Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

ama elimde değil çok ümitlenmiştim üst komşumda bende böyle öğrendim hamile olduğumu dedi... testi gösterdim hamilesin dedi ama sonuç bu işte
yaw zırlama hele bi bekle testin markası ne canım hele yaz bakayım bak şimdi ağzını burnunu dağıtacağım hııı sinirlendim irem olsaydı ayağının altına almıştı çoktan bak ben sabırlıyım gıymetimi bil

üff deliii güldürdün beni
tabi ben güldürürüm böyle zırlama da tek gül ben razıyım..

LABOQUICK

bak markası bu işte...
canım marka hakkında pek bir bilgim yok irem kullanıyordu bu markanın ovu setini herhalde o normalde memnundu. yarın damlar mutlaka onna sorarız şimdi arkadaşıyla kısırı tıkınıyordur...belki gece gelir yazar sayfaya hele sabret yavrum bekle gelen mevlamdan en güzelini verecektir sana mutlaka buna inan. Elini kalbinin üzerine koy bakalım ne diyecek doğruyu o sana söyleyecektir mutlaka...

konuşmak iyi geldi tatlım saol kocişte yok karakoldan çağrdılar gitti.. ben tek kaldım bunalmıştım

serap bi başlıkmı açsam acaba ya benm gibi olan warmı_? yada daha çok mu kafam karışır bilemedim şimdi
canım aç istersen ama herkes aynısını diyecek. daha batına 5-6 gün varken değerin çıksa da anca bu kadar çıkar yani..iki gün sonra gidip kan verirsen ikiye katlar sonra ki gün tekrar ikiye katlar bu bu şekilde devam eder...

of allahım ya inşallah geç döllenme falanda olmuşturda ondan böyledir... şimdi netten baktımda negatiflerde 0. çıkmış hep... benm ki niye böyle oldu ya...

of allahım ya inşallah geç döllenme falanda olmuşturda ondan böyledir... şimdi netten baktımda negatiflerde 0. çıkmış hep... benm ki niye böyle oldu ya...
bende sana onu diyorum ya kesin negatifler 0 çıkıyor bekle azcık kuzum ya..sen bana 30u dedin diye ben kana git dedim 3-4 ü deseydin gitme derdim çünkü alacağın değer kesinlikle bundan farklısı olmazdı yani..

bende sana onu diyorum ya kesin negatifler 0 çıkıyor bekle azcık kuzum ya..sen bana 30u dedin diye ben kana git dedim 3-4 ü deseydin gitme derdim çünkü alacağın değer kesinlikle bundan farklısı olmazdı yani..

ya tatlım oda bnm sabırsızlığımdan işte eski adet tarihlerime göre yani düzenliyken böyle oluyodu ama korunmayı bıraktık bırakalı son adet tarihimden 2-3 gün geç geliyo. geçen ay 1inde olmuştum buda tahminn 3-4 gibi gelir heralde ama ben eskiyi baz almıştım yine :18:

neyse inşallah 3-4 gibidir de o zaman daha net konuşuruz kırmızıların gelmez de..

sabırsızlık yok bu işte sabredeceksin biraz zor gibi ama olsun... sonunda bebiş gelecekse değer bence..

Günaydın Kızlar....
Uzun zaman olmuştu kepenkleri açmayalı...
Bol neşeli günler ve bebişli günler..

sero ve tumet zillileri günaydın arkadam konuştuklarınızı okudum ben demiştim bekle demek istemiyorum ama demiştim

tumet sen bekle adetini, eğer testte eminsen ikinci çizgiye geç döllenmeyse değer ne kadar düşük olsada hem değerin yükselir hem adet olmazsın bizde çekeriz halayını , yok yiyeceksen kırmızı kartı yeni bi ay başlıyo nasıl bi yöntem uyguluyorsan değişiklik yap, tavsiyem incir ye ve adetten bittikten sonraki hafta başla ve 2 hafta boyunca günaşırı çarp herifini,tumet canım üzülme daha çok yenisin, hem yaş olarak hem evlilik olarak, üzüleceğin hiç bişey yok tek sorunun sabıırsızlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…