- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.041
talya hollanda da saat kaç bacım
kizlar birsey soracam. Siz transferden sonra bir kac gun evden hic cikmiyormusunuz? Doktorlar oyle mi tavsiye ediyorlar? ben transferden sonra hemen ertesi gun ise basladim...Bana burda doktorlar birsey olmaz dediler...
YOK CNM KARIŞMAMIŞTIR BEN SENİN OKUDUĞUN 30 TANEYİ EYLÜL İÇİN CEBE ATTIM MERAK ETMEgizem im dinlendim canım ya
bi yerde 50 okudu yazmışsın ben 50 değil 30 okumuştum
30 da daha önce okumuştum yine okurum bu akşam nasip olursa canım
cnm hoşgeldin aramıza senide listemize ekleyelim istersen kaçıncı deneme hangi hastane--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım kısaca kendimden bahsediyim.Arkadaşlar 2007 eylül ayı itibariyle mütemadiyen hamileyim ben.2 si kimyasal olmak üzere 5 hamilelik yaşadım (birinden tam emin değilim :) ) ama henüz başarıyla sonuca ulaşan yok. Genetik testler sonucu mthfr homozigot olduğumu öğrendim. Bu ay artık yeter deyip tüp bebeğe karar verdim ve bugün ilk girişimimi yaptım.uzun protokol olacakmış , 21 gün süreyle kullanmam için doğum kontrol hapı verdiler 6 kasımda doktora gidecekmişim kontrol edeceklermiş. Heyecanlıyım,stresliyim,gerginim bana yardımcı olun lütfen.Neler yaşayacağım ne aşamalardan geçeceğim? Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
kimine göre olmalı kimine göre olmamalı sen kafana takma güselim kişiden kişiye değişiyorbelirti yokkkk olmalı mı yoksa ya kafam karıştı okuduklaromdan
kızlar beni test günüm perşembe sizden hiç farkım yok..heyecan konusunda..Bu arada regli günümde inanılmaz ağrılar oldu ama çok şükür bugünü de atlattım.Ağrılarım şu anda çok hafifledi.Sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hayırlısını nasip etsin..
Kızler evet umarım perşembe günü size iyi haberler veririrm.Beni en çok korkutan konulardan bir de işe başlayınca ne yapacağım tabi eğer hamişsem.Çünkü evle iş arası 1 saat otobüsle..Herşeyi rabbime bırakıyorum.Bebeklerimi korusun inşallah...
arkadaşlar, bir yumurta ile tedaviye devam eden varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?