Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

güzel arkaaşım tekrar aramıza hoş geldin
hayırlısı rabbimden cnm benim
sanada dua ederiz tabiki hepimiz birimiz için burda güzel haberler bizi havalara uçuruyo şeker gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi cnm benim listeye trasfer tarihini ekleyeceğim çok yakında senin içinde dua edeceğiz meraklanma

cnm o okuduğumuz slatı tefriciyelerin sayısı
trasfer gününde okuyoruz
ama senin için biraz geçiktik olsun okuruz yinede

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
nevra bacım yarında düzelmesse bu durum kesin birimizden birimizin bilgisayarı masadan aşağı uçacak
bakalım angimiz daha sabırlıyız

atacam şimdi masadan aşağı yaaa

nevra bacım yarında düzelmesse bu durum kesin birimizden birimizin bilgisayarı masadan aşağı uçacak
bakalım angimiz daha sabırlıyız

atacam şimdi masadan aşağı yaaa kötükedihüso

arkadaşlar

artvinli
meldir
serappty arkadaşlarımız için dua lara başlasak diyorum zaten site çalışmıyo canlar
ben kaçar yarın görüşürüz olurmu inşallah tabi
hadinin hepinizi öpüyorum

dua listemiz kabarık bol şans şekerler muck muck sizlere ay ayrılamıyom da yaww

neyse ben kaçar 40 dk var çıkmama o zaman içinde okuyabildiğim kadar okuyacağım öptümmmmmmmmmmmm

bende başladım hanımlar ilk deneme acıbademde başladık. kasıma sarkıyor benim toplama ve transfer henüz menogon ve hap aşamasındayım.hepimize allah yardımcı olsun her gece kendime dua ederken tüm anne olmak isteyenlere ama hayırlı eli ayağı fikri bedeni sağlıklı bebekler diye dua ediyorum. yarın ilk kontrol var. kaç yumurta var çapları ne görücez.

şekerler ben birazdan çıkıcam allahın izniyle sabah görüşürüz inşallahh canlarım benim

turkuaz
aramıza hoş geldin cnm
burda tüp bebek bilgilerimizle birlikte birçok şeyi paylaşıyoruz
hepimiz kardeş gibi olduk umarım bizimle iyi vakit geçirir sende kardeşimiz olursun cnm
turkuaz cnm ekledim seni listeye ama kasım kısmına

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
scjtuba arkadaşım sen sakın kafana takma bence değerin artacak ve hamileliğin çok güzel devam edecek.sitede bir arkadaşım vardı.ikimizin beraber yapılmıştı transferimiz onun değeri çok düşük çıktı dr.kimyasaldan şüphelenmişti tekrar tekrar test istedi.çok şükürki o arkadaşımın şimdi pırlanta gibi ikizleri var sağlıklı doğdular hemde 1 kız 1 erkek oldu.şimdi 3 aylıklar,seninde öyle olacak tüm kalbimle sana dua ediyorum.Bana dua eden bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı öpüyorum ve bana ettiği duaların rabbim daha güzelini onlara nasip etsin diyorum.benimde dualarım sizlerle emin olun.yarın transfere girerken benim için dua edileceğini bilmek,akılllarda olduğumu bilmek beni çok daha huzurlu ediyor.ben çok sıkıntılı,üzüntülü olaylar yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın diyorum.inşallah yarın çektiğim sıkıntılarımın son günleri olur,rabbim beni sağlıklı evlatlarımla ödüllendirir inşallah.bebeklerimi kaybedeli 2 sene olacak neredeyse onların kokusunu sadece 5 gün içime çekebildim.şimdi ikizlerim yan yana mezarlarda yatıyor malesef anneleri daha onların mezarlarına bile gidemedi.kısmetse takrar anne olursam onları unutmam imkansız ama hiç değilse aklıma geldikelrinde öpebileceğim koklayabileceğim meleklerim olur yanımda.hepinize takrar takrar teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum.

merhaba arkadaşlar. bugün transferim yapıldı. tek embriyo. 27.10.2009, inşallah 12 gün sonrada bebişimin haberini vermek nasip olur sizlere. merak ettiğim birsey var. listeye baktımda, transfer tarihlerinin yanında 100-170 gibi rakamlar var, nedir bunlar, bu konuda bana hastanede bilgi vermediler. bilmem gereken şeyler mi var.

artvinli canım yaşadıkların kolay değil. allah hep hayırlısını versin diyoruzya boşa değil.benimde tedavim iptal oldu.demekki hayırlı değilmiş.inşallah hepimiz birgün nazlı meleklerimizi alacağız kucağımıza.
her zaman dediğim gibi biz özel bebeklerin ,özel anne adaylarıyız.

ceynurcuğum allah inşallah tamamına erdirir ve hayırlı haberlerini alırız.transferlerin yanında okunan dua sayısı var.hastane ile alakalı bir şey değil.

Her acıyı bir mucizeyle örtüyor Yaradan, başka bir güzellikle sarıyor yaraları..Unutmak olmasa hayatta, insan yaşadığı hiçbir şeyi unutmasa...düşünsene, yaşamın ne tadı kalır.
Yaşadıklarının hepsini sana unutturacak mucizelerine kavuşursun inşallah bu kez, hepimiz hepimize duacıyız....

Güzel olacak herşey, bugün olmazsa yarın ama mutlaka güzel olacak..
Rabbim yarın seni ve meleklerini korusun

Hadi hayırlısı
12 den geriye saymaya başlıyoruz şimdi, güzel haberler alırız inşallah senden..
İyi dinlen, iyi beslen ve moralini iyi tutmaya çalış....Stres yoklmaz:

cnm benim ya inşallah bu defa rabbim yüzüne gülecek cnm

merhaba hayırlısı olsun ceynurcum
keşke bi gün önceden haber verseydin trasfer tarihini
tarihin yanındaki sayı trasfer günü o arkadaşımıza okunan salatı tefriciye sayısı cnm
sana da okuruz şekerim merak etme

Artvinli canim, insallah bu sefer hersey guzel olacak. Allahim insallah 9 ay sonra kucagina alabilecegin evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…