Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hee iyi ozaman çünkü malum bu ara yollar hep çalışmada sallanıp durursun diye çok korktum

canım benim mlum 15 gündür çarşı yüzü görmedim eski çarşı hep çakıldı ne oldu bilmiyorum şimdi de çarşıya girmedik maliyeye gittik yan yoldan
güzel yüreklimmmm sağol

arkadaşlar yarın ilk haberimizi alıyoruz değilmi.inşallah olumlu başlar ve olumlu bitiririz.hepbirlikte burada seviniriz.

sağol lansorcuğum hepimiz için hayırlısı olsun.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
yumurta sayısı azmış diğer denememize göre dr .muz riske atmak istemedi.
bak ne güzel düşünmüş dr.un hiççç riske atmamış tedavini şimdi sen kendini bu aya hazırlamış olduğun için kötü geliyor ama düşününce dr.una hak vereceksin.hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olacak inşallahhhh
Evet anliyorum seni, o yollardan bende gectim. Yinede fazla dusunmemeye bak. Ve guzel seyler yap..kendini rahatlatmak icin... Sana kactane transfer edildi?
bana 3 tane transfer edildi canım.napimmm evde annem başımda yatmaktan başka hiçbirşey yapmama izin vermeyince kafayı bende böyle şeylere sarıyorum işte....
peki öle olsun :)))
inşallahhhhh hamilesin allahım cümlesine ver yarabbiii

aaaaaammmmmmmiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar yarın ilk haberimizi alıyoruz değilmi.inşallah olumlu başlar ve olumlu bitiririz.hepbirlikte burada seviniriz.

yarın kimin sonucu olucak isim hastane kaçıncı deneme listeye ekleyeceğim trasfer tarihi şekerim

ayrıca bu arkadaşada dua okuyalım ozaman geç kalmış değiliz hala sonuç bekliyo diymi :))

gizem im dua hemen mi okuncak ona göre okim ben şimdi

tatlım benim dua dedim ama hani ben okunan dua adetlerini yazıyorumya altınada böle içimden gelenleri yazıyorum ya onu dedim adetleri ben yazdım birinzde böle amin denilcek bişiler desin dedim ama maşallah bizim kızlrın gözü dedikodudan başka bişi görmüyo atacam oklavayı kafanıza heeeeeeee

klava: klava: klava: klava: klava:

canım benim mlum 15 gündür çarşı yüzü görmedim eski çarşı hep çakıldı ne oldu bilmiyorum şimdi de çarşıya girmedik maliyeye gittik yan yoldan
güzel yüreklimmmm sağol

aman eskiside yeniside birbirinden beter bizim çarşının yürümeye yer yok hanzolar dolu öküzgibi çarpıp geçiyolar kocaman bi mandıra gibi çarşımız yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…