Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

Kızlar benım bat tarihim 24 ü ama dayanamayıp 19 unda kan testi yaptırdım hcg 14,91 çıktı var mi benım gibi günü geçmeden test yaptıran umitlenmeli miyim sizce

canım bata yakın yapınca 2/3/4 gibi bir değer çıkabiliyor ama bu kadar yüksek çıkazdı bebiş olmasaydı.bence hamilesin umarım yanılmıyorumdur.

Kızlar kan verdim 1 saat önce sonuç bekliyorum.Dua edin noluur...
İnşallah bebişin seninledir canım...

Kızlar benım bat tarihim 24 ü ama dayanamayıp 19 unda kan testi yaptırdım hcg 14,91 çıktı var mi benım gibi günü geçmeden test yaptıran umitlenmeli miyim sizce
değerin yüksek çıkmış bir gün bekle ertesi gün kan ver değerin ikiye katlarsa anlaki bebişin seninle...

olmayan bebeğin değeri çıkmaz cnm :) erken döllenme byk ihtimalle değeride güzel adet gününe kdr katlanır evham yapma dkkt et kendine güzel beslen bnde adetime 4 gün kala yaptırmıştım kan testini :) bebişin snle bence 2 gün snra bi test daha yaptır netleşir haberlerini beklioruz

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattiniz netten okuduklarimla epey evham yapmıştım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah kan testi yaptırdım diyen hanımin sonucu ne oldu acaba

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattiniz netten okuduklarimla epey evham yapmıştım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah kan testi yaptırdım diyen hanımin sonucu ne oldu acaba

Ben :) 1,20 çıktı sonuç Ama hala adet belirtisi yok.Üzüntüyle gelir diye bekledim gelmedi.Gelmesinde Geç döllenme olabiliyormuş 4 gün daha gelmezse bi daha gideceğim kan testine.Allahım inşallah bebeğim benimledir.....

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. günüm silik dünden beri silik çizgi görüyom testlerde benim gibi olan varmı silik görüpte hamile olan?

Kızlaar ne zaman gittiniz doktora olmuyor bebeğim diye... 29 yaşındayım..4 ay denedik..ovu takibi yaptık yeri geldi incir keciboynuzu yaptık
yok sabah önemli dedik sabah yaptık çalışıyoruz üstelik...ne yapmalıyım...

bir ay denedikten sonra kontrol amaçlı gitmiştim ben ve yumurta olgunlaşmamış o ay.Bu ay tekrar gidip kontrol olacak yine olgunlaşan yumurta yoksa ilaç başlayacak doktor.bence sende kontrol amaçlı git.

bir ay denedikten sonra kontrol amaçlı gitmiştim ben ve yumurta olgunlaşmamış o ay.Bu ay tekrar gidip kontrol olacak yine olgunlaşan yumurta yoksa ilaç başlayacak doktor.bence sende kontrol amaçlı git.

ben denemeden gitmiştim ön kontrol diye 5 ay falan oldu birşey yok dedi...ne kadar beklemeli bilmiyorum

merhaba narekşisi..ben 32 yaşındayım.temmuzda gitmiştim doktora..ramazan bayramında çalışmalara başladık ama 3 ay geçti tık yok.folik ve omega3 kullanıyorum..doktorum 6 ay olmazsa görüşelim dedi ama ben randevu aldım cuma gideceğim..eşimde yarın spermiyogram yaptıracak.onu da götürücez..benim de hormon vs ne gerekse yaptırıcam..düzenli çalıştık yumurtlama günlerini atlamadık.yok yastık koy ,yok yarım saat ayakları dik.ne gerekse yaptıkama olmadı..en iyisi herşeye baktırıp sorun varmı yokmu bilmek cnm..

Son düzenleme:
kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur

canım benim kafam kızdı folik asıtı kullanmıyorum artık sankı suç onunmuş gibi. bir ayı gecti
eşim testi yaptırdı normalmiş.benim 4. ayım bitti..ne diyeceksin ben ne gerekirse yaptırıcam mı diyeceksin..ben gitmeye de cekınıyorum ilk alttan muayene pek hoş gecmedi başka doktora gitmek istiyorum..offf

kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur

inşallah bebeğin vardır ama benim oyle 5 gün sürdü sonra geldi kırmızılar az daha bekle 3 gün sonra ya da dayanamazsan her gun test yap...sonra kan tahlılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…