Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

inşallah geri göndermek zorunda kalmam , bebişim olsa hiç alışveriş yapmam aslında acilen çocuk lazım bana yoksa batcam

sen gene kıyafet alıyon ben elekroniğebaşladım önce telefon aldım sonra mikro dalga aldım sonrada yürüyüş bandıda alcaktımda kartın lmiti yetmedi o kaldı

bi karikatür varya adam karısına kredi kartı çalındı ama bildirmicem polise çünkü hırsız senden az harcıyo diyo , aynen bizim durum varya , ben eşime yarısını söylüyom yarısını taksit taksit çıkaryom , benim artık alışveriş sitesine girmemem lazım aslında
sen gene kıyafet alıyon ben elekroniğebaşladım önce telefon aldım sonra mikro dalga aldım sonrada yürüyüş bandıda alcaktımda kartın lmiti yetmedi o kaldı

benim bahanem war canım bütün gün ewdeyim canım sıkılıyo alışweriş stelerinde gezerken stres atıyom ben senn gibi bütün gün dışarda değilim diom çemkiriyom biraz zaten bişi demio kocacıkta bana...

bak kanıma girdin ya trendyola girdim addaxtan tunik gibi uzun sweat war ondan alcam

Son düzenleme:
ben uydum sen uyma canım ,bizim şimdiden kenara bişeyler atıp bebişler için istediğimizi almamız lazım, amaaa ne bebiş geliyo nede bende para biriktirme isteği oluyo ve evde bi sürü tadilat işimiz var benim bi an önce düzene girmem lazım

hele bi hamile kalayımda beni kimse tutamaz ama iki taraf içinde ilk torun olcağından bize sıra gelmez zaten dedeler hallader ben onlara güweniyorum
kuzu ben çıkıyom az temizlik yapp bari

günaydın kızlarrr:) hala regl olmadım ve dualarla olmamasını bekliyorum:)

ne zaman battı , niye test yapmıyon ...

29- 30 gibi olmam lazımdı...idrar testi yaptım ama negatif çıktı canım...cumaya kadar bekleyeyim diyorum eğer olmazsam kan testi yaptıracağım...bıktım artık tek çizgi görmekten

29- 30 gibi olmam lazımdı...idrar testi yaptım ama negatif çıktı canım...cumaya kadar bekleyeyim diyorum eğer olmazsam kan testi yaptıracağım...bıktım artık tek çizgi görmekten

sabah yaptın mı testi sıvı tüketimine dikkat ettin mi yani , rabbim gönlüne göre versin inşallah....

tünaydın kızlar
dün akşam itibariyle kırmızıyı gördüm
çok üzgünüm ne kadarda umutluydum oysaki
offf bu ayda olmadı

vardır bundada bir hayır üzme kendini....yeni ay yeni umut demek bu ay olur inşallah ....

inşallah canım sağol
haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ovulasyonu yanlışmı hesaplıyorum birde adetim sürekli önceki aya göre erken geliyor

inşallah canım sağol
haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ovulasyonu yanlışmı hesaplıyorum birde adetim sürekli önceki aya göre erken geliyor

stresten olabilir erken gelmesi , ovulasyon testi mi kullanıyosun , ille çift çizgiyi görünce yapma denk getirilmiyo öyle çünkü bence çift çizgi öncesi günaşırı çarp adamını çift çizgiyi görünce arka arkaya yap , yumurtlama günü sonrasında da bi hafta devam et bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…