Bende 21+1 dim canim bana söylemedi ama raporda 427 gr yazio.seninle ayni gün girmisiz.seninki kac gr di?Sizin kaç gr çıktı bsn girdiğimde tam 21+0 dım
merhaba arkadaslar 12 yıl sonra 5.tüp bebek denememde tutundu bebegim suan 21 haftalık olduk inşallah bi kızımız olacak benimde karnımda sertleşmeler oluyor genelde çok haraket ettiğimde ... doktor konusunda hala karar veremedim arayış içindeyım hala tavsiyelerinizi bekliyorum .şimdilik bahat hastanesine aysen hanıma gidiyorum çok yogun bi dr cok detaya girmiyor daha samimi bi doktor arayısındayım yardımcı olursanız sevinirim .
Canim ben normal yollarla hamile kaldım 1. Dozumu 21. Haftada oldum 1 ay sonra 2.doza gidicem ....kızlar bende 22. haftamda detaylıya girdim. çok şükür bir sürprizle karşılaşmadık. kız demişlerdi detaylıda da kız çıktı :) ama ne kilosunu ne de boyunu sormayı unuttumbir hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde bebeğin kilosu 650 gr dedi. 23. hata içerisindeyken söyledi sizce kilosu nasıl?
tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlar var mı aramızda? tetanoz aşısı oldunuz mu acaba? benim yarın 2. dozum yapılacak. doktorum olmamı söyledi ama çok kararsız kaldım.
Canim ben normal yollarla hamile kaldım 1. Dozumu 21. Haftada oldum 1 ay sonra 2.doza gidicem ....
Eltimde tüp bebekle hamile kaldi oda tetonozlarinı oldugunu biliyorum bi sorun olmadı.Her duydugunu kafana takma canim hersey Allahtancnm benimde 20. haftada ilk dozum yapıldı. yarında 2. doz yapılacak 24+4 olduk bugun.. korkularım var. tüp bebekte ikinci doz düşüğe neden olurmuş diye ama doktorum ters bi durum olsa yaptır demezdi sanırım.
Çok iyi yapmışsn cnm:) ee ekim anneleri bebişler nasılKızlar kimsenin sesi çıkmıyor bir aydır kimse yazmamış sessizliği bozayım dedim
Sanırım sıcaklardan kimsenin sesi soluğu çıkmıyor çok bunaltıcıÇok iyi yapmışsn cnm:) ee ekim anneleri bebişler nasıl
Aynn canm gebeler için daha zor bir süreç yaz ayıSanırım sıcaklardan kimsenin sesi soluğu çıkmıyor çok bunaltıcı
6. Ay hesabı olarak diyemem ama benim oğlum 27. Hafta da ortalama 1.250 gramdı.Şu anda 30. Haftaya girdik ortalama 1.500 gram.Kizlar bebekler kac gr di altinci ayda
Her hafta dr gidiyosunuz6. Ay hesabı olarak diyemem ama benim oğlum 27. Hafta da ortalama 1.250 gramdı.Şu anda 30. Haftaya girdik ortalama 1.500 gram.
29. Hafta da kilosu 1.380 gram boyu da 40 cm di.
Ancak ben epey kilo aldım şekerim falan yok sadece çok yiyorum.
58 kilo ile gebe kaldım şimdi 75 kiloyum.
Evet canım ileri yaş gebesi olduğum için ayda 3 kere doktora gidiyorum maalesef.Her hafta dr gidiyosunuz
Şimdi kaç haftalıksin canim buyumus dur artık doktormu istedi senmi istedi sezeryan olmayiHerkeze merhaba. Sıcaklardan deliriyorum resmen
Benim oğluşum en son 24.-25. haftalarda 846 grm 37cm di
ayın 12 sinde 2. tetenoz aşımı olacağım bakalım kaç kilo olmuş sıpam göreceğiz.
Bu arada 71,8 le hamile kaldım 83,9 oldum... boyum 1,63
hamilelik sonrası vermem gereken kilo 30 olacak galiba
diyetisyenim doğumdan 3 ay sonra gel başlarız yavaş yavaş dedi
Bende epidural sezeryan olacağım :)
40. gün yürüyüşlere başlarım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?