- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.121
Hadi hayırlısı
12 den geriye saymaya başlıyoruz şimdi, güzel haberler alırız inşallah senden..
İyi dinlen, iyi beslen ve moralini iyi tutmaya çalış....Stres yoklmaz:
inşallah. arkadaşlar özellikle yemem gereken birşey varmı? eşim internete bağlanmama izin vermiyor. neymiş bebeğin tutmasına engel olabilir miş :). arada girip bakıcam inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimizin yüzünü güldürsün...
Arkadaşlar birşey daha öğrenmek istiyorum. dün transfer anında böcek ısırığı gibi bir acı hissettim tam yerleştirme anında, sizde böyle bir acı hissettinizmi? bir aksilikmi oldu diye merak içindeyim
ceynur hiç böyle bir şey duymadım psikolojik olmasın...
nihayet siteye girebildim günaydın kızlar bende sıradaki arkadaş için 20 tane tefriciye 7 tane ayetel kürsi okudum gizemin yazabilirsin canım.
bence bu kadar kafana takılıyorsa aç doktoruna sor orda çok üzerinde durmadım ama şu anda kafamı meşgul ediyor huzursuz oldum diyebilirsin eminim sana bir açıklama yapacaktır.
bende yarın yada cuma gireceğim transfere nasıl yapılıyor aşılama gibi bir işlem mi bana anlatabilir misin?
Arkadaşlar, ben transfere girmeden önce, 7 ayetelkürsi, 1 fatiha, 3 kulhuvalllahu, 1 rabbiyesir , 1 nas, 1 felak okudum. Allahın yardım edeceğini hissediyorsunuz, kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. bence sizde mutlaka okuyun.
transfer olan arkadaşlar, bebeğinizle konuşmak istiyormusunuz, benmi deliriyorum yoksa, elim karnımda onunla konuşmak istiyorum, sıkı tutun bebeğim bırakma beni diyorum. tırlatıyormuyum :)
Arkadaşlar, ben transfere girmeden önce, 7 ayetelkürsi, 1 fatiha, 3 kulhuvalllahu, 1 rabbiyesir , 1 nas, 1 felak okudum. Allahın yardım edeceğini hissediyorsunuz, kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. bence sizde mutlaka okuyun.
transfer olan arkadaşlar, bebeğinizle konuşmak istiyormusunuz, benmi deliriyorum yoksa, elim karnımda onunla konuşmak istiyorum, sıkı tutun bebeğim bırakma beni diyorum. tırlatıyormuyum :)
toplamda 1908 adet salatı tefriciye okumuşuz kızlar bravo bize allah kabul etsin inşallah
kiz az isim var dedigin tefriciyelerimi toplamakti, heheh kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?