ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Merabalar kızlar, bende 16+3 teyim. banada doktorum 13 haftalıkken %99 kız dedi eşim çok kız istiyor ikili ve üçlü testi yaptırmayı düşünmedik ilaç olarak da feramat ve decavit verdi folik asidi kullanma daha dedi

Merhaba canim bende 14+2 oldu banada kiz dedi bende decavit kullaniyorum bide cok sinirli olmusum anlamiyorum

Merhaba canim bende 14+2 oldu banada kiz dedi bende decavit kullaniyorum bide cok sinirli olmusum anlamiyorum
aynı durum bende de var canım. normal ama hormonlar değişiyo tabiki bide tahammülsüzlük oluyo herşeyden önce. haftaya bi daha kontrole gidicem bakalım yine kız mı diyecek sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla

Elevit kullan.decavit gectim bu oldu canini sikmakyim ama.elevitte bazi maddeler vsrmis decavitte yokmus.ben keske elevit ile devam etswydim ona da bagliyorum bu hadisemi.hocam da o gin yoktu ilacim bitmisti nasip iste.hoca olmayinca diger hoca da bu ilaci yazdi muadili elevitin.bence elevit en iyisidi...

ben en son 2 hafta önce girmiştim ultrasona, erkek gibi dedi ama emin olamadı bizimki hemen arkasını döndüğü için:)
sonraki randevum ayın 5inde, inşallah o zamana görebileceğiz. kısmetse doğum 19 ekim görünüyor ama bakalım..

elevit mi daha iyi canım doktora sorayım unutmadan aklımda kalsın banada decavit verdi çünkü

ben sabahları ilk uyandığımda hissediyorum, gün içinde hiç hissedemiyorum. gaz mı değil mi diye tereddüt bile etmiyorum peşpeşe hareketler yapıyor sağımda mı solumda mı olduğunu da ayırt edebiliyorum. birkaç haftaya kadar sadece sabahları değil gün içinde de hissetmeye başlayacağız inşallah.

elevit mi daha iyi canım doktora sorayım unutmadan aklımda kalsın banada decavit verdi çünkü
Diyexek ki sana biri ithsl biri turk decavitte icinde herhangibir zarar verixi birsey yok dediler ama biz turk olarak hsngi isi duzgun yapabildik ki.ben elevit kullabirken decavite gectim.ne olduysa ons bagliyorum.ithalden sasmamak lazim.zaman da az kaldi.karsr verilecek.Allah kimseye yaşatmasin benim durumumu.az bir agriniz mi var kasik mesela hemen doktora gidin.surekli dinlenin.uyuyun.kalabalik yerlerden uzak durun.ben herseyi yaptim sadece biraz dinlensikten sonra 3 aydan sonra biraz uzun yuruyusler de ysptim.ilaclarin bir kismi degisti ona da bagliyorum.ornek elevit .bence en iyisi elevit kim ne derse desin.icinde hicbirsey de yok.turk satsin diye yapilan oyun bunlsr.herkese ona buna b...k Atiyor.Allah sizlere saglikli bebekler vermeyi nasip etsin arkadaslar

Sanada canim peki tup bebek zor oldumu

Hade bakalim allah hayirlisini versin

Yok hayir merkezi arastirdim onlarin basari yuzdeleri vsr onu arastirdim ve yaptirdim ve ilk deneme de 38 yasindayim ikiz tuttu.ilk 10 gunde tutunamadi biri dustu
Canim sen bidahakini planli yap cok organik beslen bizim burda bi tanidik 42 yasinda hamile kaldi gayet saglikli beslendi simdi kizi iki yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…