ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Ben kullaniyorum her aksam tok karna, ve her seferinde midemi yakiyor. Ama cok faydaliymis bebek icin, hatta annenin dogum sonrasi depresyone girme ihtimalini dr azaltiyormus, o yuzden doktorum uzuuun sure kullandirtacak.
Hangi marka önerdi doktorun?

Bana illa iç demiyorum ama balık yiyemezsin içebilirsin dedi. Aldım kullanıyorum ben.
balık yiyemiyorsan kullan zaten. ben de hiç balık yiyemiyorum gebelik başladığından beri. normalde de kokulara karşı fazla duyarlıydım, balık pişerken ya da çiğken kokusunu alırsam yiyemiyordum, sağlığımız için mecburen haftada 1 dışarıda yiyorduk. doktorum ya balık ye ya da ilaç vereyim dedi, ilaç verdi. tok karna iç demişti ama tokken içince acayip midem yanıyor, bende yarım porsiyon yiyip ilacı içiyorum, biraz zaman geçince kalan yarım porsiyonumu da yiyorum güzel oluyor:)
sen memnun musun ilacından?

bana gece yatmadan iç dedi eczacı emilimi daha güzel oluyormuş öyle yapıyorum ben daha hiç bir kötü etkisini görmedim. Kokusu falan da yok.
evet kokusunun olmaması büyük bir artı bence de. içtikten sonra hemen uyumuyorsan yarım saat sonra geğirmeyle birlikte ağzına balık tadı gelebilir, bana oluyordu en azından:)
keşke her yemek için böyle hap olsa da malzeme alma, pişirme gibi şeylerle uğraşmadan sağlıklı beslenebilsek.

Kızlar bende 2 gündür diş ağrısından napacağımı şaşırdım dün gece artık dayanamadım ve parol attım, kimi dr yaptır diyor kimisi yapamayız diyo şaşırdım kaldım

Kızlar bende 2 gündür diş ağrısından napacağımı şaşırdım dün gece artık dayanamadım ve parol attım, kimi dr yaptır diyor kimisi yapamayız diyo şaşırdım kaldım
Canim yapılıyorda 5 aydan sonra ben ilk hamileligimde 2 tane cektirdim hiç bişeyde olmadı sen kaç ayliksın

Canim yapılıyorda 5 aydan sonra ben ilk hamileligimde 2 tane cektirdim hiç bişeyde olmadı sen kaç ayliksın
ben 5,5 aylığım canım. kanal tedavisi olması gerekiyor dr dedi röntgen yasak olduğu için bişey yapamıyorlarmış

Bi arakadasim vejeteryandi.Balik yemedigi icin hergun ceviz yemesi tavsiye edilmisti.yaz geldi artik balik yenmez zaten cevize yönelin derim

Kizlar bebegim kaburgalarimin altina tekmeliyo sanki ayagini dayamis itiyo gibi canim yaniyo
Muhtemelen gercekten ayaklarini oraya dogru dayamistir:) benim gecen haftaki ultrasonumda bebegimin ayak altlarini gordum, gobek deligimin de uzerinden yukari dogru uzatip duruyordu. Buyuyorlar iyice:)

Hanimlar ne zaman hissetmeye basladiniz ben ara ara karnimda cirpinma hissi var ama cok nadir
bende canım 19. haftanın sonlarında hissetim. Senin başlangıçları bende başlangıçta kelebek çırpınışı gibi hissederdim öyle bi olduki bi anda sanki içinde mısır patlıyo gibi. Senin kaç haftalık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…