Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

talya sende toplana toplana bitiremedin bacım yaaa

kıss bebekteyiz cnm felaket tatlı çekti o hünerli ellerinle bizlere tatlı yapsana

nevin şeker sen nasılsın yaawww

nevra alooo gezme bakim öle buzdolabının önünde hadi koş bakalım

tuba anlat hadi bacım bize sonuç nerde

seraxi sende heyecandan evde duramadın heralde

huriya senden de sonuç bekliyoruz ama nerdeeeeeeeee

lansor kendine topicmi açtın kızz

eylül ve sudenaz meraktan çatlıycam ya koskoca memlekette internet kafedemi yok yaa

listedeki arkadaşları başka topiclerde görürseniz sizden ricam uyarı şekerler bizlerede bilgi versinler
liste kabarık ama kimsecikler yok burda
çok inciniyorum ama yaaa ((((((((((((

slm arkadaşlar
okuldayım ama vakit bi türlü geçmiyor yarını umutla bekli,yorummm herşeyin hayuırlısı

oh oh yavaş yavaş herkes geliyo
seraxi lafım sana değildi şekerim
serappty cadısı gitmiş bşka topiğe anlatıyo 8.günüm diye bizde burda haber bekliyos ne zaman trasfer olucaklar diye aaaaaa oklavayı hakediyolar ama heeee

Kızlar ben geldimm
kafam allak bullak oldu sabah kan verdim 11 buçuk gibi aradılar hamilesiniz dediler
şimdi de tekrar aradılar değerin 24 çıkmış kimyasal gebelik olabilir fazla sevinmeyin dediler ne yapacağımı şaşırdım sevincim kursağımda kaldı cuma sabahı tekrar kan vereceğim bakalım o zaman net sonuç belli olacak
sizce yükselirmi etrafınızda bu şekilde olanlar varmıııı

Mutlaka orada da paylaşacak birşeyleri ve ortak noktaları olan üyeler olduğu için oradadır o da....
Kasım başında, hazır da ekim'de bitmiş oluyor malum, listeyi bir günceller, uzun süredir haber alamadığımız arkadaşlara birer mesaj yazar güncel bilgileri varsa tabii bize iletmek istedikleri, öğrenir listemizi güncelleriz...

Aklım hep kızlarda yaaa......:umursamaz:

cnm benim hoşgeldin
inşallah yükselir bitanem
allahtan umut kesilmez zor bekleyiş devam ediyo desene cancan
olsun inşallah yükselecek allahım yardım et lütfen lütfen
bilmiyorum yaa senin kadar karıştım bende şuan sabahtan beri site delirtti zaten ufff

ayyy kızlar ben bugün bu bilgisayarı fırlatp atmazsam hiç fırlatmam herhalde...saatlerdir aklım hem burda hem giremiyom.çıldırdım resmen....
tubacım da şimdi yazmışsın...canım bende bilmiyorum ama katlamasını bekleyecekler herhalde değerinin...du bakalım hemen yelkenleri indirme...

cumayımı bekleyeceğiz şimdi .olumlu olsunda bekleriz değilmi arkadaşlar.

Canım hayırlı bi haber alayım da yeterki bekleyim ilk söylediğinde çok kötü oldum ne yapacağımı şaşırdım hem mutluluk hem korku karışık birşeydi başta çok umutlu konuştu her zaman çalışan makina bana gelince bozulacağı tutmuş en başında riskli deseydi şimdi hamilesin deyipte sonradan belki olunca canım biraz sıkıldı hayırlısı bakalım cuma sabahı tekrar gideceğiz inşallah yükselir

nevin ablam bende kötülüğümden demecim cnm benim
ya ama ben listedeki herkesi merak ediyom bizede haber versinler olmamı??
ordada paylaşsınlar tabi ona lafım yok zaten şekerim ama banane banane yaaaaaaaaaaa
bende merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmm

:1no2:

gizecim hastaneyle uğraşıyordum kan tahlillerim vardı kontorlde oldum histereskopiden sonra şimdi burralardayım tabi adet olana kadar sonra istanbula gidecem nasipse korku ve heyecan var bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

scjtuba canım hayırlısı olsun bukadar olumsuz olma şimdi değerinin ikiye katlaması yeter en fazla sana bir test daha yaparlar ama inşş olumludur canım dualarım seninle ve burda buyolda gayret gösteren hamile adaylarına

merhaba arkadaşlar.sitem etmişsiniz bazı arkadaşlar bilgilerini paylaşmıyor diye.cuma günü sizleri kendimle ilgili bilgiler verdim ama çok saolun hiç biriniz mesajıma cevap vermediniz.bende kimsenin beni merak ettiği yok diye diğer gelişmelerden haberdar etmedim.ama listede ismim var yazarmısınız bilmem transferim yarın,herkesin rabbim gönlündekini versin.

artvinli canım demek yarın miniklerini içine alacaksın inşş canım sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim yüzünü güldürsün

kızlar merhaba gizemim siteye gireilsem yazacağım ama mümkün değil 1 msj atıyorum geliyomu onu bile anlamıyorum deli olacam yaaa
tubacım inşallah sonucun yükselir kalbini ferah tut belkide geç tutunmuşlardır sana pozitif ol olmazsada ben elimden gelen her şeyi yaptım dersin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…