Ekimde Pozitifi Görenler

Arkadaşlar merhabalar bugün 7.günüm transfer hariç.çift embriyo koyulmuştu.idrar da pozitif çıkınca kan da baktırdım beta:141 sizce?
İnanın çok belli olmuyor, çünkü o dönem dalgalanmalar da oluyor betada, Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin size, güçlü bir değer, kese de belli olur🥰

Bende öyle düşünüyordum. 2 embriyo koydurduk. 1 i tutmazsa biri tutar gözüyle baktım. Ama çok istiyordum ikiz olmasını rabbim gönlüme göre verdi çok şükür 🙏
Tam olarak kafamızdaki buydu 🙂ikız olursa tabi bizde seviniriz.ama hala bu fikir çok uzak gibi bize .sizin değerleriniz ile benimkiler çok benziyor benimkinde de hayırlısı olsun inşallah 🪺sizinde kuslariniz sağlıkla gelsin 😍

Kizlar selam. Ben 2. Betayi yarin vericem test gunumde. Bu beta yukselirken vucudunuzda bir degisiklik oluyormu? Benim belirtiler hep ayni. Bir gidiyor bir varlar 🙈

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı? Ben fenalardayım 🥹 şikayet etmek istemiyorum ama bir çözüm de bulamadım.

Ben 6. Haftadayım başladı valla. Ama iyi bir şeymiş bulantı olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş buna seviniyorum sadece yoksa bulantı çok zor.
Seninkisi normal ya ben daha t+6 dayım ilaçlar yapıyor sanırım bel ağrısı bile oluyor regl öncesi hep olurdu bende

Back
X