ekimde cocugunu kucagina alacaklar

18 haftalik henüz..nasil bir his tam cozemedim arada bağırsaktan mi diyorum ama sanirim bebekten..tekme dediginiz bildigin tekmeleme hareketi mi bi an once tatmak istiyorumm

Kızlar doğumunuzu nasıl düşüyorsunuz normal doğumdan korkan ya da cesaretli olan var mı

Mrb bende ekim de anne olcak inşallah ayrıntılı ultrason yaptirdiniz mi

Kızlar doğumunuzu nasıl düşüyorsunuz normal doğumdan korkan ya da cesaretli olan var mı
Vallah normal dogum cok saglikli ama sancisida cok diyolar sezaryanda bi omur icin temizlenmiyo üstün mü sancilaniyo ben onun icin bol bol yürüyüş yapiyom normal dogum için

Hoşbulduk ben bugun 21 haftalık oldum bu cumartesiye randevu aldım inşallah hersey yolundadir bebislerimiz sagliklidir

Ya ne guzel biz henüz dışardan hissedemiyouz ben içerden hissediyorumda babası elini koyunca hissetmiyor

Merhaba arkadaşlar bende 21 haftalik hamileyim. Ve çok heyecanliyim bebegimi hissediyorum kipir kipir yavrum o da benim kadar heyecanli hepiniz icin sağlık ve sıhhat diliyorum.

Ben yaptırmadım. Çok şükür herşey yolunda kendimce gerek görmedim. Aile hekimimde 3 ay tokluk sekerine bakariz o zaman dedi onu kabul ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…