Bende öyle düşündüm açlık ve tokluk şekerime bakılsın yükleme içime sinmiyorBen yaptırmadım. Çok şükür herşey yolunda kendimce gerek görmedim. Aile hekimimde 3 ay tokluk sekerine bakariz o zaman dedi onu kabul ettim.
Kizlar acil bir sey soracam ayni gun icinde bi kez detayli bi kez normal ulturasyona girmek zararlimi
3 gün geri çıktı 350 grDetayli ultrason da bebeginiz kac gr cikti
Sizin kaç gr çıktı bsn girdiğimde tam 21+0 dımDetayli ultrason da bebeginiz kac gr cikti
Ben daha gitmedim randevum sali gunu bakalim artik niye giredeymiski acabaSizin kaç gr çıktı bsn girdiğimde tam 21+0 dım
Bir iki gün farkedeniliyormuş önemli degilmişBen daha gitmedim randevum sali gunu bakalim artik niye giredeymiski acaba
Detaylı ultrasona girdinmi nasılmış bebişKızlar bebeginiz kac cm
İyimis cnm senin cocuk kac cmDetaylı ultrasona girdinmi nasılmış bebiş
21+0da 23 cm di seninki kaç cm kaç gr canımİyimis cnm senin cocuk kac cm
Evet canım bebek bir yere toplanıyor ondan oluyor sanırımbayanlar bisey sorucam
24 haftalik bebisim ama karnimda cok sertlesmeler oluyor ozellikle sabahlari ve belli bir bolge agriyor . ornegin sol ust taraf. sizlerdede oluyormu bu :/
Sirt ustu yatiyorsan ondandir. Benimki de bir ara oyle oluyordu, cocuk ayaga mi kalkti napti diye dusunuyordum:) yan yatmaya baslayinca bir daha olmadi.bayanlar bisey sorucam
24 haftalik bebisim ama karnimda cok sertlesmeler oluyor ozellikle sabahlari ve belli bir bolge agriyor . ornegin sol ust taraf. sizlerdede oluyormu bu :/
Benimde cok sertlesiyo ya acaba nedenbayanlar bisey sorucam
Benimki soylemedi ulturasyon kagidinda 35 cm yaziyo ama bilmiyorum21+0da 23 cm di seninki kaç cm kaç gr canım
merhaba arkadaslar 12 yıl sonra 5.tüp bebek denememde tutundu bebegim suan 21 haftalık olduk inşallah bi kızımız olacak benimde karnımda sertleşmeler oluyor genelde çok haraket ettiğimde ... doktor konusunda hala karar veremedim arayış içindeyım hala tavsiyelerinizi bekliyorum .şimdilik bahat hastanesine aysen hanıma gidiyorum çok yogun bi dr cok detaya girmiyor daha samimi bi doktor arayısındayım yardımcı olursanız sevinirim .
Ben bisey sormadan yanindaki asistanina soyledi rapora not almak icin sanirimYa bu ay tam bes kisi duydum detayliya girip farkli cinsiyet çıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?