Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

Meral kaç yıllık evlisin? Uzun sürediröi olmuyor bebeğin.1987 yazıyor adının yanında doğum tarihinse daha gençsin baya etkenimi evlendin .

kızlar erken gebelik testi yanılır mı sizce? dün regl olmam gerekiodu...hatta bazı ovülasyon gösteren sitelere göre 29 unda regl olmam gerekiyordu...ama hala olmadım...predictor die bi markanın testini yaptım o da negatif çıktı...

yanılabilir canım belli olmaz. yarın sabah tekrr yap... bide sıkışıktın demi yaparken testi...

yanılabilir canım belli olmaz. yarın sabah tekrr yap... bide sıkışıktın demi yaparken testi...

aslında gün boyu sıvı tüketmiştim..genelde sabah yapın diyorlar ama dayanamadım şimdi de ara sıra sancım oluyor o kadar...kan testi yapmaya da korkuyorum açıkçası...

aslında gün boyu sıvı tüketmiştim..genelde sabah yapın diyorlar ama dayanamadım şimdi de ara sıra sancım oluyor o kadar...kan testi yapmaya da korkuyorum açıkçası...

kuzu hem çok su tüketip hepde sıkışık olmsdan yaptıysan warsada negatif çıkabilir... yarın sabah sıkışıkken yap derim ben canım

İnşallah en kısa zamanda alırsınız çocuklarınızı kucağınıza canım. Tüp bebek tedavisi çok gelişti artık yumurtanında siperminde en iyilerini seçip döllüyorlar şans çok yüksek yani sen içini ferah tut güzel haberlerinide bizimle paylaş burada

Son düzenleme:
eşimde sorun var sperm sayısı düşük normal olması mucize
şimdi tüp bebek tedavisine başladım dualarınıza ihtiyacım var

ah yawrum benm ben senn için yasin okuyim bu gece... üzme kendini allah hakkında hayırlısını wersin... bizimkilerinde 14 yıl sonra oldu ama son olarak tüp bebeği denediler we 4üncüde tuttu onlarında... siz erken yaşta başlmışsınız bak en kısa zamanda olur inşallah...

inşallah canım olsun zaten hemen paylaşırım

Allah razı olsun benim ilk 3 de hiç tutmadı 4.denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu mayısta oldu bu olay şimdi 5. denememe başladım Allahım inşallah bu sefer inşallah yüzümü güldürür bebeklerime kavuşturur

amin canım allah kimseyi ewlatla sınamasın en kısa zamanda olur inşallah...

beceremedimmmmm iremle serap gelir birazdan canım onlar becerikli arkadaşlar hallederler
ne kaddan beceriksizsin bir öğretemedim sana...

şimdide 5. tüp bebek denememi yapacağım bu genç yaşımda
İnşallah canım en kısa zamanda sende kavuşursun bebişine ve gelir burada da mutlu haberini bizlerle paylaşırsın..

kizlar benim bat 3/4 ekim gibiydi bugun kanamam basladi ama yogun degil yani daha sökulemedi aklim karisti yerlesme fln ne dersiniz olabilir mi

kizlar benim bat 3/4 ekim gibiydi bugun kanamam basladi ama yogun degil yani daha sökulemedi aklim karisti yerlesme fln ne dersiniz olabilir mi
yarına kadar bekle canım istersen. bende de battan iki gün önce lekelenme oldu sonra kesildi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…