur mu canım bebeğinin hareketlerini hissetmeden vurmazlarki o aşıyı. Nettende araştır bak 20. ve 21. hatta 22.haftalara kadar yapılıyor o aşı ben haftaya gidicem ocağa inşallah

Ayrıca toplamda 5 doz yapılıyo ikincisi birincisinden 4 hafta sonra. kalan 3 doz da hamilelikten sonra..Bunlar senin ve bebeğinin bağışıklığına karşı yapılan aşı

Olur mu canım bebeğinin hareketlerini hissetmeden vurmazlarki o aşıyı. Nettende araştır bak 20. ve 21. hatta 22.haftalara kadar yapılıyor o aşı ben haftaya gidicem ocağa inşallah
O zaman cok isabet olmuş sistem hatası :) ben de geç mi kalıyorum acaba diye stres yapmıştım

Merhaba kizlar kimler ayrintili ultrason icin randevu aldi veya yaptirdi ?

Daha cinsiyet ogrenemedim ilkinde bacaklarini sıkıca kapatmisti ufaklık kiza benxiyo doktor dedi farkli bi doktora gittim oda kiza benziyo dedi kesin bisey demediler sizin cinsiyetler belli mi haa bu arada 2 bucuk yaşnda bi oglum vr

Ben aldm ama 3 hafta sonraya atti 16 hazirana bakalm
bugün radyolojide ayrıntılı ultrasona girdim. özel hastanede eşimin ssk'sından yararlandım 30tl ödedik sadece. her şey yolunda görünüyormuş, bana da tek tek organlarını gösterdi ve anlattı.
jinekoloğumla bir sonraki randevum 24.haftada. şeker yüklemesi yapalım geldiğinde dedi, şeker yüklemesini pek önermiyorlar yapmasam olmaz mı dedim. o zaman aç karna gel önce açlık şekerine sonra tokluk şekerine bakarız yeterli olur dedi. canan karatay demişti bir programda gebelere şeker yüklemesi çok gereksiz bir şey, yaptırmayın diye:)

Kizlar cok kotu grip oldum sizce bebegim etkilenir mi
gebeliği esnasında grip olan başka gebeler de tanıdım, bir sorun olmadı. ama onlar grip hisseder hissetmez doktorlarına gitmişlerdi. aklında kalacağına sen de git istersen, belki gebeliğini etkilemeden kolay atlatabilmen için önerileri olur.

Seker yuklemesinde bende kararsizim bende ozel demi yaptrsam acaba kac dakika surdu hangi sehrdesiniz acaba

antalyadayım, ultrasondan önce yaklaşık 10dakika bekledim çünkü içerde bir hasta vardı. ayrıntılı ultrason bana 10dk gibi geldi ama ne kadar sürdü bilmiyorum. sonrada hemen raporun ve ultrasonun çıktılarını zarfa koyup beni kendi doktoruma gönderdi. içerdeki o tek hastayı beklemem dışında hiç vaktimi almadı açıkçası, 30tl de gayet uygun bir fiyat gibi geldi çünkü aynı hastanede kendi doktoruma muayeneye gittiğimde 55lira ödüyorum.

Bende şimdi buradaki iki özel hastaneyi aradım ama 234 gibi bir fiyat verdiler cok fazla geldi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…