ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kizlar acil bir sey soracam ayni gun icinde bi kez detayli bi kez normal ulturasyona girmek zararlimi

bayanlar bisey sorucam
24 haftalik bebisim ama karnimda cok sertlesmeler oluyor ozellikle sabahlari ve belli bir bolge agriyor . ornegin sol ust taraf. sizlerdede oluyormu bu :/

bayanlar bisey sorucam
24 haftalik bebisim ama karnimda cok sertlesmeler oluyor ozellikle sabahlari ve belli bir bolge agriyor . ornegin sol ust taraf. sizlerdede oluyormu bu :/
Sirt ustu yatiyorsan ondandir. Benimki de bir ara oyle oluyordu, cocuk ayaga mi kalkti napti diye dusunuyordum:) yan yatmaya baslayinca bir daha olmadi.

merhaba arkadaslar 12 yıl sonra 5.tüp bebek denememde tutundu bebegim suan 21 haftalık olduk inşallah bi kızımız olacak benimde karnımda sertleşmeler oluyor genelde çok haraket ettiğimde ... doktor konusunda hala karar veremedim arayış içindeyım hala tavsiyelerinizi bekliyorum .şimdilik bahat hastanesine aysen hanıma gidiyorum çok yogun bi dr cok detaya girmiyor daha samimi bi doktor arayısındayım yardımcı olursanız sevinirim .

Rabbim yavrunu saglikli bir sekilde almani nasip etsin. sertlesmeler bendede oluyordu ve adet sancilarina benzeyen agrilar. dun doktora gittim kontrol etti hersey normal dedi. sertlesmeler olabilir ozellikle sabahlari cunku bebek bi tarafa toplaninca oluyor . ama sıklasinca gun icerisinde cok fazla kez oluyorsa doktoruna bildir.. benimde bebegim 25 haftalik oldu. dun duydumki gebelik sekerim yuksekmis. pazartesi randevu yaptum diyet uygulayacagim kontrol altinda turmak icin. bi bu eksikti ( bu konu hakkinda tecrubeleri olanlalr varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…