Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

inşallah canım sen diğer listede hamiş olarak kalırsın biz de bu listeyi doldururuz inşallah

kızçeler kızçeler ovü testlerim geldi anemm minnak bişi ya ama hayalet çizgim var şuan az da olsa lh var :) 5,6 gün snra inş belirginleşir çok sabırsızım ya heyecanlıyımda

inşallah canım sen diğer listede hamiş olarak kalırsın biz de bu listeyi doldururuz inşallah
inşallah canım inşallah...

kızçeler kızçeler ovü testlerim geldi anemm minnak bişi ya ama hayalet çizgim var şuan az da olsa lh var :) 5,6 gün snra inş belirginleşir çok sabırsızım ya heyecanlıyımda
bol bol çarp canım sizden de güzel haberler alalım...

canım sen şimdiden başla çalışmalara gün aşırı şekilde ovulasyon zamanına denk getir inşallah bu ay gelir bebişin

hayırlı olsun topiğin canım bende ekime kaldım ve topik açtım ama yinede başka topiklere de giriyorum beni de eklermisin 4 ekim

serapcaannn ekimde değilde bize çaktırmadan eylülde ekmiş tohumları haberimiz yuk rabbim analı babalı byütsün serapcım çok sevindim darısı bizeeeeeeee:)

canım ben bu hafta 3. düşüğümü yapıyorum. son 1.5 yıldır klomenle ya da klomensiz bir şekilde hamile kalıyorum çok şükür ama ben de kalmıyorlar

Allah Allah neden ki?? test yaptırın canım düşüklerde kalıtsal yada genetik bi rahatsızlık olmasın?? düşükten sonra hiç araştırılmadımı??

tabiki düşük çok acı bişeydir ama en azından gebe kalabiliyosun buda bi umut ?? yine olur bebeğin doktorunla görüş 3 düşük önemli bi rakam nedenini araştırsınlar..

adetinin kaçıncı günü canım şuan bende yeni başladım belki yardımcı olabilirim
ben 30 günde bir adet oluyorum canım hiç şaşmaz bugün 16. günüm ama ben 12. gün başladım yapmaya ilk yaptıgımda biraz daha silik gibiydi ama özellikle 3 gündür aynı koyulukta anlamadım canım ya

ayyy ben bile kıpır kıpır oluyorum inş. hepimiz bu motivasyonla güzel haberler veririz inş.

kızlar bende aranıza yeni katıldım 2 ay önce klomen kullandım 2 tane kistim oluştu doktorda ilaç kullanmamı yasakladı doğal yolla olmasını beklicez dedi çarşamba günü kontrole gittim 18 mmlik yumurtam oluşmuş inş bu ay bende hamiş kalırım

hoşgeldin canım
bişi sorucam kistin olduğuna göre yumurtan çatlamamıştır.Neden çatlama iğnesi kullanmadı doktorun..benim ilk doktordada aynısı oldu çatlatmadı kist oldu acillik oldum kist içimde patlamış şimdi doktor değiştirdim ama senin ilaçsızda iyi büyümüş yumurtan çatlıyormu takibini mutlaka yaptır

iyi geceler kızlar bende bişey sormak istiyorum bu ay bende klomen kullandım klomen bittikten sonra 4 5 yumurtam olduğunu söledi doktor bu yüzden çatlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelik olmasın diye tekrar kontrole gittiğimde sol taraftaki yumurtan fazla büyümüş çatlamamış diğerleri kaybolmuş dedi nasıl kaybolur dedim büyük bi ihtimalle yumurtlamışsındır dedi dünde benim sol kasığım çok ağrıdı yürürken bişey batıyor gibi doktoru aradım yumurtlamışsındır dedi ilişki önerdi ağrın devam ederse gel dedi ama bugün ağrım olmadı sizce yumurtlama ağrısımıydı o

muhtemelen diğerleri çatladı ve döllenmeden gitti diğeride aşırı büyüdü ve kist boyutuna geldi canım..eğer ağrın devamlı değilse yumurtalama ağrısıdır çatlamıştır ama devam ederse bil ki kiste çevirmiştir..keşke 4-5 yumurta varken şansını deneseydin..hepsi döllenecek diye bi kaide yok ki..benim sadece 1 yumurtam gelişiyor oda klomenle ve daha hiç gebelik olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…