benim doktorum 24.hafta kontrolünde yaparız demişti. ama ben yaptırmak istemedim o da ısrara etmedi zaten. bi açlık bi de tokluk şekerime bakacak, şeker yüklemesi yapmadan da aradığımız sonucu alabileceğimizi söyledi.Kızlar bişey soracam bu şeker yüklemesi 25. haftada mı yapılıyor bilgisi olan var mı?
Ya bu ay tam bes kisi duydum detayliya girip farkli cinsiyet çıkanBen pazartesi giricem ama cinsiyetini zaten biliyorum ama ordada net belli olur
Senin bebişin cinsiyeti neydiYa bu ay tam bes kisi duydum detayliya girip farkli cinsiyet çıkan
merhaba bende 20+5 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse bir kızım olacak ekimdeEkimde cocugunu kucagina alacaklar gelin gun sayalim
Kiz cnm dördü kiz diyip oglan cikti biri oglan diyip kiz ciktiSenin bebişin cinsiyeti neydi
Hoşgeldin bizim doğum tarihi aynı gerçi ben sezeryan olucam onun için on gün önce olucak hayırlısıylamerhaba bende 20+5 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse bir kızım olacak ekimde
Saglicakla kucagina alirsin ins detayli ultrasyona girdin mimerhaba bende 20+5 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse bir kızım olacak ekimde
Benimde kız umarım değişmezKiz cnm dördü kiz diyip oglan cikti biri oglan diyip kiz cikti
amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız hayır girmedim henüz 27 haziranda randevum.Saglicakla kucagina alirsin ins detayli ultrasyona girdin mi
Neden sezeryan cnmHoşgeldin bizim doğum tarihi aynı gerçi ben sezeryan olucam onun için on gün önce olucak hayırlısıyla
Benimde 20+5Saglicakla kucagina alirsin ins detayli ultrasyona girdin mi
canım bana 18 haftalıkken yaptılar şekerim yüksek çıktığı için doktorum bir risk görmedi anlık çıkmış olabilir dedi diyet bile vermedi ama üç gün takip ettim normaldi. genel olarak 25. haftalarda ortaya çıkıyor ama senin kan ve idrar değerlerinde aksi bir durum varsa önce de yapılabilirKızlar bişey soracam bu şeker yüklemesi 25. haftada mı yapılıyor bilgisi olan var mı?
Benim üçüncü canım öncekilerde sezeryandıNeden sezeryan cnm
neden sezeryan olacaksın canımHoşgeldin bizim doğum tarihi aynı gerçi ben sezeryan olucam onun için on gün önce olucak hayırlısıyla
neden sezeryan olacaksın canım
anladım Allah yardımcımız olsunİlk ikiside sezeryan olduğu için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?