- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.481
Kızlar benım bat tarihim 24 ü ama dayanamayıp 19 unda kan testi yaptırdım hcg 14,91 çıktı var mi benım gibi günü geçmeden test yaptıran umitlenmeli miyim sizce
İnşallah bebişin seninledir canım...Kızlar kan verdim 1 saat önce sonuç bekliyorum.Dua edin noluur...
değerin yüksek çıkmış bir gün bekle ertesi gün kan ver değerin ikiye katlarsa anlaki bebişin seninle...Kızlar benım bat tarihim 24 ü ama dayanamayıp 19 unda kan testi yaptırdım hcg 14,91 çıktı var mi benım gibi günü geçmeden test yaptıran umitlenmeli miyim sizce
Kızlar benım bat tarihim 24 ü ama dayanamayıp 19 unda kan testi yaptırdım hcg 14,91 çıktı var mi benım gibi günü geçmeden test yaptıran umitlenmeli miyim sizce
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattiniz netten okuduklarimla epey evham yapmıştım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah kan testi yaptırdım diyen hanımin sonucu ne oldu acaba
Bugün itibariyle kırmızılar geldi malasef.Herkese iyi bayramlar diliyorum.
bir ay denedikten sonra kontrol amaçlı gitmiştim ben ve yumurta olgunlaşmamış o ay.Bu ay tekrar gidip kontrol olacak yine olgunlaşan yumurta yoksa ilaç başlayacak doktor.bence sende kontrol amaçlı git.
Kızlaar ne zaman gittiniz doktora olmuyor bebeğim diye... 29 yaşındayım..4 ay denedik..ovu takibi yaptık yeri geldi incir keciboynuzu yaptık
yok sabah önemli dedik sabah yaptık çalışıyoruz üstelik...ne yapmalıyım...
merhaba narekşisi..ben 32 yaşındayım.temmuzda gitmiştim doktora..ramazan bayramında çalışmalara başladık ama 3 ay geçti tık yok.folik ve omega3 kullanıyorum..doktorum 6 ay olmazsa görüşelim dedi ama ben randevu aldım cuma gideceğim..eşimde yarın spermiyogram yaptıracak.onu da götürücez..benim de hormon vs ne gerekse yaptırıcam..düzenli çalıştık yumurtlama günlerini atlamadık.yok yastık koy ,yok yarım saat ayakları dik.ne gerekse yaptıkama olmadı..en iyisi herşeye baktırıp sorun varmı yokmu bilmek cnm..
kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?