- Konu Sahibi baharinadasi
Merhabalar bence sizin tek kese cunku benim betam sizden yuksekti ve tek kese goruldu. Sapa saglam tutunmus bence guzel bir deger ile ogrenmissinizKızlar ilk keseyı ne zamn gördünüz trasnferıj kacıncı günü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bence sizin tek kese cunku benim betam sizden yuksekti ve tek kese goruldu. Sapa saglam tutunmus bence guzel bir deger ile ogrenmissinizKızlar ilk keseyı ne zamn gördünüz trasnferıj kacıncı günü

İnşallah ya sağlıkla olsun inşallahMerhabalar bence sizin tek kese cunku benim betam sizden yuksekti ve tek kese goruldu. Sapa saglam tutunmus bence guzel bir deger ile ogrenmissiniz
Şuan 6+3 üm. Evet ikizlerim var. Yine ikizler olacak nasipse inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan kaçıncı haftadasınızbide yine demişsiniz başka çocuğunuz daha var mı? Benimde Allah nasip ederse ikizlerim olcak şuan 5+3 gidiyoruz

Ben de doktora gidince ilaç isticem. Ne güzel siz gidip görüyorsunuz ben 2 haftadır bekliyorum daha 8 kasıma kadar da beklicem en azından kalp atışını duysam bi rahatlayacağım. Siz duydunuz mu kalp atışınıBenimde bir kac gundur cok yogun bugun kontrol de artik ilac yazdi doktor. Bende bir yandan mutluyum ama hayat kalitem cok azaldii
Size maşallah.kaç yaşında ikizleriniz.Nasıl zor mu büyütmek.Şuan 6+3 üm. Evet ikizlerim var. Yine ikizler olacak nasipse inşallah
Ya ben baska doktora gittim de bugun,tup bebek doktorumla devam etmeyecegiz o yuzden. Duyamadik ama gorduk cok sukur. Henuz duymak icin cok kucuk dedi doktor ama atmaya baslamis dediBen de doktora gidince ilaç isticem. Ne güzel siz gidip görüyorsunuz ben 2 haftadır bekliyorum daha 8 kasıma kadar da beklicem en azından kalp atışını duysam bi rahatlayacağım. Siz duydunuz mu kalp atışını

20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallahSize maşallah.kaç yaşında ikizleriniz.Nasıl zor mu büyütmek.

Maşallah sizinkiler büyümüş20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallah

Kasık ağrılarım oluyor iki taraflı da oluyor ama sol kasık ağrım daha belirgin ve daha çok ağrıyor kese için bekliyorum çok şükür normal mi acaba20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallah

Ya ben çok kaygılı ve endişeliyim bir tane oğlum da var 5 yaşındaŞuan 6+3 üm. Evet ikizlerim var. Yine ikizler olacak nasipse inşallah
 bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
 bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorumkaçıncı haftanız acabaKasık ağrılarım oluyor iki taraflı da oluyor ama sol kasık ağrım daha belirgin ve daha çok ağrıyor kese için bekliyorum çok şükür normal mi acaba
Sizin kan değerleriniz kaçinci gün kaç cikmistiYa ben çok kaygılı ve endişeliyim bir tane oğlum da var 5 yaşındabununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
 bir ben öğrenemedim tek mi çift mi
bir ben öğrenemedim tek mi çift mi