- Konu Sahibi serap_serap
-
bende bu ay aldım.ama işe yarıyormu gerçekten onu merak ediyorum.7 tane var içinde bazen benim iki gün önce yada iki gün sonra falan oluyor yumurtlama günüm hesap ettiğimden.tam tuttururum inşallah bununla.
bende hiç kullanmadım nasıl kullanılıyo nasıl yapılıyo hiç bi bilgim yok açıkçası detaylı anlatırsanız sevinirim.....
hadi gözün aydın canım bol bol verimli çalışmalar sana...selam kızlarbenim kırmızılar düzene girdi sonunda bat 2312 ile aynı..27 ekim pazartesi doktoruma gidicez kocişle beraber..hadi hayırlısı
İnşallah canım şurada ne kaldı ki 3-4 gün sonra akla kara ortaya çıkar..aslında böyle örnekleri gördükçe daha çok ümitleniyorum kuzu yaaa inşallah benmde öyle olur:18:
hatırladım canım.Olsun sen git şimdi bir hafta sonra doktora yumurtalıklarının durumuna baksın kist var mı varsa tedavisini yapsın sonra da bebiş müjdeni verirsin inşallah. İstersen ovulasyon setlerinden alıp kullanabilirsin de...selam herkese iyi sohbetler serap geçen akşam konuşmuştuk cnm hatırlayabildinmi beni bende hayırlısıyla çocuk isteyenlerdenim.dün doktora gidecektim adetimin 3.günü idi fakat adetim sonlandı sanırım stresten ama bu ay her ne olursa olsun gideceğim allahın izniyle sadece konuşup stresimi atmak istiyorum........
2 defa kullanmak nasip oldu.Bu ay tam kullanacaktım nasip olmadı canım..arkadaşlar ovülasyon testi kullanan varmı?
canım aynı hamilelik testi gibi.tahmini yumurtlama gününe iki gün kala yapıyorsun.idrar damlatılarak bakılıyor.üzerinde yazıyor zaten detayları.tam yumurtlama olduğu zaman test çizgilerinin ikiside koyu oluyor.ozaman en uygun zaman işte hamilelik için.malum yumurta çatladıktan sonra 48 saat içinde döllenmesi lazım yumurtanın.benim gibi düzensiz oluyorsa özellikle günü belirlemek için iyi bir yöntem.bakalım görücez deneyip.
bende bu ay aldım.ama işe yarıyormu gerçekten onu merak ediyorum.7 tane var içinde bazen benim iki gün önce yada iki gün sonra falan oluyor yumurtlama günüm hesap ettiğimden.tam tuttururum inşallah bununla.
çok sabırsızlanmaya başladım.inşallah bu ay nepimize hayırlı haberler getirir.liste dolar taşar inşallah.
4 günçabuk geçsiinnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dayanamıyoruuummmmmmm
dayan dayan...4 günçabuk geçsiinnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dayanamıyoruuummmmmmm
aynı ben
tu_met senden iyi haberler bekliyoruz ona göre morale ihtiyacımız var.
dayan dayan...
takma canım kafana..benim içimden bir ses bebişin seninle diyor..çarşambaya kadar ben çatlamazsam inşallah we kırmızı kartıda yemezsem kan testine gitcez yinee serapcım... ama gel görki şu merak
çarşambaya da çok var daha dayanabilecekmisin?amin canım imin anşallah... kasıklarıma sancı giriyo çok fazla ama çocuk belirtisimi adet belirtisimi anlayamadımmm
bide 20 dkya bir tuwalete gidiyorum... sanki çişimi tutamıyo gibihani olurya twalet eğitimini alan çocuklar bezi çıkardıktan sonra sürekli çişe giderde az az yapar onun gibiyimmm
ama ben çok kafaya taktığım için psikolojikte olabilir
takma canım kafana..benim içimden bir ses bebişin seninle diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?