- Konu Sahibi serap_serap
-
muhtemelen diğerleri çatladı ve döllenmeden gitti diğeride aşırı büyüdü ve kist boyutuna geldi canım..eğer ağrın devamlı değilse yumurtalama ağrısıdır çatlamıştır ama devam ederse bil ki kiste çevirmiştir..keşke 4-5 yumurta varken şansını deneseydin..hepsi döllenecek diye bi kaide yok ki..benim sadece 1 yumurtam gelişiyor oda klomenle ve daha hiç gebelik olmadı...
dün çok ağrıdı canım sol kasığım bugünde çok hafif diğerleri niye döllenmeden gitsinki canım öylemi oluyor
canım keşke o 4-5 yumrtanın 4 ünün çatladığı tarihi söyleyip ilişki önerseydi hamilelik şansın çok yükselirdi...bazen bu doktorları anlayamıyorum
evet canım ilişki olmadığı için döllenme olmamış demektir..dolayısıyla gebelik olmamış yumurtan çatlamış ve gitmiş canım..
inş. diğeri çatlamıştır ve tutmuştur..güzel haberlerini verirsin inş.
inş.canım o diğer yumurtalar çatladığı zamanlarda gün aşırı ilişki olmuştu canım benim bu ilk klomen kullanışım sen kaç aydır kullanıyosun
tamam canım eklerimhayırlı olsun topiğin canım bende ekime kaldım ve topik açtım ama yinede başka topiklere de giriyorum beni de eklermisin 4 ekim
amin canım amin inşallah bir sorun çıkmaz sizden de güzel bebiş haberlerini almak istiyorum ona göre...serapcaannn ekimde değilde bize çaktırmadan eylülde ekmiş tohumları haberimiz yukrabbim analı babalı byütsün serapcım çok sevindim darısı bizeeeeeeee:)
inşallah canım ama kesildi kanamam.Şu an lekelenme yok...serap banada hamişin gibi geldi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..inş. yerleşme kanamasıdır
Allah Allah neden ki?? test yaptırın canım düşüklerde kalıtsal yada genetik bi rahatsızlık olmasın?? düşükten sonra hiç araştırılmadımı??
tabiki düşük çok acı bişeydir ama en azından gebe kalabiliyosun buda bi umut ?? yine olur bebeğin doktorunla görüş 3 düşük önemli bi rakam nedenini araştırsınlar..
ben 30 günde bir adet oluyorum canım hiç şaşmaz bugün 16. günüm ama ben 12. gün başladım yapmaya ilk yaptıgımda biraz daha silik gibiydi ama özellikle 3 gündür aynı koyulukta anlamadım canım ya
kzılar ben geldim yarın herşey belli olacak eğer değerim artmışsa normal gebelik artmamışsa sıkıntı var.Birde doktor keseyi görmeden dış mı normal gebelik mi diye birşey diyemem dedi..
evet bende o dileklerde açtım zaten topiği ekim topiğini zaten dualarla açtım mevlam en kısa sürede isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebiş versinben kötü bişi hssetmiorum cnm bebişin içinde şuan dış gebelik fln deil bence hssetmeye çalış anneler hisseder ben daa sen topiği açar açmaz demedim mi bu ay hissediorum çok bebişlerimiz olcak die :)
Canım hiç bir bilgim yok izmirle hiç alakam olmadı şimdiye kadar...kızlar
ızmırdeyım,guzelbahcede.
yakın bı dr. tavsıyenız var mı?narlıdere,balçova falan
eylülde umut ettik olmadı.Nasipse ekimde bebişler olsun.beni de ekleyin kızlar bat 14 ekim.Allahım utandırmasın.
hoşgeldin canım
bişi sorucam kistin olduğuna göre yumurtan çatlamamıştır.Neden çatlama iğnesi kullanmadı doktorun..benim ilk doktordada aynısı oldu çatlatmadı kist oldu acillik oldum kist içimde patlamış şimdi doktor değiştirdim ama senin ilaçsızda iyi büyümüş yumurtan çatlıyormu takibini mutlaka yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?