Canim kusura bakma ama hangi özel hastanesinde yaptırdın renkli ultrasonu bana üç hafta sonra yaptir dedi ama burda yokmuş başka yer söyledi orasida 300 den aşağıya değil heralde napcam bilmiyorumbugün radyolojide ayrıntılı ultrasona girdim. özel hastanede eşimin ssk'sından yararlandım 30tl ödedik sadece. her şey yolunda görünüyormuş, bana da tek tek organlarını gösterdi ve anlattı.
jinekoloğumla bir sonraki randevum 24.haftada. şeker yüklemesi yapalım geldiğinde dedi, şeker yüklemesini pek önermiyorlar yapmasam olmaz mı dedim. o zaman aç karna gel önce açlık şekerine sonra tokluk şekerine bakarız yeterli olur dedi. canan karatay demişti bir programda gebelere şeker yüklemesi çok gereksiz bir şey, yaptırmayın diye:)
kontroller için gittiğim hastanede yaptırdım, 4 kat aşağıya gönderdi beni çok uzağa değil. antalya olimpos hastanesi. normal fiyatı belki bunun da 150-200 falandır bilemiyorum da ssklıya 30lira fark ücreti aldı sadece. buradaki devlet hastanesine 2 sene önce gitmek zorunda kalmıştım, nefret ettim kalabalığından ve insanların birbirini itip kakmasından. bir sabah gidip kan vermek için 4 saat sıra bekledim, sonucu almak için 2gün sonra gittim, doktora göstermek için bir sonraki gün 6saate yakın bekledim. o zamandan beri Allah yardım ettikçe özele gidiyorum bi şekilde, en azından zamanım bana kalıyor.Canim kusura bakma ama hangi özel hastanesinde yaptırdın renkli ultrasonu bana üç hafta sonra yaptir dedi ama burda yokmuş başka yer söyledi orasida 300 den aşağıya değil heralde napcam bilmiyorum
kendi hastanelerinde detaylı ultrason yoktur belki ya da üniversitedeki daha iyidir heralde bilemedim. çok yüksek fiyat çıksaydı muhtemelen ben kendim sorardım dışarda daha ucuza yapan yer yok mu diye ama neyseki uygun geldi fiyatı.Ben normalde ozele gidiyom detayli ulturasyon icin beni üniversite hastanesine yoladi
bence de çok fazla. bu ssklıya verdikleri fiyat mı? eğer öyleyse sigortadan yararlanmayan biri için ne kadardır acaba.. doktorunun yönlendirebileceği daha uygun bir yer vardır belki.Bende şimdi buradaki iki özel hastaneyi aradım ama 234 gibi bir fiyat verdiler cok fazla geldi açıkçası
Benim yok gittiğim hastanedekontroller için gittiğim hastanede yaptırdım, 4 kat aşağıya gönderdi beni çok uzağa değil. antalya olimpos hastanesi. normal fiyatı belki bunun da 150-200 falandır bilemiyorum da ssklıya 30lira fark ücreti aldı sadece. buradaki devlet hastanesine 2 sene önce gitmek zorunda kalmıştım, nefret ettim kalabalığından ve insanların birbirini itip kakmasından. bir sabah gidip kan vermek için 4 saat sıra bekledim, sonucu almak için 2gün sonra gittim, doktora göstermek için bir sonraki gün 6saate yakın bekledim. o zamandan beri Allah yardım ettikçe özele gidiyorum bi şekilde, en azından zamanım bana kalıyor.
O kadar fazla mi ayrıntılı ultrasonCanim kusura bakma ama hangi özel hastanesinde yaptırdın renkli ultrasonu bana üç hafta sonra yaptir dedi ama burda yokmuş başka yer söyledi orasida 300 den aşağıya değil heralde napcam bilmiyorum
Sen hangi ildesin canım ona göre degisiyo bide özel hastaneyemi gidiyosunO kadar fazla mi ayrıntılı ultrason
Konyadayım özel hastaneye gidiyorum doktor bu ay için ayrıntılı bakalım dedi ama bende o kadar çok fark alınacağını düşünmemiştim hiçSen hangi ildesin canım ona göre degisiyo bide özel hastaneyemi gidiyosun
Almaz belki burda öyle bide benim gittiğim hastanede yok başka hastaneye gidicemKonyadayım özel hastaneye gidiyorum doktor bu ay için ayrıntılı bakalım dedi ama bende o kadar çok fark alınacağını düşünmemiştim hiç
Sen hangi şehirdesinAlmaz belki burda öyle bide benim gittiğim hastanede yok başka hastaneye gidicem
İstanbul silivri deyim istanbula hastaneye gönderdi beni istanbulda uzak birazSen hangi şehirdesin
Hmm baya var arası eşim orda askerlik yaptı gelmiştim bi kaç kere Allah kolaylik versinİstanbul silivri deyim istanbula hastaneye gönderdi beni istanbulda uzak biraz
Eşim ilk aylarda almış ama doktora sordum 3 ay bişey tavsiye etmiyorum dedi daha da kullanmiyorumBalık Yağı hapı kullanan var mı aranızda?
Evet uzak bayaHmm baya var arası eşim orda askerlik yaptı gelmiştim bi kaç kere Allah kolaylik versin
Ben kullaniyorum her aksam tok karna, ve her seferinde midemi yakiyor. Ama cok faydaliymis bebek icin, hatta annenin dogum sonrasi depresyone girme ihtimalini dr azaltiyormus, o yuzden doktorum uzuuun sure kullandirtacak.Balık Yağı hapı kullanan var mı aranızda?
Bence normal....benim 18. Haftam 230 gr suan.Gayet normal tatlim.Doktora bende sormustum internette bu haftaya gore bukadar gr yaziyo demistim.inanma internetteki ortalamalra her bebek her hafta ayni kilo olcak diye bisey mi var.ozaman butun bebekler ayni kiloda doğar dedo ve mantikli geldi dedigimerhaba 15+5 haftalıgım dün kontrole gittim bebek 11 cm 130 gr dedi doktor grmı fazlamı sizce arastırıyorum 75 grm olmalıyms tedirgin oldum biraz sizce normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?