G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.161
senin drumun ne talya anlatırmısın lütfen
tüp bebek merkezlerinde sıra oluyor dedıler sırası gelenı tedavı için cagırıyorlarmıs mesela arkadasın tanıdıgı şifa hastanesine basvurmus 6 ay sonra sıranız geldı demıslernerde sıra oluyomuş ben anlayamadım
canim, ben maalesef gecen hafta negatif sonuc aldim. Ilk mikroenjeksiyon denememdi. Kasim da dondurulmuslarla devam edecem...Insallah ozaman Allahin izniyle basarili olur.
Senin yas kac, ve problem ne'?
oha yani öle saçmalıkmı olur 6 ay sonraya sıra veren hastaneden hayır gelmez zaten arkdaşın bence vazgeçsin ordan saçmalık yani artık devlet hastaneleri bile 6 ay sonraya sıra vermiyo güldüm valla :))tüp bebek merkezlerinde sıra oluyor dedıler sırası gelenı tedavı için cagırıyorlarmıs mesela arkadasın tanıdıgı şifa hastanesine basvurmus 6 ay sonra sıranız geldı demısler
gizem benim tedavi iptal edildi. kasıma kaldı.listede düzeltirsin.yarın sonuç alacak vardı ama isim aklımda kalmadı.hatta bebekteyiz.a benden önce haber alacaklar var demişti.
canim, ben maalesef gecen hafta negatif sonuc aldim. Ilk mikroenjeksiyon denememdi. Kasim da dondurulmuslarla devam edecem...Insallah ozaman Allahin izniyle basarili olur.
Senin yas kac, ve problem ne'?
ben 34 yaşındayım 2 dış gebelik geçirdim tüplerimi aldılar 7yaşında kızım var 2 tanede dış gebelikten ölü bebem var biri 2,5 aylıktı altı ay önce de 7 haftalık dış gebeydimm o da gitti:sinifsinif:
ben kızımı okula bırakıp gelicem hemen siz yazın yeniyim daha burda yazı yazmaya yeni başladım beceremiyorum duzgün yazmaya tam olarak
gizemcim, senin yasin kac ya?
Kızlar hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama neyysee Gizemciğim çok geçmiş olsun tatlımm kendine iyi bak dikkat et sen hastalanırsan bizim moral kaynağımız kim olur sonra??
Arkadaşlar dün yazdıklarımı bazı arkadaşlar yanlış anladılar galiba. Bende belirti var ben kesin hamileyim diye birşey demek istemedim umut dünyası işte geçen sefer hiçbir belirti olmayınca e bu seferde daha değişik olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor tabi. Bana kimse kızmasın ama ben bu seferde olacağına pek inanmıyorum. Tek tesellim o ağrılar. İllede ağrıycak hassaslaşacak diye bişey yok zaten şimdiden de bi belirti olmazmış. Benimkilerde bir belirti değil zaten ben de bunun farkındayımm
Kızlar hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama neyysee Gizemciğim çok geçmiş olsun tatlımm kendine iyi bak dikkat et sen hastalanırsan bizim moral kaynağımız kim olur sonra??
Arkadaşlar dün yazdıklarımı bazı arkadaşlar yanlış anladılar galiba. Bende belirti var ben kesin hamileyim diye birşey demek istemedim umut dünyası işte geçen sefer hiçbir belirti olmayınca e bu seferde daha değişik olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor tabi. Bana kimse kızmasın ama ben bu seferde olacağına pek inanmıyorum. Tek tesellim o ağrılar. İllede ağrıycak hassaslaşacak diye bişey yok zaten şimdiden de bi belirti olmazmış. Benimkilerde bir belirti değil zaten ben de bunun farkındayımm
tubacım inan şu anda seni benden iyi kimse anlayamaz canım.ama iyi düşünelim iyi olsun..... benimde hergün nerdeyse her saat duygularım değişiyor bir diyorum olmadı gene bir diyorum bu sefer tamamdır.:hulya: inşallahhh hepimiz çokkk güzel sonuçlar alıp burayı halaylarımızla yıkacağıııızzzzzzzz:teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?