Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizem im ya ne istersen yaparım sana şeker şey
bamyaymış tatlıymış ne istiyosan söyle yavvv
kocan anlamış senin tırnaklarını çıkardığını adamın içine doğmuş hhaaaahhhaaa
öyle sen istersen git anana falan dersen olmaz
çok tatlı dille söyliceksin hayatım tamam gidelim de yatmaya ne gere var evimiz varken kadına da külfet oluyoruz çarşaf de yatak dı oturalım gece gelelim evimize sonra da cilveleş birazzzz
anla da sende hahahah:kedi:

nevra papucu yarım gel topiğimize konuşalım
nevra papucu yarım gel topiğimize konuşalım

nevraaaa kısss nerdesin anacım yoksa diyet diye diye açlıktan bayıldınmı huuuuuuuu

kızlar burdan hatırlatayım dedim yarın akşama doğru transfer için haber verecekler ama muhtemelen perşembe olur dediler en geç cuma tabi allahtan bir aksilik çıkmzsa... perşembe tatil... transferden sonra en kısa zamanda eşime labtop kurdurup sizleri haberdar edeceğim

selam kızlar, sitede problem vardı yeni girebildim ben de, geçmişi biraz okudum. Tuba innnşşşallaaah değerlerin çok yükselir ve hamiş haberini alırız. Artvinli kolaylıkla transferini atlatmanı ve bebişlerin tutunmasını dilerim canım. Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Yarın yarım gün çalışıyorum ben de hepimiz için dua edeceğim, yarın öğleden sonra sayıyı bildiririm. Bu arada listede Elif in adını gördüm adana da yaptırıyormuş ama yazılarına rastlamadım, ondan fikir almak isterdim, haberleşen varmı aranızda?

hadi meldir hadi meldir hadiiiiiiiiiii
inşşşşşşşş bebişleirnle dönersinnn yavruuuuuhihoyyythihoyyyt

Hadi hayırlısı arkadaşım, hangi gün hayırlı olacaksa o gün olsun,1 gün önce 1 gün sonra...
Senin için de dua ederiz, umarım bebeklerin sana öyle bir tutunurki, müjdelersin bize....

dilber hala gibi oldu evet
cnm benim ama aynen öle ben şişeceğime onlar şişsin heheh kıs valla başka şeyleri hep yutabiliyom ama bu kalma işine gıcığım ya kendi annem dese kal valla kalmam ya ne alakası var yani 3km ötede benim avim zaten anamada aynı anasınada aynı uzaklıkta hastalık olur o başka kalırım tabi ama keyfe keder yanim saçmaaa
orda bizim odamız bilem var havlularımız dolapta çart çurt yok öle yani eziyet yatak aç kaldır falan tabi eşimin işinede yakın ondan yapıyo yanim aman neyse ne ...bundan sonra benim borum ötecek kararlıyım yaşasın benim cancan arkadaşlarım

kız benim boğazım çok pistir heee bakma 52 kilo olduğuma ben dana yessem doymam
her yemeğide herşeyide çok severim valla hiç ayırt etmem sizin dükkana bi gelim çöpte bile bişi bulamazsın huahhahaha

kısım o kadarda tatlı dilli olursam anlamıyolar azıcık acı katmak lazım bence konuşurken ama zamanına ve yerinde huhauhauahua Çok üzgünüm çoook

gizemim yok hayatım diyet diye bayılmadım da siteye bi giriyorum bi sayfa okurken bağlantı kopuyo hata verio ara ki bulasın...
meldir canım inşallah hayırlısı Allah yolunu açık etsin canım.

canım senin için hayırlısı neyse o olur işallah ben bu çileyi çok çektim işallah olumlu olurda yüzün güler...

selam kızlar, sitede problem vardı yeni girebildim ben de, geçmişi biraz okudum. Tuba innnşşşallaaah değerlerin çok yükselir ve hamiş haberini alırız. Artvinli , Meldir kolaylıkla transferini atlatmanı ve bebişlerin tutunmasını dilerim canım. Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Yarın yarım gün çalışıyorum ben de hepimiz için dua edeceğim, yarın öğleden sonra sayıyı bildiririm. Bu arada listede Elif in adını gördüm adana da yaptırıyormuş ama yazılarına rastlamadım, ondan fikir almak isterdim, haberleşen varmı aranızda?

cnm benim hadi görelim senide yuppiii bi annecik daha inşallahhh rabbim tamamına erdirsin
cnm mutlaka haber ver bize trasfer gününü perşembe tatilde olsa biz evde okuruz cuma eklerim ben buraya okunanları cnm benim sen hiç merak etme okuruz biz kuzuuuu

cnm elifte bu ara kayıp eğer adanada rastlarsan bi söle bizim topiğe bi uğrasın yoksa oklava sırası ona geliyoo klava: CADIARZU

Hadi hayırlısı arkadaşım, hangi gün hayırlı olacaksa o gün olsun,1 gün önce 1 gün sonra...
Senin için de dua ederiz, umarım bebeklerin sana öyle bir tutunurki, müjdelersin bize....

hepimiz için hayırlısı olur inşallah arkadaşlar bu zor ve çetin yola bebişler için giriyoruz hem maddi hem manevi yıpranıyoruz ama olsun değer diyoruz inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur hepimizin duaları kabul olur.

guldalı hoşgeldin cnm

bebekteyiz iflas edersiniz şeker benden günah gittiiii :))))
cnm sen okuyabilcenmi dua

arkadaşlar yarın saat 15.00 e kadar artvinli arkadaşımız için dua sayılarınızı bekliyorum ayrıca

cuma günü öğlene kadarda meldir arkadaşımız için dua sayılarınızı bekliyorum şekerler

anlayacağınız boş durmak yok canlarım benim

sudenaz güzel arkadaşım sen şimdi muradının peşinden onca yolu kalktın ta muğladan istanbula geldin bebişin için allah emeklerini boşa çıkarmasın canım benim
bizlerde elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce senin ve yavrucuklarının seninle olması için dua ettik allah kabul etsin inşallah cnm

nevin 20
talya 40
gizem 45

allahım sana sığındık sana güvendik yarabbi biz sudenaz arkadaşımız ve onun muradına kavuşması için dua ettik sen kabul et yarabi.hiç şüphesizki sen bağışlayan ve esirgeyensin.bu zorlu yolda bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır.her işimizde bizlere kolaylık ver.senin huzuruna açılan ellerimizi huzurundan boş çevirme yarabbi.bizlere anne baba olmayı nasip et allahım.amin

bebekteyiz okunuyo cnm benim
ayet yada süre olmadığı için okunuyo
yani dua olduğu için
sen oku rabbim kabul eder inşallah

tmm canım bu akşam bi aksilik olmazsa okurum yarın veya gece yazarım kaç tane okuduğumu
şimdilik songül gider
sizleri seviyorum
Alah ıma emnaet olun canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…