ekimde cocugunu kucagina alacaklar

merhaba cnm öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun.
bende 4. tüp bebekte hamile kaldım. hamdolsun 24. haftanın içindeyim.
bahçelievler medicalparkta ulun beye gidiyorum ve çook memnunum. hem prof hemde tüp bebek uzmanı

kızlar bende 22. haftamda detaylıya girdim. çok şükür bir sürprizle karşılaşmadık. kız demişlerdi detaylıda da kız çıktı :) ama ne kilosunu ne de boyunu sormayı unuttum bir hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde bebeğin kilosu 650 gr dedi. 23. hata içerisindeyken söyledi sizce kilosu nasıl?

tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlar var mı aramızda? tetanoz aşısı oldunuz mu acaba? benim yarın 2. dozum yapılacak. doktorum olmamı söyledi ama çok kararsız kaldım.

Canim ben normal yollarla hamile kaldım 1. Dozumu 21. Haftada oldum 1 ay sonra 2.doza gidicem ....

Canim ben normal yollarla hamile kaldım 1. Dozumu 21. Haftada oldum 1 ay sonra 2.doza gidicem ....

cnm benimde 20. haftada ilk dozum yapıldı. yarında 2. doz yapılacak 24+4 olduk bugun.. korkularım var. tüp bebekte ikinci doz düşüğe neden olurmuş diye ama doktorum ters bi durum olsa yaptır demezdi sanırım.

cnm benimde 20. haftada ilk dozum yapıldı. yarında 2. doz yapılacak 24+4 olduk bugun.. korkularım var. tüp bebekte ikinci doz düşüğe neden olurmuş diye ama doktorum ters bi durum olsa yaptır demezdi sanırım.
Eltimde tüp bebekle hamile kaldi oda tetonozlarinı oldugunu biliyorum bi sorun olmadı.Her duydugunu kafana takma canim hersey Allahtan

Kizlar bebekler kac gr di altinci ayda
6. Ay hesabı olarak diyemem ama benim oğlum 27. Hafta da ortalama 1.250 gramdı.Şu anda 30. Haftaya girdik ortalama 1.500 gram.
29. Hafta da kilosu 1.380 gram boyu da 40 cm di.
Ancak ben epey kilo aldım şekerim falan yok sadece çok yiyorum.
58 kilo ile gebe kaldım şimdi 75 kiloyum.

Her hafta dr gidiyosunuz

Her hafta dr gidiyosunuz
Evet canım ileri yaş gebesi olduğum için ayda 3 kere doktora gidiyorum maalesef.
Birde iş gereği sürekli arabayla seyahat halindeyim şehirler arası gidip geliyorum arabayı da ben kullanıyorum bu sebepten doktorumla irtibat halindeyim.En son geçen hafta Salı günü gittim bu perşembe yine gideceğim mesela.
Bir önceki bebeğim öldüğü için daha temkinliyim.

Sormayinn izmirin sicaginda... Şükür. Bizim hatun ters duruyor her gttgmde makat duruş makat duruş. 1-2hafta da önden diyo dr lar ama bakalim nasil olcak. Baska bu durumda olan var mi acaba?

Ben de 5, 5 kilo aldim Cok sukur 1620gr di en son gecenhafta. Masallah :) sanirim sezaryan olucaz biz hayırlısı da hepimiz için.

Herkeze merhaba. Sıcaklardan deliriyorum resmen

Benim oğluşum en son 24.-25. haftalarda 846 grm 37cm di

ayın 12 sinde 2. tetenoz aşımı olacağım bakalım kaç kilo olmuş sıpam göreceğiz.

Bu arada 71,8 le hamile kaldım 83,9 oldum... boyum 1,63
hamilelik sonrası vermem gereken kilo 30 olacak galiba
diyetisyenim doğumdan 3 ay sonra gel başlarız yavaş yavaş dedi

Bende epidural sezeryan olacağım :)
40. gün yürüyüşlere başlarım inşallah :)

Şimdi kaç haftalıksin canim buyumus dur artık doktormu istedi senmi istedi sezeryan olmayi

Kizlar merhabalar evett cokk sicak ve hamilelik cokk zor geciyo..25. Haftadayiz bebisim 750 gr vr 31 cm nasil cok mu kucuk evham yaptim..bu arada bobregimde genisleme varmis ve stent takilmasi gerekiyomus bu konuda yardiminiza ihtiyacim varrr ...hafta hafta bebislerimizin durumlarini paylasalim cok yararli oluyo paylasimlar..rabbim.saglikla.kucagimiza almayi nasip etsinn..aminnnnnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…