Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun sen bakma bunlara dün benimde toplamam vardı kimse beni merak etmemiş küstüm ben bunlara yerimseniben

artvinli canım benim burada olan bütün arkadaşları merak ediyoruz tabiki.gizem listeye ekler merak etme.bazen yazılanları kaçırabiliyoruz.bizi tanıdıkça fikrin değişecek.hakkında hayılısı olsun.inşallah herkez için herşey çok güzel olur.

ah cnm benim kıyamam sana güzelim mutlaka gözden kaçmıştır yoksa asla öle ilgilenmemek diye bişi olmaz burda
lütfennn başka topiclerle karıştırmayalım
cnm arkadaşım inşallah allahtan hayırlısını diliyorum yarın dualarımız seninle güzelim

arkadaşlar ben ne sizin nede kendimin profil resmini göremiyorum, alıntı yapamıyorum.bu arada profil resmimde ne gözüküyor.o kadar sık deneme yaptım ki düzeltmek için.ama sorun var galiba olmuyor.

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

hayır dualarınız için çok saolun arkadaşlar.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.cuma yumurtalar toplandı 17 tane toplanmış.13 tanesi olgunmuş 13 tanesi 4.güne sağlıkla gelmiş.5.gün transferi olacakmış kısmetse yarın transferim olacak.dualarınızı eksik etmeyin.

Tatlım bakma bana sen.Sayfaya giremiyorum yaa:gitme: Tubanın ilk mesajını okudum sonrası işkence resmen.
Merak ediyoruz tabii canımın içi, sen en normalini söyledin ben belki ifadede hata yapmışımdır, hani benim dün Songül'le konuştupumuz PKO konusu gibi belki orda başka merak ettikleri vardır anlamındaydı aşkım benim, sen hiçbirşeyi kötülüğüne söylemezsin bilirim....

Okumaya çalışacağım önce yazılanları, Tuba üzülme ne olur, dur bakalım insanın hayatta 3 mucize hakkı varmış ya, zamanı gelmiştir belki işte....Yine dua edelim sana, cumaya kadar okuyabildiğimiz kadar okuyalım..
Artvinli arkadaşımızın da yarınmış, ona da okuyalım, sesimizi duyacaktır Rabbim...

artvinli sen hiç merak etme şeker ben hemen başlatıyorum dua kampanyasını

haydinin kızlar sudenazınkini azıcık askıya aldım öncelikli olarak başka trasferimiz var

artvinli arkadaşımız için salatı tefriciyeleri bekliyorum yarın saat 15.00 e kadar canlar sayıları bildirin duasına hepberaber amin diyelim

nevin cim güzelim benim ben seni hiç yalnış anlarmıyım şeker
sen benim bitanecik ablamsın oy seni yerim bennnnnnn

Canımsın,sağol..
Ben bu akşam kayınvalideme gidiyorum çok zamanım olmayacak akşam 20 tane okurum ama yarın yarım gün mesaimiz, 50 yi tamamlar sana söylerim canım....

ne çok yanlış anlaşılma olmuş kızlar takılmayalım böyle şeylere bence..... geriye dönük okumaya çalışıyorum ama çok faza bazen kaçamak yapıyorum :) sitede bir sorun var ama bu kesin

gizem im istediğin tatlı olsun canım
ne istersen yaparımm
aaaaa elimemi yapışır canım
dükana yine tatlı yptım
fasulye bamya yaptım heee
eşime diyom gelim dükkanda ypim yok
kıskançlıktan almıyo beniiii

benimde dün akşam çok zor geçti baya fazla ağrım oldu ama atlattım sayılırda şimdide ateşim çıkıyor bu nasıl iş anlamadım böyle bi şey yaşayan oldumu ?

of bugün çok sıkılıyorum

he nevincim bu arada şekerim dün akşam kociş bana bi iyi davranıyo bi görsen
benden önce eve gittiya kapının arkasına saklanmış bana şaka yapıyo falan sonra geldi mutfağa cnm çok açım falan dedi anammm dedim
kendi eşekliğini ben sölemeden kendi anladı heralde
ama burda bitmez hele bi orda kalım desin ben onu bekliyorum sabırla
illada gidecez derse buyur git anacığın orda ben gelmiyorum dicem hihihihiih
ya oturmaya falan gitmek değil derdim ben yatıya kalmaya gıcık oluyorum

nevincim tamam cnm kaç tane okursan yarın bana sölersin cnm ne kadar imkanın olursa yani allah razı olsun
rabbim kabul etsin dualarımızı

bebekteyiz kız bamya dedin dimi sen of off
sen ne marifetli gacısın be yaww

meldir şekerim site delirtti hepimizi ama düzeliyo sanırım
bu arada yok cnm bişi takılmadık öle fazla biz bi aileyiz burda olur öle arada yalnış anlamalar anlaşılmalar sizi çoookkk seviyom ama bennnn
cnm neden olduki öle ağrın şeker telaşlanma
benim hergün karnım ağrıyo ama nevincim dediki o kaynana sızısıymış heheheh
şaka bi yana takma kafana cnm benim hayırlısı rabbimden

:jeyyar: yolunda gitmiş herşey, güzel çok sevindim..

Zaten kızdığım o oldu asıl ben bu kalma işlerini bi türlü anlamıyorum kardeşim yaa, aynı şehirde birbirinde kalmanın ne anlamı var ki?
Bir haftasonun var zaten.
Uygun zamanında uygun şekilde konuşursun sen, içinden nasıl geliyorsa öyle, içine atıp sen şişeceğine, söyle lafını kim alınıyorsa o şişsin..(Dilber Hala gibi konuştum vallazemuszemus)

Tuba nasıl oldu acaba, üzülmenize dayanamıyorum hiç, tekledikçe dizlerimiz kanıyor ama düşe kalka aşacağız bu yolu, başka yolu yok....

Huriya'dan ses yok di mi?

gizem im ya ne istersen yaparım sana şeker şey
bamyaymış tatlıymış ne istiyosan söyle yavvv
kocan anlamış senin tırnaklarını çıkardığını adamın içine doğmuş hhaaaahhhaaa
öyle sen istersen git anana falan dersen olmaz
çok tatlı dille söyliceksin hayatım tamam gidelim de yatmaya ne gere var evimiz varken kadına da külfet oluyoruz çarşaf de yatak dı oturalım gece gelelim evimize sonra da cilveleş birazzzz
anla da sende hahahah:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…