Güzel haberlerini bekliyoruzUltrason makinasi odama geldi dua dua dua edin.Allahim cok heyecanliyim.o gonderdigibiz soylediginiz dua cok kuvvetli bir dua suan onu okuyorum
Ne oldu sonuc belimiUltrason makinasi odama geldi dua dua dua edin.Allahim cok heyecanliyim.o gonderdigibiz soylediginiz dua cok kuvvetli bir dua suan onu okuyorum
Cinsiyeti belimiBenim hcg 87
Dr %70 kız dediCinsiyeti belimi
Hoca geldi.ustten isterseniz su vereyim ultrasonda goremiyorum su cok az dedi.ne yapicam bilemedim.aglamakli dusuncedeyim.ne yapayim.hoca ilk basta almak lazimdi.ben sizi hazirladim gercekle yuzlesin diye.bana sorarsaniz alalim dedi.ya da isterseniz sivi vereyim ustten.eger sizinti olmazsa cocukta bir ozur olusmamis dedi.ama sizinti tekrsr gelirse o cocukta mutasyonunda bir sorun vsr dedi.9 ay yasar bu sekilde kordondan beslenio ama yasasa da olur dedi.yani hoca cocukts bence bir ozur vsr.direk suyun o yuzden geldi diyor.hoca da prof.ne yapicam.su versem mi aldirsam mi.ultrasonda gorulmedigi icin su lazim.su verip durursa gorebilirim dedi cocugun her organiniNe oldu sonuc belimi
Su versinler bence dene yoksa pisman olursunSu verip sizmazsa sayet cocukta sikinti yok dedi.su verip akarsa engelli almak lazim dedi.ama bu hale geldiyse bile bu cocuk bana gore iyi gitmeyen birseyler vsr dedi.Allahim sen Buyuksun.
Allah yardımcın olsun çok zor bencede su verdirmeyi denemelisinSu verip sizmazsa sayet cocukta sikinti yok dedi.su verip akarsa engelli almak lazim dedi.ama bu hale geldiyse bile bu cocuk bana gore iyi gitmeyen birseyler vsr dedi.Allahim sen Buyuksun.
Allah yardımcın olsun çok zor bencede su verdirmeyi denemelisin
Arastiriyorum dun geceden beni.baska hocsyi aradi..o da erken gelen su varsa cocukta kromozon bir yapida bozukluk vsr deriz.hoca nasil almamis hayret dedi.baska hastaneye gitseniz hemen alirlardi dedi.hoca biz cok uzulduk o yuzden almadi mucize belki sivi gelir siye bekledi.ama yok.ne yapayimmm Allahim ya agliyorumBaska bi doktora sor arastir pesini birakma derim benim ablami ameliyata hazirladilar. Cocugu alacaklardi vben birakmadi cocugun hayatina son vereceklerdi üniversite hastanesine gitik orda bi ay daha kaldi oyle aldilat
Yapicam Allahim ya.niye bu hale geldim.o kadar cabaladik ki o kadar ugras verdik ki anlatsmam 2.5 seneArastiriyorum dun geceden beni.baska hocsyi aradi..o da erken gelen su varsa cocukta kromozon bir yapida bozukluk vsr deriz.hoca nasil almamis hayret dedi.baska hastaneye gitseniz hemen alirlardi dedi.hoca biz cok uzulduk o yuzden almadi mucize belki sivi gelir siye bekledi.ama yok.ne yapayimmm Allahim ya agliyorum
Canim hic uzulme her sey allah tan alan allah verirde umidini kaubetme neler goruyoruz on bes yil sinra cocugu olan her yolu deneyip olmayan sonra normal yola olan sen umudunu kaybetme eger kromozon eksikligi varsa yapacak bir sey yok bu kadar kendini üzüp yipratma bi dahakine planli gebelik yapSuyu verelim diyor ama sizinti olursa bacagindan akacak o zaman yine kromozon da sorun vsr diyor.bu zamana kadsr sivi olusurdu neden 7 gunde olusamasi diyor.oglene kadar zamanim kaldi.zaman akiyor.su verdirmek istiyorum.bende.fakat sakat bir cocuk dunysya getirmek hem onun hem benim.icin zor olacak
Kiysmiyorim da kalbi de atiyor bademin.kizim cok alistim ona
Yani su geldiyse onu diyor hocs.su verdirsem mi.keske demek istemiyorum.sma hoca net.su da versen bakicam ama bu cocuk sivi ds yapmamis.ysni kromozon da bozukluk vsr diyorCanim hic uzulme her sey allah tan alan allah verirde umidini kaubetme neler goruyoruz on bes yil sinra cocugu olan her yolu deneyip olmayan sonra normal yola olan sen umudunu kaybetme eger kromozon eksikligi varsa yapacak bir sey yok bu kadar kendini üzüp yipratma bi dahakine planli gebelik yap
Verdir canim ondan sonra kromozonlaruna baktir baktin bozuk ondan sonraYani su geldiyse onu diyor hocs.su verdirsem mi.keske demek istemiyorum.sma hoca net.su da versen bakicam ama bu cocuk sivi ds yapmamis.ysni kromozon da bozukluk vsr diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?