Nekadar uygunmus ya orasi hangi hastane? Bende arastiryorum 200 tl den basliyor iözel hastane zaten sürekli gittiğim yer. USG ultrasyondu bu 2 li ultrasyon dedikleri bebeğin organlarına suyuna bakıyolar. Muayene de oldum 50 tl ödedim
Hadi ya beni 17. Haftada çağırmisti aşı için sıkıntı olunca sistemde 20. Haftaya bıraktı :)tamam canım 19. haftadasın daha zamanı bile var normalde bebeğin hareketlerini hissettiğinde yani 20. haftadan önce yapılmıyor zaten nen şu an 20. haftadayım haftaya yaptırcam.
Olur mu canım bebeğinin hareketlerini hissetmeden vurmazlarki o aşıyı. Nettende araştır bak 20. ve 21. hatta 22.haftalara kadar yapılıyor o aşı ben haftaya gidicem ocağa inşallah8
Hadi ya beni 17. Haftada çağırmisti aşı için sıkıntı olunca sistemde 20. Haftaya bıraktı :)
O zaman cok isabet olmuş sistem hatası :) ben de geç mi kalıyorum acaba diye stres yapmıştımOlur mu canım bebeğinin hareketlerini hissetmeden vurmazlarki o aşıyı. Nettende araştır bak 20. ve 21. hatta 22.haftalara kadar yapılıyor o aşı ben haftaya gidicem ocağa inşallah
aynen :)O zaman cok isabet olmuş sistem hatası :) ben de geç mi kalıyorum acaba diye stres yapmıştım
Benim randevum carsamba gunune.Merhaba kizlar kimler ayrintili ultrason icin randevu aldi veya yaptirdi ?
Benim randevum carsamba gunune.
Çok geçmiş olsun dr konuştunmuKizlar cok kotu grip oldum sizce bebegim etkilenir mi
Hayir cnmÇok geçmiş olsun dr konuştunmu
bugün radyolojide ayrıntılı ultrasona girdim. özel hastanede eşimin ssk'sından yararlandım 30tl ödedik sadece. her şey yolunda görünüyormuş, bana da tek tek organlarını gösterdi ve anlattı.Ben aldm ama 3 hafta sonraya atti 16 hazirana bakalm
gebeliği esnasında grip olan başka gebeler de tanıdım, bir sorun olmadı. ama onlar grip hisseder hissetmez doktorlarına gitmişlerdi. aklında kalacağına sen de git istersen, belki gebeliğini etkilemeden kolay atlatabilmen için önerileri olur.Kizlar cok kotu grip oldum sizce bebegim etkilenir mi
bugün radyolojide ayrıntılı ultrasona girdim. özel hastanede eşimin ssk'sından yararlandım 30tl ödedik sadece. her şey yolunda görünüyormuş, bana da tek tek organlarını gösterdi ve anlattı.
jinekoloğumla bir sonraki randevum 24.haftada. şeker yüklemesi yapalım geldiğinde dedi, şeker yüklemesini pek önermiyorlar yapmasam olmaz mı dedim. o zaman aç karna gel önce açlık şekerine sonra tokluk şekerine bakarız yeterli olur dedi. canan karatay demişti bir programda gebelere şeker yüklemesi çok gereksiz bir şey, yaptırmayın diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?