- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
yaw zırlama hele bi bekle testin markası ne canım hele yaz bakayım bak şimdi ağzını burnunu dağıtacağım hııı sinirlendim irem olsaydı ayağının altına almıştı çoktan bak ben sabırlıyım gıymetimi bilama elimde değil çok ümitlenmiştim üst komşumda bende böyle öğrendim hamile olduğumu dedi... testi gösterdim hamilesin dediama sonuç bu işte
yaw zırlama hele bi bekle testin markası ne canım hele yaz bakayım bak şimdi ağzını burnunu dağıtacağım hııı sinirlendim irem olsaydı ayağının altına almıştı çoktan bak ben sabırlıyım gıymetimi bil
yaw zırlama hele bi bekle testin markası ne canım hele yaz bakayım bak şimdi ağzını burnunu dağıtacağım hııı sinirlendim irem olsaydı ayağının altına almıştı çoktan bak ben sabırlıyım gıymetimi bil
tabi ben güldürürüm böyle zırlama da tek gül ben razıyım..üff deliii güldürdün beni
canım marka hakkında pek bir bilgim yok irem kullanıyordu bu markanın ovu setini herhalde o normalde memnundu. yarın damlar mutlaka onna sorarız şimdi arkadaşıyla kısırı tıkınıyordur...belki gece gelir yazar sayfaya hele sabret yavrum bekle gelen mevlamdan en güzelini verecektir sana mutlaka buna inan. Elini kalbinin üzerine koy bakalım ne diyecek doğruyu o sana söyleyecektir mutlaka...LABOQUICK
bak markası bu işte...
tabi ben güldürürüm böyle zırlama da tek gül ben razıyım..
canım marka hakkında pek bir bilgim yok irem kullanıyordu bu markanın ovu setini herhalde o normalde memnundu. yarın damlar mutlaka onna sorarız şimdi arkadaşıyla kısırı tıkınıyordur...belki gece gelir yazar sayfaya hele sabret yavrum bekle gelen mevlamdan en güzelini verecektir sana mutlaka buna inan. Elini kalbinin üzerine koy bakalım ne diyecek doğruyu o sana söyleyecektir mutlaka...
canım üzülme tamam mı.. bekle hele daha batına var...konuşmak iyi geldi tatlım saol kocişte yok karakoldan çağrdılar gitti.. ben tek kaldım bunalmıştım
canım üzülme tamam mı.. bekle hele daha batına var...
canım aç istersen ama herkes aynısını diyecek. daha batına 5-6 gün varken değerin çıksa da anca bu kadar çıkar yani..iki gün sonra gidip kan verirsen ikiye katlar sonra ki gün tekrar ikiye katlar bu bu şekilde devam eder...serap bi başlıkmı açsam acaba ya benm gibi olan warmı_? yada daha çok mu kafam karışır bilemedim şimdi
canım aç istersen ama herkes aynısını diyecek. daha batına 5-6 gün varken değerin çıksa da anca bu kadar çıkar yani..iki gün sonra gidip kan verirsen ikiye katlar sonra ki gün tekrar ikiye katlar bu bu şekilde devam eder...
bende sana onu diyorum ya kesin negatifler 0 çıkıyor bekle azcık kuzum ya..sen bana 30u dedin diye ben kana git dedim 3-4 ü deseydin gitme derdim çünkü alacağın değer kesinlikle bundan farklısı olmazdı yani..of allahım ya inşallah geç döllenme falanda olmuşturda ondan böyledir... şimdi netten baktımda negatiflerde 0. çıkmış hep... benm ki niye böyle oldu ya...
bende sana onu diyorum ya kesin negatifler 0 çıkıyor bekle azcık kuzum ya..sen bana 30u dedin diye ben kana git dedim 3-4 ü deseydin gitme derdim çünkü alacağın değer kesinlikle bundan farklısı olmazdı yani..
neyse inşallah 3-4 gibidir de o zaman daha net konuşuruz kırmızıların gelmez de..ya tatlım oda bnm sabırsızlığımdan işte eski adet tarihlerime göre yani düzenliyken böyle oluyodu ama korunmayı bıraktık bırakalı son adet tarihimden 2-3 gün geç geliyo. geçen ay 1inde olmuştum buda tahminn 3-4 gibi gelir heralde ama ben eskiyi baz almıştım yine :18:
sabırsızlık yok bu işte sabredeceksin biraz zor gibi ama olsun... sonunda bebiş gelecekse değer bence..ya tatlım oda bnm sabırsızlığımdan işte eski adet tarihlerime göre yani düzenliyken böyle oluyodu ama korunmayı bıraktık bırakalı son adet tarihimden 2-3 gün geç geliyo. geçen ay 1inde olmuştum buda tahminn 3-4 gibi gelir heralde ama ben eskiyi baz almıştım yine :18:
neyse inşallah 3-4 gibidir de o zaman daha net konuşuruz kırmızıların gelmez de..
tamam canım üzme kendini hadi git yat dinlen uyu...amin canım inşallah... neyse ben çıkıom canım uykum geldi ağladım ya başmda ağrıyoyatayımda bari hissetmiyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?