Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

yaw boş ver pembeyi gördüysen %90 hamişsin.ara kocişini de git ver kanını yarına kadar nasıl duracaksın...

ama ewde çocuk war ben karşı komşunn kızına bakıyorum bana yeni yeni alıştı birine bırakırsam çok ağlar annesi okulda hastaneyede götüremm...
bide çok korkuyoruuummmmmm ya test bozuksa ya değilsen... içim içime sığmıyo aslında ama bide çok tedirginm :18::18::18::18:

Sero biz senle ayrı tellerden çalıyoz ha
kız gitsin de öğrensin o dayanamaz kendi kendini yer...

annesi ne zaman geliyor okuldannn..Test bozuk mu olur kız.. Varsa ikinciyi yap bakalım ne çıkacak ama çişini azcık tut

kız gitsin de öğrensin o dayanamaz kendi kendini yer...

annesi ne zaman geliyor okuldannn..Test bozuk mu olur kız.. Varsa ikinciyi yap bakalım ne çıkacak ama çişini azcık tut

annesi 3 bucukta geliyor o saattten sonra werebilirmiyim ki kan... üfff ortadan çatlıcam şimdi... bide şeyden tedirginim pembe oluştu ama çok silik...

annesi 3 bucukta geliyor o saattten sonra werebilirmiyim ki kan... üfff ortadan çatlıcam şimdi... bide şeyden tedirginim pembe oluştu ama çok silik...
Ben dedim dayanamaz çatlar diye acilden verirsin canım kadın doğumcu bulamazsan bile üzülme...Silik olması da normal..hem sabah idrarıyla yapmadın belki de 2-3 saat beklemedin. İkincisi zaten batına var. idrara daha sonra geçiyor biliyorsun kanda daha belirgindi. Hadi inşallah bebişin seninledir...

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy allahım artık daha çok istiyom inşallah hamileyimdir.... kızım olursa göbek adınıda irem katim bari:122::122::122::122:

canım hamile olmasaydın 2. çizgi kesinlikle olmazdı
çizginin silik olmasının nedeni kandaki değerin düşük olması
o yüzden hemen git kan testi yaptır kesin sonucu al
ben ilkinde batımın 1 hafta geçtiği halde bile silik çıkmıştı ama hamileydim
merak etme bebiş geliyo hayırlısıyla canım

diyoruz da anlamıyor ki

tu_met canım bencede hamilesin.elinde fazla test varsa niye yarını bekliyorsun sabah yaptıysan şimdi gene gene yap cıkar.eğer sabah çıktıysa gene çıkıyor.ben ilkinde öğlene doğru yapmıştım.hemde regly bir gün falan geçmişti.hemen cıktı.inanmadım gittim eczanaden 3 farklı marka test aldım eve geldim hemen yaptım.üçündede hemen çıkmıştı.şimdi yap varsa gene çıkar.tekrar çıkarsa hemen git kan testini yaptır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…