Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

vereliniortak
sen ne diyorsan odur komutanım

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

Canım benim zaten duygusal alıngan biriyimdir yaklaşık 2 aydır kaşının altında göz var diyenlere bile alınıyorum bastılar hormonu bastılar hormonu olacağı bu sakin olmaya çalışıyorum biraz zor ama yapacak birşey yok desteğin için çok sağol tatlım

kızlar bende dua okumak istiyorum ama tam ortasında tel. çalıyor bölünüyor ya tekrar baştan başlıyorum yada kaldığım yerden okuyorum bende kimsenin hakkına girmeyim yarımyamalak olmasın diye okuyamıyorum bu konuda ne dersiniz nasıl yapayım ?

Gizem senin bu anlattigin fikra komik miydii ??
Cennet ve barr ?
Afedersin ama bir yandan haril haril dua topluyorsun arkadaslarin icin ..
Bir yandan sacma sapan fikralarr ?

Hos degill ...
Bu benim fikrim kusruma bakmaa ..

kız allah iyiliğini versin senin emi benim dualar kaçkere bölünüyo biliyonmu sen işyerinde.
bacım hakkına girmezsin kimsenin merak etme sen okuyabildiğin kadar oku ben yaz bana ben yazarım birilerine

Şu pınar reklamlarına sinir oluyorum oğlum 1 aylık ben 32 yaşında annem 23 yaşında ben 3 aylık........

:1hug: oy oy oy kıyamam ben sana hakikaten senin hormonlar tavan yapmış be güzelim

az daha sıkalım dişimizi pek yakında bizde diyeceğiz inşallah ben şu yaştayım bebeğim şu ayda falan diye......

Gizem senin bu anlattigin fikra komik miydii ??
Cennet ve barr ?
Afedersin ama bir yandan haril haril dua topluyorsun arkadaslarin icin ..
Bir yandan sacma sapan fikralarr ?

Hos degill ...
Bu benim fikrim kusruma bakmaa ..

hoşuna gitmediyse okuma gülme töbe töbe

silam kaşınma benim sinirimide hoplatma sana bu kadar sölüyorum başkada bişi demiycem tamammı

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz :CüvCüv:

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:

gizemm yanlış yazmışım ben medikana da süha sönmeze başladım düzeltirsen sevinirim:kedi:

sılam bencede beğenip beğenmemen ne düşündüğün önemli değil benim için yorum yapmana gerek yoktu ölü evinde ağlanır düğün evinde oynanır diye bir söz vardır hep üzülüp endişelenecek değiliz azcıkda gülmeye ihtiyacımız var. kimin ne duasınında kabul olacağı belli olmaz bunu unutmayın.

bir fıkrada benden :)
Kadının biri alışveriş için şehre inmiş, ilk girdiği dükkânda harika
ayakkabılar bulmuş, ikincide de nefis bir elbise..Üçüncü dükkânda her şey 5 dolara inmiş, gözlerine inanamazken birden cep telefonu çalmış.. Hattaki
kadın doktor ona kocasının feci bir trafik kazası geçirdiğini, durumunun
kritik olduğunu, yoğun bakıma kaldırıldığını söylemiş..

Kadın doktora kocasına çarşıda olduğunu iletmesini, bir an önce orada
olacağını söyleyerek telefonu kapatmış, ama akabinde hayatının en verimli
alışverişini yapmakta olduğunu fark etmiş ve hastaneye gitmeden 1-2 mağazaya
daha girmiş, birkaç saat sonra sabah alışverişini bir fincan kremalı kahve
ile tamamlanmış ki birden kocasını hatırlamış.. Suçluluk duygusu ile
hastaneye koşmuş..
Koridorda doktoruna rastlayıp kocasını sormuş..
Bayan doktor,kadının elindeki paketlere bakıp "Buraya hemen gelmek yerine alışverişine devam ettin değil mi?.." demiş bağırarak, "Sanırım kendinle gurur duyuyor olmalısın..
Adam burda yoğun bakımda, sen mağaza mağaza dolaş.. İyi be..! Ama bu senin son alışverişin olacak.. Artık ömrünün sonuna kadar onun hasta bakıcısı olacaksın, hem de başından 1 dakika bile ayrılamadan.. !" Kadın son derece üzgün başını önüne eğmiş..

Bayan doktor,onun bu haline uzun uzun baktıktan sonra kıkırdamaya başlamış, "Şaka yapıyorum kıııız şakaaaa.." demiş, "Takıldım
sana.. Kocan öldü.. Vallahi öldü.. Hadi aç bakayım şu poşetleri de neler
aldın görelim..!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…