- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.141
canımmmm.....fiziksel olarak çok iyiyim ama bu merak beni yiyip bitiriyor vallakafamçokkarıştı :uhm:
canımın içi hamile olduğumu (inşallahhhhh) öğrenir öğrenmez kaldıracağım zaten ama şu anda ancakkk aday adayıyız malesefff daha.....
hee iyi ozaman çünkü malum bu ara yollar hep çalışmada sallanıp durursun diye çok korktum
bak ne güzel düşünmüş dr.un hiççç riske atmamış tedavini şimdi sen kendini bu aya hazırlamış olduğun için kötü geliyor ama düşününce dr.una hak vereceksin.hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olacak inşallahhhhsağol lansorcuğum hepimiz için hayırlısı olsun.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
yumurta sayısı azmış diğer denememize göre dr .muz riske atmak istemedi.
bana 3 tane transfer edildi canım.napimmm evde annem başımda yatmaktan başka hiçbirşey yapmama izin vermeyince kafayı bende böyle şeylere sarıyorum işte....Evet anliyorum seni, o yollardan bende gectim. Yinede fazla dusunmemeye bak. Ve guzel seyler yap..kendini rahatlatmak icin... Sana kactane transfer edildi?
peki öle olsun :)))
inşallahhhhh hamilesin allahım cümlesine ver yarabbiii
arkadaşlar yarın ilk haberimizi alıyoruz değilmi.inşallah olumlu başlar ve olumlu bitiririz.hepbirlikte burada seviniriz.
arkadaşlar yarın ilk haberimizi alıyoruz değilmi.inşallah olumlu başlar ve olumlu bitiririz.hepbirlikte burada seviniriz.
gizem im dua hemen mi okuncak ona göre okim ben şimdi
canım benim mlum 15 gündür çarşı yüzü görmedim eski çarşı hep çakıldı ne oldu bilmiyorum şimdi de çarşıya girmedik maliyeye gittik yan yoldan
güzel yüreklimmmm sağol
aman eskiside yeniside birbirinden beter bizim çarşının yürümeye yer yok hanzolar dolu öküzgibi çarpıp geçiyolar kocaman bi mandıra gibi çarşımız yasakkelime
slm
ben gamzeee kimse yokmu
bu gün progeron iğnelerime başlıcam kısmetse karnımdan kısa protokol dedi dr medikanaya başladım
bu gün progeron iğnelerime başlıcam kısmetse karnımdan kısa protokol dedi dr medikanaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?