- Konu Sahibi baharinadasi
Haklısınız çok haklısınız bu konuda. Allah gönlünüze göre versin dilerimEvet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız çok haklısınız bu konuda. Allah gönlünüze göre versin dilerimEvet endiselendiriyor maddi ve manevi olarak ikizlere yetemeyecegimi düşünüyorum..
Hayır çok güzel bir değerKizlar selam. Benim bugun T+8.gunum. Dayanamayip kan testi verdim. Sonuc 69.55 geldi. Sizce cokmu dusuk?
İnanın çok belli olmuyor, çünkü o dönem dalgalanmalar da oluyor betada, Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin size, güçlü bir değer, kese de belli olurArkadaşlar merhabalar bugün 7.günüm transfer hariç.çift embriyo koyulmuştu.idrar da pozitif çıkınca kan da baktırdım beta:141 sizce?
Amin hepimiz için en güzeli olsun.sağlıklı olsunlar yeterİnanın çok belli olmuyor, çünkü o dönem dalgalanmalar da oluyor betada, Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin size, güçlü bir değer, kese de belli olur![]()
Tam olarak kafamızdaki buyduBende öyle düşünüyordum. 2 embriyo koydurduk. 1 i tutmazsa biri tutar gözüyle baktım. Ama çok istiyordum ikiz olmasını rabbim gönlüme göre verdi çok şükür![]()
İyiyim çok şükür. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Fitilden iğneye geçtik. (İğne bayağı zormuş) Sürekli yatıyorum. Hiç bişe yapmıyorum. İnşallah herşey yolunda gider diyelimÇok teşekkür ederimSiz nasıl oldunuz leke devam ediyor mu ?
İnşallahİyiyim çok şükür. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Fitilden iğneye geçtik. (İğne bayağı zormuş) Sürekli yatıyorum. Hiç bişe yapmıyorum. İnşallah herşey yolunda gider diyelim![]()
Ne zamn ultrasona çağırıyor2.8 artış vardı. Ama bir ara durakladı sonra 630 Dan 1730 a fırladı bir daha da baktırmadım zaten. İlk öğrendiğimde transfer sonrası 5. Güm 18 çıkmıştı
Ara da vuruyor kısa sürüyor geneldeKızlar mide bulantısı başlayan var mı? Ben fenalardayımşikayet etmek istemiyorum ama bir çözüm de bulamadım.
Ben ilk 20.günü 5,5 haftalıkken gördüm. . Sonra 22. günü tekrar gidip gördüm.Kızlar ilk keseyı ne zamn gördünüz trasnferıj kacıncı günü
Tek ben de oluyo zannediyodum ya ben de de oluyor ara ara neden böyle olduğunu ben de anlamadımKızlar mide bulantısı başlayan var mı? Ben fenalardayımşikayet etmek istemiyorum ama bir çözüm de bulamadım.
Ben 6. Haftadayım başladı valla. Ama iyi bir şeymiş bulantı olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş buna seviniyorum sadece yoksa bulantı çok zor.Tek ben de oluyo zannediyodum ya ben de de oluyor ara ara neden böyle olduğunu ben de anlamadım
Seninkisi normal ya ben daha t+6 dayım ilaçlar yapıyor sanırım bel ağrısı bile oluyor regl öncesi hep olurdu bendeBen 6. Haftadayım başladı valla. Ama iyi bir şeymiş bulantı olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş buna seviniyorum sadece yoksa bulantı çok zor.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan kaçıncı haftadasınızTeyzelerimiz bizler merhabanıza ve maşallahınıza talibiz
Rabbim nasip ederse yine ikizlerim olacak![]()
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin gebelik öğrenene kadar belirtiniz varmıydı acabaRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan kaçıncı haftadasınızbide yine demişsiniz başka çocuğunuz daha var mı? Benimde Allah nasip ederse ikizlerim olcak şuan 5+3 gidiyoruz
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaliteleri neydi acabaRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan kaçıncı haftadasınızbide yine demişsiniz başka çocuğunuz daha var mı? Benimde Allah nasip ederse ikizlerim olcak şuan 5+3 gidiyoruz
Benimde bir kac gundur cok yogun bugun kontrol de artik ilac yazdi doktor. Bende bir yandan mutluyum ama hayat kalitem cok azaldiiBen 6. Haftadayım başladı valla. Ama iyi bir şeymiş bulantı olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş buna seviniyorum sadece yoksa bulantı çok zor.