- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.461
İkiz mi canım? ay ay çok tatlı olurlar ama bakılması inan zor canım Mevlam sana kolaylık versin...bugün duydum bebişlerimin kalp atışlarını, çok heyecan verici bi duyguu. Allah ım isteyen herkese yaşatsın inşallahh, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinn :))
değerlerin gayet güzel canım ppazartesi gidersen doktora kesenizi görürsünüz byük bir ihtimalle...kızlar benim beta hcg 3128.09 çıktı so adet tarihim 17 elül değer nasıl sizce?
bugün duydum bebişlerimin kalp atışlarını, çok heyecan verici bi duyguu. Allah ım isteyen herkese yaşatsın inşallahh, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinn :))
Kızlar ben doktordan geldim ama bebişimizin kalp atışlarını duyamadık. Alttan muayenede duyarız dedi istersen bakalım hocam dedi ama ben kabul etmedim nedense..Ama kesemizde büyümüş kocaman olmuş...doktor normal gebelik dedi. boş değilmiş 10 gün sonra gel rahat bir şekilde duyalım dedi. Birde kesemizin yanında hafiften bir kanama varmış progesteron verdi her ihtimale karşı dedi..Dün büyük bir trafik kazası atlattık eşim onu söyledi olabilir mi diye ondan da olabilir dedi çok korktuysa birde 3 gündür zaten fazlasıyla yorulmuş ondan da kaynaklanabilirmiş...Ama endişelenecek bir durum yok ayın 3üne kadar bekleyeceğim...sonra doktora gidip yavrumun sesini duyacağım tam net olarak...
artık pek fazla pc.ye giremiyorum ki canım zaten uzağımda dikkat ediyorum neredeyse telefon işini bile bitireceğim...evimde oturamayacağım annemin yanına gideceğim canım...endişe yok.evinde otur dinlen.bilgisayara da çok yaklaşma artık.delü!
benim hiç bir belirtim yoktu canım sadece tam aksine sivilcelerim çıkmıştı..başka bir şey yoktu...Hiç belirtisiz gebe kalan varmı aranızda?Adetime 2 gün kaldı ne adet belirtilerim var ne gebelik.Her adetimde kasıklarım ağrırdı,bacaklarım sızlardı,göğüslerim sızlardı ama şimdi hiçbiri yok.Çok hafif bel ağrım var.O da ayakta çok durunca fazlalaşıyor bel rahatsızlığımdan ötürü.
serapcım beni bu ay da sil listeden ekimde de tutmadı benim. doktora gittim ilaç vercekti die gebelik testi yaptı hem kan hem idrar da negatif çıktı bu ay da kısmet değilmiş demek ki. artık oluruna bıraktım takip etmiycem ne zaman olursa artık.. hepinize ii günler.
zamana bırak canım belki kafan rahat olursa bebişin daha erken gelir.Birde arkadaşın dediği gibi meryem suresini oku... Ben okunduğu ay hamiş kaldım. Anneme oku demiştim ben hastalanırsam aralıksız 41 gün okunması gerektiğini duydum o yüzden anneme okuttum ve hamişim.İnşallah Rabbim sana da verir bir bebiş...serapcım beni bu ay da sil listeden ekimde de tutmadı benim. doktora gittim ilaç vercekti die gebelik testi yaptı hem kan hem idrar da negatif çıktı bu ay da kısmet değilmiş demek ki. artık oluruna bıraktım takip etmiycem ne zaman olursa artık.. hepinize ii günler.
Ben inanıyorum bu sürenin faziletine... ben kaldım annem okumuştu benim için....Meryem Suresi'ni okudun mu?Allahım en kısa zamanda versin yavrunu inşallah..
Meryem Suresi'ni okudun mu?Allahım en kısa zamanda versin yavrunu inşallah..
zamana bırak canım belki kafan rahat olursa bebişin daha erken gelir.Birde arkadaşın dediği gibi meryem suresini oku... Ben okunduğu ay hamiş kaldım. Anneme oku demiştim ben hastalanırsam aralıksız 41 gün okunması gerektiğini duydum o yüzden anneme okuttum ve hamişim.İnşallah Rabbim sana da verir bir bebiş...
Ben inanıyorum bu sürenin faziletine... ben kaldım annem okumuştu benim için....
sıkma canını boş ver çevre de söylenilenleri de tıka kulaklarını..Yaww sinir oluyorum sana ne böyle etrafta konuşanlara..aynen canım zamana bıraktım artık. kafam çok yoruldu psikolojim bozuldu.. bide korunmadığım ay sayısını söleyince etrafta herkes aaa bizim hemen olmuştuu falan diyolar daha kötü oluyorum yaaa sanki benim elimdeymiş gibi yuhh o kadar ayda olmadı mı diyolar. elin ağzı torba mı işte napcan rabbime duadan başka çare yok. ancak siz anlarsınız beni. geçen negatif olduğunu öğrenince çok kötü oldum hastanede başladım resmen ağlamaya. eşime de kan aldılar canım ağrıdı yaa ona ağlıyorum dedim.
Bende okuyorum bu ay.Ama hergün okuyamadım.Kimi önemli olan 41 tane okumak diyor kimi suya üfle iç diyor kimi gün atlarsan olmaz diyor.Arkadaşım 3 gün okuyabilmiş hamile kalmış.Devamını getirmen lazımmış mutlaka.Gün atlamadan olmazki 41 gün.Adetliyken okunmazki deilmi?zamana bırak canım belki kafan rahat olursa bebişin daha erken gelir.Birde arkadaşın dediği gibi meryem suresini oku... Ben okunduğu ay hamiş kaldım. Anneme oku demiştim ben hastalanırsam aralıksız 41 gün okunması gerektiğini duydum o yüzden anneme okuttum ve hamişim.İnşallah Rabbim sana da verir bir bebiş...
Ben inanıyorum bu sürenin faziletine... ben kaldım annem okumuştu benim için....
yok canım okumadım. nasıl okunuyor tarif edermisin. ne kadar ve ne zamanlar okuncak??
bende aralıksız duydum canım o yüzden annemden istedim annem okudu...Bende okuyorum bu ay.Ama hergün okuyamadım.Kimi önemli olan 41 tane okumak diyor kimi suya üfle iç diyor kimi gün atlarsan olmaz diyor.Arkadaşım 3 gün okuyabilmiş hamile kalmış.Devamını getirmen lazımmış mutlaka.Gün atlamadan olmazki 41 gün.Adetliyken okunmazki deilmi?
41 gün hergün bi tane okuyorsun canım.Gün atlamamaya dikkat et diyorlar ama ben yorgunken unuttuğumda falan okuyamadım bi kaçkez.Allahım kabul edecektir dualarımızı.
Kızlar kan verdim 1 saat önce sonuç bekliyorum.Dua edin noluur...
Kızlar benım bat tarihim 24 ü ama dayanamayıp 19 unda kan testi yaptırdım hcg 14,91 çıktı var mi benım gibi günü geçmeden test yaptıran umitlenmeli miyim sizce
inşallah bebişin seninledir canım.dualarımız seninle
canım adet dönemine bir kaç gün kala test yaptırdığında değerlerin yüksek çıkabiliyormuş.ama belli olmaz tabi.İnşallah bebişin seninledir.
benim bata 5 gün kaldı.bekliyorum bakalım.hiçbir belirtim de yok.gecen aylarda vücudumu çok dinlediğim için saçma sapan belirtilerim olurdu.bu ay takmadım hiç.
Bende yaptirdigima pisman oldum beklemek en iyisi çok umitlendim ben şimdi olmazsa yıkım olacak bi de idrar testi mi yapsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?