Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

ne kırmızıların nede hamileliğin bi belirtisi yok :26::26::26: Anlamadım:26::26::26: Ama arada kasıklarıma ağrı giriyo fazla hareket ettikçe özellikle... Ama hangisinn belirtisi çözemedim

ben bu ay 5 de mi olurum 7 mi bilemedim belki benim durum için erkendir, ben her halükarda pazarı bekliycem , kasık belirtisi güzel belirti canım inşallah yerleşiyodur bebişinde ondandır,

beni de yazın beni de 9 Ekim

ben bu ay 5 de mi olurum 7 mi bilemedim belki benim durum için erkendir, ben her halükarda pazarı bekliycem , kasık belirtisi güzel belirti canım inşallah yerleşiyodur bebişinde ondandır,

inşallah boşuna beklemiş olursun kırmızı mırmızı gelmez bebişin gelir

adet olmadan önce bende sancı çok olur ama karnımdamı kasıklarımdamı bilmiyom o yüzden belkide kırmızı yüzünden olan ağrıdır diyede düşünüyorum.. artık allah büyük yarın değil öbürgün yaptırcaz tekrr kan testini tabi kırmızıları görmezsem

Amin diyecem umut dünyası ama , ben kaçırdım diye düşünüyorum bu ay, ben ne zaman hissetmeye başlamıştım belirtileri bi hatırlasam umutlanacamda onuda hatırlamıyorum , ben cumadan beri mide ağrısı çekiyorum, ben normaldede sık çıkarım tuvalete birazda üşüttüm heralde o belirtiye hiç bakmıyorum zaten ,

ne öbürgün mü test yaptırcan nasıl dayancan 2 gün

walla bilmiyom nasıl dayancam... :18::18::18::18: ama kan testine gidipte değerimin 0.100 düştüğünü falan görürsem daha çok üzülürüm ama adet olursam daha az üzülürüm gibime gelio o yüzden bekleme taraftarıyım ama hiçte belli olmaz bi bakmışım bu akşam gidip tekrar kan weriwermişim

deli ya , çılgın dayan bir iki gün daha bencede kırmızı kart en az üzen kan idrar her türlü test daha kötü ediyo insanı ...

arkadaşlar sat 24 ağustos 27 eylül perşembe günü test yaptırdım 31.87 çıktı. Dün akşam yani pazar akşam ı test yaptırdım 57.75 di. cumartesi doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış ama ne war diyebilirim ne yok diyebilirim dedi çarşamba günü tekrar test yaptırıp tekrar yanına gidicem bakalım :S doğru düzgün sevinemedim bile 31 li sonucu aldığımda başka bi hastaneyi arayıp kadın doğumcuya sorduğumda gebesin dedi ama anlamadım bu işten bişey

canım doktorlar keseyi görene kadar değerin ne olursa olsun hamilesin demiyorlar evet gebelik var ama sonlanabilirde devamda edebilir..Bu yüzden benim değerim 1000e yaklaştığında doktorum normal gebelik dedi.Yani o yönden sıkıntı yok. Birde değerine hep bir yerde baktır farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…