ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Allah hepinize yardim etsin.sağlikli bebekler vermeyi hasip etsin.saat 5 ten sonra birsey yiyip icmeyecegim.13 ekim dogumum olacakti.bugun yani 27.04.2016 tarihinde "Kizim Melek olacak"...şimdi göbegimi seveyim.cunku son şişliği.ameliyattan sonra yine eski hayat.yine tekrar yine tekrar.BADE BEBEK SENİ ÇOK ÖZLEYECEGİM.Sana o kadar alışmiştim ki.kiyamiyorum kalbin atarken senden vazgeçmeyi.buraya yaziyorum ki seni ozledigimde ne yazdigima bakicam.Allah yanimda olan herkesten Allah razi olsun.yanimda oldunuz.sizden bilgi almaya calişsamda kimsenin yakinda böyle birsey başina gelmemiş.olsun yine de azda olsa konustuk.kismetim boyleymis.nasip hersey kader.kaderim de boyleymis.kendinize iyi bakin.kendinizi iyi dinleyin.agriniz oldugu an hastaneye koşun.benden size tavsiye.BADEM,CANIM KIZIM.SENİ ÖZLEYECEĞİM MELEĞİM.o kadar inanmiştim ki...artik saniyorum sayfaya girmem insallah gebe kalinca giricem sayfaya.görüşmek ümidiyle.

Canim kendini uzme her seyde vardir hayir allah sana saglikli bi evlat versin bundan sonra her zamanda yaz konusalim canim

Bende ekimde oğlumu kucağıma alıcam inşallah.Allah isteyen ve hakeden herkese versin inşallahhhh

Kızlar Herkese Merhaba,
Bebeğini kaybeden arkadasımıza çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun inşallah sabır versin..
Bende yarın gideceğim doktora dua edin cinsiyetini öğreneyim artık, bir süre daha öğrenmeden duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…