- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.041
kızlar burdan hatırlatayım dedim yarın akşama doğru transfer için haber verecekler ama muhtemelen perşembe olur dediler en geç cuma tabi allahtan bir aksilik çıkmzsa... perşembe tatil... transferden sonra en kısa zamanda eşime labtop kurdurup sizleri haberdar edeceğim
kızlar burdan hatırlatayım dedim yarın akşama doğru transfer için haber verecekler ama muhtemelen perşembe olur dediler en geç cuma tabi allahtan bir aksilik çıkmzsa... perşembe tatil... transferden sonra en kısa zamanda eşime labtop kurdurup sizleri haberdar edeceğim
dilber hala gibi oldu evet:jeyyar: yolunda gitmiş herşey, güzel çok sevindim..
Zaten kızdığım o oldu asıl ben bu kalma işlerini bi türlü anlamıyorum kardeşim yaa, aynı şehirde birbirinde kalmanın ne anlamı var ki?
Bir haftasonun var zaten.
Uygun zamanında uygun şekilde konuşursun sen, içinden nasıl geliyorsa öyle, içine atıp sen şişeceğine, söyle lafını kim alınıyorsa o şişsin..(Dilber Hala gibi konuştum vallazemuszemus)
Tuba nasıl oldu acaba, üzülmenize dayanamıyorum hiç, tekledikçe dizlerimiz kanıyor ama düşe kalka aşacağız bu yolu, başka yolu yok....
Huriya'dan ses yok di mi?
gizem im ya ne istersen yaparım sana şeker şey
bamyaymış tatlıymış ne istiyosan söyle yavvv
kocan anlamış senin tırnaklarını çıkardığını adamın içine doğmuş hhaaaahhhaaa
öyle sen istersen git anana falan dersen olmaz
çok tatlı dille söyliceksin hayatım tamam gidelim de yatmaya ne gere var evimiz varken kadına da külfet oluyoruz çarşaf de yatak dı oturalım gece gelelim evimize sonra da cilveleş birazzzz
anla da sende hahahah:kedi:
cnm benim hadi görelim senide yuppiii bi annecik daha inşallahhh rabbim tamamına erdirsinkızlar burdan hatırlatayım dedim yarın akşama doğru transfer için haber verecekler ama muhtemelen perşembe olur dediler en geç cuma tabi allahtan bir aksilik çıkmzsa... perşembe tatil... transferden sonra en kısa zamanda eşime labtop kurdurup sizleri haberdar edeceğim
selam kızlar, sitede problem vardı yeni girebildim ben de, geçmişi biraz okudum. Tuba innnşşşallaaah değerlerin çok yükselir ve hamiş haberini alırız. Artvinli kolaylıkla transferini atlatmanı ve bebişlerin tutunmasını dilerim canım. Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Yarın yarım gün çalışıyorum ben de hepimiz için dua edeceğim, yarın öğleden sonra sayıyı bildiririm. Bu arada listede Elif in adını gördüm adana da yaptırıyormuş ama yazılarına rastlamadım, ondan fikir almak isterdim, haberleşen varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?