Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

eşim gecen ayın bat takvimine baktı ve dedi ki; demek ki her ay %30 şans var. ben de "biz kadınız.matematikle işimiz olmaz" dedim.kaldı öyle garibim.hamiş sayısına göre oran veriyor deli.

sabırsız mabırsız birşeysin ama dayanırsın kız ben sana güveniyorum..bak salı günü başka bir marka test al yap bakalım ne çıkacak.. hadi ben bir gün ileri aldım senin için..ama nova ile bebetime olmasın dikkat et..
tatlım gaz wer bana yapabilirsin dayanabilirsin ben sana güweniom falan die....

her türlü gaza ihtiyacım war çarşambaya kadar

tu met adetıne kaç gün var annem

walla bnm adet düzenli değil kuzu normalde benm şimdiye adet olmm gerekirdi ama genelde bi önceki adet tarihinden 3-4 gün ileride atabiliyo geçen ay 1inde adet olmuştum bu ayda ayım 3-4üne kadar beklemek istiyom ama çarşambaya kadar gelmezse gitcem tekrr kan testine...

tu met adetıne kaç gün var annem
sabırsız olduğu için batını bile 5 gün ileri çekmiş bizim bayan..

eşim gecen ayın bat takvimine baktı ve dedi ki; demek ki her ay %30 şans var. ben de "biz kadınız.matematikle işimiz olmaz" dedim.kaldı öyle garibim.hamiş sayısına göre oran veriyor deli.
%30 yakalamış mıyız eylülde...

kuzu ben wartodayım bilion eczanedede sadece 1 marka war oda orta kalitede bişi

pko mu var sende?
bence yaptır ya ben olsam ooooo

canım hassas bir tane test var israrda erken teşhis yapabiliyor 20 tl falan eczaneden sorsana bi.

kuzu yam şartları el wermio maesef küçük biyerde yaşıom ben we burda sadece bi marka satılıyo dışı bembe kaplı bişi oda orta dereceli bi test... merkezede gidemm almaya malesef... benm tek olurum çarşambayı beklemek sanırım kan testi için..

OVULA die bi marka war tatlım burda dışı pembe bişi...

kız zilli unuttun mu sende muşta öğretmenlik yaptım demiştin bulanıkta demiştin yyalnış hatırlamıosam
al canım istersen bir test başka bir marka nasıl olsa...
Bu arada kız muş'ta görev yapmadım ilk görev yerim benim Urfa halen daha da çıkamadığım yer..Kızlardan biriyle karıştırıyon. benim ünivden çoğu arkadaşım muştalar şimdi halen daha da çıkamadılar..

canım internetten sipariş ver dicem ama o gelene kadar sen doğum yaparsın bile.

utandım bide sanaçıkışıom unuttun die

ben karıştırdım demekki bu aralar kafam bi milyon zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…