evet söylüyorlar ve artık kesin oluyor.Kizlar detayli ultrasonda bebegin cinsiyetini soyluyolar mı
18 haftalik henüz..nasil bir his tam cozemedim arada bağırsaktan mi diyorum ama sanirim bebekten..tekme dediginiz bildigin tekmeleme hareketi mi bi an once tatmak istiyorummbende canım 19. haftanın sonlarında hissetim. Senin başlangıçları bende başlangıçta kelebek çırpınışı gibi hissederdim öyle bi olduki bi anda sanki içinde mısır patlıyo gibi. Senin kaç haftalık?
Vallah normal dogum cok saglikli ama sancisida cok diyolar sezaryanda bi omur icin temizlenmiyo üstün mü sancilaniyo ben onun icin bol bol yürüyüş yapiyom normal dogum içinKızlar doğumunuzu nasıl düşüyorsunuz normal doğumdan korkan ya da cesaretli olan var mı
Hoşgeldin cnm bende 21 hazirana gun aldim bakalim artikMrb bende ekim de anne olcak inşallah ayrıntılı ultrason yaptirdiniz mi
İns cnm cinsiyeti neHoşbuldukben bugun 21 haftalık oldum bu cumartesiye randevu aldım inşallah hersey yolundadir bebislerimiz sagliklidir
Benimde kizim olacak kipir kipir babasi elini karnima koyuyo cok tekmeliyo yaErkek seninki
Merhaba cinsiyeti ne cnmMerhaba arkadaşlar bende 21 haftalik hamileyim. Ve çok heyecanliyim bebegimi hissediyorum kipir kipir yavrum o da benim kadar heyecanli hepiniz icin sağlık ve sıhhat diliyorum.
Saglicakla kucagina alirsin insKizim olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?