- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Ooooo adı bile düşünülmüşayyy allahım artık daha çok istiyom inşallah hamileyimdir.... kızım olursa göbek adınıda irem katim bari:122::122::122::122:
yarına kadar nasıl sabredecek ki...Beta çabuk yükseldiği için yarın daha belirginleşir hem kesin anlaşılırYarın yap sonrada gidersin bi acilde verirsin...
yaw boş ver pembeyi gördüysen %90 hamişsin.ara kocişini de git ver kanını yarına kadar nasıl duracaksın...
yarına kadar nasıl sabredecek ki...
kız gitsin de öğrensin o dayanamaz kendi kendini yer...Sero biz senle ayrı tellerden çalıyoz ha
annesi ne zaman geliyor okuldannn..Test bozuk mu olur kız.. Varsa ikinciyi yap bakalım ne çıkacak ama çişini azcık tutama ewde çocuk war ben karşı komşunn kızına bakıyorum bana yeni yeni alıştı birine bırakırsam çok ağlar annesi okulda hastaneyede götüremm...
bide çok korkuyoruuummmmmm ya test bozuksa ya değilsen... içim içime sığmıyo aslında ama bide çok tedirginm :18::18::18::18:
sen dayanabileceğini düşünüyor musun tu_met'inben silik pembe ve batının yarın olmasından dolayı dedim kendiniz biliniz
kız gitsin de öğrensin o dayanamaz kendi kendini yer...
annesi ne zaman geliyor okuldannn..Test bozuk mu olur kız.. Varsa ikinciyi yap bakalım ne çıkacak ama çişini azcık tut
sen dayanabileceğini düşünüyor musun tu_met'in
ben silik pembe ve batının yarın olmasından dolayı dedim kendiniz biliniz
annesi 3 bucukta geliyor o saattten sonra werebilirmiyim ki kan... üfff ortadan çatlıcam şimdi... bide şeyden tedirginim pembe oluştu ama çok silik...
Benim tavsiyem o , kendi bilir canım , sabretmeyi öğrencek ona kalsa hamile olduğu gün doğurmakta ister bu sabırsızlıkla
hemen de trip
eee tu_met bu canım 3-4 ay sonra ne zaman doğacak bu bebiş demeye başlayacaktırBenim tavsiyem o , kendi bilir canım , sabretmeyi öğrencek ona kalsa hamile olduğu gün doğurmakta ister bu sabırsızlıkla
Ben dedim dayanamaz çatlar diye acilden verirsin canım kadın doğumcu bulamazsan bile üzülme...Silik olması da normal..hem sabah idrarıyla yapmadın belki de 2-3 saat beklemedin. İkincisi zaten batına var. idrara daha sonra geçiyor biliyorsun kanda daha belirgindi. Hadi inşallah bebişin seninledir...
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy allahım artık daha çok istiyom inşallah hamileyimdir.... kızım olursa göbek adınıda irem katim bari:122::122::122::122:
diyoruz da anlamıyor kicanım hamile olmasaydın 2. çizgi kesinlikle olmazdı
çizginin silik olmasının nedeni kandaki değerin düşük olması
o yüzden hemen git kan testi yaptır kesin sonucu al
ben ilkinde batımın 1 hafta geçtiği halde bile silik çıkmıştı ama hamileydim
merak etme bebiş geliyo hayırlısıyla canım
diyoruz da anlamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?