- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.081
selam güzel anne adaylarııııı
GİZEMCİM notunu aldım geldim canım benim
canım nete girme dedi aku dr bende 6.güne kadar hiç girmedim
girincede birkere yazıp çıkıyorum zarar lı diye
benim 3 emriyo konuldu kızlar ayın 19 unda 31 ekim test günüm blast emriyo konuldu
bu gün 8. günüm belirti bazen var bazen yok
bilemiyorum canlarım ya ama genel durumum iyi rahatımmm
fazla heyecanım yok
şu günler bir geçmek bilmiyor ama yaaa offff
başka kimler beklemede geçmişi okuyamadım
öpüyorum hepinizi
sevgiler
kızlarrr ne olur banada dua edin ne olur çok ihtiyacım varr
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)
2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)
3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)
9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)
11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)
12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)
15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009
16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı
17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi
18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi
19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast
21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz
22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)
24 ) sedef59 --------------????????----------medicana
25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)
26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009
27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez
28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)
7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya
8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda
9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil
scjtuba arkadaşım sen sakın kafana takma bence değerin artacak ve hamileliğin çok güzel devam edecek.sitede bir arkadaşım vardı.ikimizin beraber yapılmıştı transferimiz onun değeri çok düşük çıktı dr.kimyasaldan şüphelenmişti tekrar tekrar test istedi.çok şükürki o arkadaşımın şimdi pırlanta gibi ikizleri var sağlıklı doğdular hemde 1 kız 1 erkek oldu.şimdi 3 aylıklar,seninde öyle olacak tüm kalbimle sana dua ediyorum.Bana dua eden bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı öpüyorum ve bana ettiği duaların rabbim daha güzelini onlara nasip etsin diyorum.benimde dualarım sizlerle emin olun.yarın transfere girerken benim için dua edileceğini bilmek,akılllarda olduğumu bilmek beni çok daha huzurlu ediyor.ben çok sıkıntılı,üzüntülü olaylar yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın diyorum.inşallah yarın çektiğim sıkıntılarımın son günleri olur,rabbim beni sağlıklı evlatlarımla ödüllendirir inşallah.bebeklerimi kaybedeli 2 sene olacak neredeyse onların kokusunu sadece 5 gün içime çekebildim.şimdi ikizlerim yan yana mezarlarda yatıyor malesef anneleri daha onların mezarlarına bile gidemedi.kısmetse takrar anne olursam onları unutmam imkansız ama hiç değilse aklıma geldikelrinde öpebileceğim koklayabileceğim meleklerim olur yanımda.hepinize takrar takrar teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar. bugün transferim yapıldı. tek embriyo. 27.10.2009, inşallah 12 gün sonrada bebişimin haberini vermek nasip olur sizlere. merak ettiğim birsey var. listeye baktımda, transfer tarihlerinin yanında 100-170 gibi rakamlar var, nedir bunlar, bu konuda bana hastanede bilgi vermediler. bilmem gereken şeyler mi var.
cnm benim ya inşallah bu defa rabbim yüzüne gülecek cnmscjtuba arkadaşım sen sakın kafana takma bence değerin artacak ve hamileliğin çok güzel devam edecek.sitede bir arkadaşım vardı.ikimizin beraber yapılmıştı transferimiz onun değeri çok düşük çıktı dr.kimyasaldan şüphelenmişti tekrar tekrar test istedi.çok şükürki o arkadaşımın şimdi pırlanta gibi ikizleri var sağlıklı doğdular hemde 1 kız 1 erkek oldu.şimdi 3 aylıklar,seninde öyle olacak tüm kalbimle sana dua ediyorum.Bana dua eden bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı öpüyorum ve bana ettiği duaların rabbim daha güzelini onlara nasip etsin diyorum.benimde dualarım sizlerle emin olun.yarın transfere girerken benim için dua edileceğini bilmek,akılllarda olduğumu bilmek beni çok daha huzurlu ediyor.ben çok sıkıntılı,üzüntülü olaylar yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın diyorum.inşallah yarın çektiğim sıkıntılarımın son günleri olur,rabbim beni sağlıklı evlatlarımla ödüllendirir inşallah.bebeklerimi kaybedeli 2 sene olacak neredeyse onların kokusunu sadece 5 gün içime çekebildim.şimdi ikizlerim yan yana mezarlarda yatıyor malesef anneleri daha onların mezarlarına bile gidemedi.kısmetse takrar anne olursam onları unutmam imkansız ama hiç değilse aklıma geldikelrinde öpebileceğim koklayabileceğim meleklerim olur yanımda.hepinize takrar takrar teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum.
merhaba hayırlısı olsun ceynurcummerhaba arkadaşlar. bugün transferim yapıldı. tek embriyo. 27.10.2009, inşallah 12 gün sonrada bebişimin haberini vermek nasip olur sizlere. merak ettiğim birsey var. listeye baktımda, transfer tarihlerinin yanında 100-170 gibi rakamlar var, nedir bunlar, bu konuda bana hastanede bilgi vermediler. bilmem gereken şeyler mi var.
Artvinli canim, insallah bu sefer hersey guzel olacak. Allahim insallah 9 ay sonra kucagina alabilecegin evlatlar nasip etsin.scjtuba arkadaşım sen sakın kafana takma bence değerin artacak ve hamileliğin çok güzel devam edecek.sitede bir arkadaşım vardı.ikimizin beraber yapılmıştı transferimiz onun değeri çok düşük çıktı dr.kimyasaldan şüphelenmişti tekrar tekrar test istedi.çok şükürki o arkadaşımın şimdi pırlanta gibi ikizleri var sağlıklı doğdular hemde 1 kız 1 erkek oldu.şimdi 3 aylıklar,seninde öyle olacak tüm kalbimle sana dua ediyorum.Bana dua eden bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı öpüyorum ve bana ettiği duaların rabbim daha güzelini onlara nasip etsin diyorum.benimde dualarım sizlerle emin olun.yarın transfere girerken benim için dua edileceğini bilmek,akılllarda olduğumu bilmek beni çok daha huzurlu ediyor.ben çok sıkıntılı,üzüntülü olaylar yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın diyorum.inşallah yarın çektiğim sıkıntılarımın son günleri olur,rabbim beni sağlıklı evlatlarımla ödüllendirir inşallah.bebeklerimi kaybedeli 2 sene olacak neredeyse onların kokusunu sadece 5 gün içime çekebildim.şimdi ikizlerim yan yana mezarlarda yatıyor malesef anneleri daha onların mezarlarına bile gidemedi.kısmetse takrar anne olursam onları unutmam imkansız ama hiç değilse aklıma geldikelrinde öpebileceğim koklayabileceğim meleklerim olur yanımda.hepinize takrar takrar teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?