- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.081
sevgi kulubu benim ev aktar gibi kavonozlarımın içinde hep bitkiler tohumlar vardım
akşama bi lavanta kaynatırım ben ocakta mis gibi kokar bide adaçayı demlerim mis missss bitkilerden gelen şifaya inanırım ve araştırırım şimdi taşlar üzerine bilgiler topluyorum taşlardan gelen şifa
mesela ametist taşım var benim işlenmemiş cilasız orjinal çıkarıldığı gibi topraktan.negatif enerjiyi alıyor ve huzur veriyor gece yastığımın altına koyduğum zaman mışıl mışıl uyurum yada avucumun içinde tutarın sol elimde irek kalbe temas yani ooooo başlamıyım be şimdi anlatırım da susmak bilmem hee neyse
aaaaa aynıı bennnn valla aktarcıları zengin ettiim senin o aments dediğin taş benim bahçede çok var altın rengi gümüş rengi parlayanları bor olanı kıristal gibi dere dibinde bahçem var karadeniz burası çok var o taşlardan ama ben hiç kullanmadım ii fikir dur bende deniiiim paylaşımın için teşekkür bacımşutarafagitti
kizlar ben simdilik cikiyorum. Kac gundur hic calistigim yok isyerinde. Butun gun internetin basindayim..Bugun bari biraz calisayim. Ben arada girerim yine.
Oglende hastanede randevum var...psikolojik destek icin, hehehe.ilk tup bebek denemem tutmadi ya. ondan... Hadi kizlar Allaha emanet olun.
gizemmm bu taşlardan bahset ben çok severim bu konuları mesela hamilelik için filan var mı yada zayıflamaya yardımcı??????? varsa alıp takalım....
işte yorma o zaman kendini madem kalman gerekli...
sizin bahçedeki ametist değil ama bana resmini yollasana buran çok merak ettim mutlaka vardır bi özelliği sen nasıl karadenizdesin cnm istanbul yazmışsın oraya nerdesin bacım sen şu taşlarıda çok merak ettim heeeeeeeeeee
belkide bahçende hazine vardır huhuhu naniknanik
ben başkasının üyeligini kullanıyorum kardeşimin ben karadenizdeyim biz kardeşler türkitenin dört bi yanındayız sorma fındık zamanı bi araya geliriz ama bu taşları ii bilirim altın gibi olanıda var moruda şeffafıda gümüşüde ama harika görünümlü resimlerini çekip sana gösteririm arkadaşım ok
beni de listeye eklermisiniz kısa protokol medikana hastanesi 21 ekim başlangıç ilk tüp bebek denemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?