Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizemiiiiiiiiiiiiiiiiiiim çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım ıhramul iç bol bol limonlu limonlu ii bak kendi yaww kasım damıydı senin tıransferin heralde öle yanılmıyosam .... sırtınızı üşütmeyin o zaman çabuk hasta olursunuz guvvetli geyinin bacım .. aaa bide enfeksiyon almıştırsın oda olabilir kız sarımsak ye bol bol ama kokusunu nası kaybedecez............:) akşam ben bayağı bi sarımsak yedim hasta olmim diye.... taktige bak kocaya kokmim diye bi başta ona yedirdim al al ye hasta olmasın dedim hehehe puhahah bendeki kokuyu farketmedi bilee hahaha

gecmis olsun cnm. Hasta hasta isyerindesin bide. Kendine cok dikkat et..

gizem geçmiş olsun bol bol sıvı takviyesi yap canım tabi dinlenmekte lazım ama çalışınca pek mümkün olmuyor. bu ara salgın var dikkat etmek lazım.
cnm haklısın çok su içerim aslında ama bi yerden mandalina falan buldurayım elemanlara böle olmıycak heralde ben ilaçda içmeyi hiç sevmem şurup falan nefret ederim düzelmezsem dr a gider iğne isterim artık napalım
gunaydin kizlar... kiz gizem sen ne erkencisin boyle...

ben sabah 6 da kalkıyorum şekerim napim

sağol cnm bakıcaz bi çaresine artık papatya çayı adaçayı falan akşama artık burda fazla bişi yapamam
sarımsak yiyemem çünki işe geliyorum mübareğin kokusu 3 gün çıkmıyo

fabrikada muhasebeciyimmmm

kızlar hulya için dua okuyan varmı sayıları toplamaya başladım öğlene kadar kaatalım artık ne dersiniz şekerler

arkadaşım listeyi hazırlayan arkadaşım baktım ama bulamadımmı anlamadımmmı bilemim.... hamile kalanlarıda yaz daa sevinem yaa ...

listede henüz 1 hamile var onun için dikkatini çekmemiştir inşallah yarından itibaren güzel haberlerle dolacak topığımız allahtan hayırlısı

belirti yokkkk olmalı mı yoksa ya kafam karıştı okuduklaromdan
canım belirti bekleme ne olur bazısı da hiç bişi yaşamadım diyo herkes farklı farklı
ayyy çok az kalmış yarın yani dimi?????

canım geçmiş olsun.... tövbe tövbeee domuz gribi demez mi bidedelikafadulden
arkadaşım sen yolunu bul işten erken çıkmaya bak bugün kendini ılık tut fazla da yorma..ılık şeyler iç..
bi terleyip yatsan bişiyciğin kalmaz...

talya tamam cnm benim sıkma kendini ohooo daha çok trasferimiz var birne okuyamazsan diğerine okursun şekerim dimi :))

nevracım nasıl olacak o erken çıkma bilemiyorum
mümkün değil galiba ama bakıcam bi çaresine dahada kötü olrsam çıkarım

gizemcim ıNŞALLAH canım ıNŞALLAH dolar liste hamilelerle tşk canım cevabın için..... ayrıca bişey sölim adaçayının hakiki olanı iç yaprakları kadifemsi işyerlerindeli hakiki ada çayı değil .... hakiki olanı yumurtlamada yardımcı bi çok şeye şifa illaki hakiki olanı da bilirdirsin.... ama çokları bilmiyo ben çarşıya giderken ped şişeye koyarım balda koyarım içine yolda da içerimbiraz ilik koyarım bunlarla adet oluyorum inan yoksa adet olamıyorum ..... ama hamileler sakın ada çayı içmesin yumurtaları çok çalıştırdığı için yeni hamile olanlar çocuk tutunamıyo bilginiz olsun

arkadaslar merhaba bişey soracaktım bende yaza dogru tedavıye baslayacagım ama sıra oluyor sımdıden sen kaydını yaptır sıran gelınce onlar arıyorlar diye duydum böyle bir durum varmı acaba

sevgi kulubu benim ev aktar gibi kavonozlarımın içinde hep bitkiler tohumlar vardım
akşama bi lavanta kaynatırım ben ocakta mis gibi kokar bide adaçayı demlerim mis missss bitkilerden gelen şifaya inanırım ve araştırırım şimdi taşlar üzerine bilgiler topluyorum taşlardan gelen şifa
mesela ametist taşım var benim işlenmemiş cilasız orjinal çıkarıldığı gibi topraktan.negatif enerjiyi alıyor ve huzur veriyor gece yastığımın altına koyduğum zaman mışıl mışıl uyurum yada avucumun içinde tutarın sol elimde irek kalbe temas yani ooooo başlamıyım be şimdi anlatırım da susmak bilmem hee neyse

gizemim evet canım nevin ortalarda yok bende merak ettim..yok demedi bana da bişi...neviiiiiiiiiiiiiin nerelerdesi özledik hadi geeeeeeeeeeee
canım patron hastayım desen bırakmaz mı???

gizemim evet canım nevin ortalarda yok bende merak ettim..yok demedi bana da bişi...neviiiiiiiiiiiiiin nerelerdesi özledik hadi geeeeeeeeeeee
canım patron hastayım desen bırakmaz mı???

normal şartlarda bırakırda bugün bırakmaz herkes bi yerlere gidecek bugün fabrikada idari kısımda bi ben kalıcam yani bende olmazsam olmaz napim yarın gelmem belki duruma göre

aaaaa aynıı bennnn valla aktarcıları zengin ettiim senin o aments dediğin taş benim bahçede çok var altın rengi gümüş rengi parlayanları bor olanı kıristal gibi dere dibinde bahçem var karadeniz burası çok var o taşlardan ama ben hiç kullanmadım ii fikir dur bende deniiiim paylaşımın için teşekkür bacım şutarafagitti

gizemmm bu taşlardan bahset ben çok severim bu konuları mesela hamilelik için filan var mı yada zayıflamaya yardımcı??????? varsa alıp takalım....
işte yorma o zaman kendini madem kalman gerekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…