ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Bende 30+0 gittim dr kizim 1500gr di. Sicaklar fena uyku problemlerim var rahat uyuyamiyorum. Sizlerde nasil uyku duzeni?

Bende 30+0 gittim dr kizim 1500gr di. Sicaklar fena uyku problemlerim var rahat uyuyamiyorum. Sizlerde nasil uyku duzeni?
Gece en gec 12gibi uyuyakaliyorum, sabah 10dan once kalkamiyorum. Oglen 2-3saat daha uyuyorum. Tam olarak gebeligimin ilk 3 ayindaki gibi surekli uyur haldeyim.

Bugun tekrar gittim arkadaşlar 30+6 yim. Bugün kilosuna dair bisiy söylemedi. Ama geçen hafta gittiğimde 1500grdi. Doktorum biraz küçük, Ama gayet sağlıklı demişti.Önemli olanda sağlığı tabi ki. Ama çoğu hamilelik geçiren arkadaşlarım son dönemde daha çok kilo aldığını söylüyor bebeğin. Bakalim hayirlisi.Uyan arkadaşım bol bol uyu hamileligim boyunca uyku problemim hep oldu bundan sonrada boyle devam edecek sanirim :)

Kızlar nasıl gidiyor
Dogum icin geri sayim yapiyorum, kendi kafamdan da ben iki hafta erken dogursam nasil olur gibi planlar yapiyorum:)
kendi kilomda birkac haftadir artis olmadi ama gobegim kisa surede ciddi derecede buyudu. Genellikle soluma dogru bir cikinti seklinde duruyor, yamuk yatiyor benim oglan icerde:)
Ekime az kaldi kizlar, bir anda hepimizin evini bebek aglamasi dolduracak:)

Bemimde sağıma doğru hep çıkıntı zaten tersde duruyor

Bugun kontrolum vardi, 32+5teyim. Bugunku boyu 45cm, kilosu 2100gram cikti. Nst'ye de girdim ama sanirim sancilarim gozukmedi, o sirada oglum uyudugu icin pek verim alamadik. Su ana kadar ayda 1 gidiyordum ama kontrol suresini kisaltmaya basladik. 2hafta sonraya tekrar cagirdi. Boyu bu hizla uzamaya devam ederse 7hafta daha durmaz dogar diye dusunuyorum ben:)

Maşallah

Ya kizlar size de kocaniz sizden sogudu gibi geliyor mu? Yoksa hormonlar mi boyle dusunmeme sebep oluyor bilemedim.

Kızlar merhaba benim bebiş 34 haftalık oldu ve hala dönmedi sizinkiler ne durumda ne Zaman dönecek bu minnak :-/

Kızlar merhaba benim bebiş 34 haftalık oldu ve hala dönmedi sizinkiler ne durumda ne Zaman dönecek bu minnak :-/
Henuz basi asagi donmediyse bu aralar donmeye baslar merak etme. Benimki 4.aydan beri hep basagi idi ama oyle olmayanlarin da 1ay kala bebekleri basasagi donuyor diye biliyorum.

Henuz basi asagi donmediyse bu aralar donmeye baslar merak etme. Benimki 4.aydan beri hep basagi idi ama oyle olmayanlarin da 1ay kala bebekleri basasagi donuyor diye biliyorum.
Bakalım inşallah takipteyim derdim bu oldu hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…