G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.021
canım inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun sen bakma bunlara dün benimde toplamam vardı kimse beni merak etmemiş küstüm ben bunlara yerimsenibenmerhaba arkadaşlar.sitem etmişsiniz bazı arkadaşlar bilgilerini paylaşmıyor diye.cuma günü sizleri kendimle ilgili bilgiler verdim ama çok saolun hiç biriniz mesajıma cevap vermediniz.bende kimsenin beni merak ettiği yok diye diğer gelişmelerden haberdar etmedim.ama listede ismim var yazarmısınız bilmem transferim yarın,herkesin rabbim gönlündekini versin.
merhaba arkadaşlar.sitem etmişsiniz bazı arkadaşlar bilgilerini paylaşmıyor diye.cuma günü sizleri kendimle ilgili bilgiler verdim ama çok saolun hiç biriniz mesajıma cevap vermediniz.bende kimsenin beni merak ettiği yok diye diğer gelişmelerden haberdar etmedim.ama listede ismim var yazarmısınız bilmem transferim yarın,herkesin rabbim gönlündekini versin.
nevin ablam bende kötülüğümden demecim cnm benim
ya ama ben listedeki herkesi merak ediyom bizede haber versinler olmamı??
ordada paylaşsınlar tabi ona lafım yok zaten şekerim ama banane banane yaaaaaaaaaaa
bende merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmm
:1no2:
artvinli sen hiç merak etme şeker ben hemen başlatıyorum dua kampanyasını
haydinin kızlar sudenazınkini azıcık askıya aldım öncelikli olarak başka trasferimiz var
artvinli arkadaşımız için salatı tefriciyeleri bekliyorum yarın saat 15.00 e kadar canlar sayıları bildirin duasına hepberaber amin diyelim
nevin cim güzelim benim ben seni hiç yalnış anlarmıyım şeker
sen benim bitanecik ablamsın oy seni yerim bennnnnnn
of bugün çok sıkılıyorum
he nevincim bu arada şekerim dün akşam kociş bana bi iyi davranıyo bi görsen
benden önce eve gittiya kapının arkasına saklanmış bana şaka yapıyo falan sonra geldi mutfağa cnm çok açım falan dedi anammm dedim
kendi eşekliğini ben sölemeden kendi anladı heralde
ama burda bitmez hele bi orda kalım desin ben onu bekliyorum sabırla
illada gidecez derse buyur git anacığın orda ben gelmiyorum dicem hihihihiih
ya oturmaya falan gitmek değil derdim ben yatıya kalmaya gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?