Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizem canım ben folibol b12 vitamini birde aspirin kullanıyorum birde bende pcos olduğu için glokofen kullanıyorum şimdilik

bende folıbol kullanıyorum sabah aç karnına günde 1 kere 5 mg ya ama bana alerji yaptı sanki bi kaç gündür omuzlarım ve boynum kabarıyo bende bu sabah içmedim bi kaç gün ara vercem dr bide corasprin yazmıştı ama ben orda tedaviye karar vermediğim için başlamadım yan etkisi yok heralde dimi bu ilaçların

bu arada resim eklenmemiş

kızlar ben gidiyorum. yarın ilk fırsatta girerim. kalın sağlıcakla.

valla ben şu an kullanmıyom tedavi ile başlamayı planlıyorum acayip bi şişkinlik sıkıntım var hiç bi damla bişi alacak hissiyatım yok

folik asiti gebe kalmak isteyen herkes 1 yıl öncesinden kullanıyomuş b12 oluğu için ve gebeliğin ilk 3 ayında bebeğim kemik ve zihinsel gelişimi içinmiş yani

Arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.En kısa zamanda bebekleriniz karnınızda sıkıca tutunsunlar.Herkes pozitif haberi alır inşallah.Ben de size katılıcaktım.Bir süredir de takip ediyorum sizleri.
Ben ilk denememi bu yıl mart ayında Florans Nıghtınle'de yaptım.Sonuç biyokimyasal gebelik.2.denememi eylülde yapıcaktım araya bayram giriyor diye bu aya erteledim.Bu hafta başında aynı merkeze gittik.Ekimde denemek istiyoruz dedik.Dr'umuz yurtdışında olacakmış bu ay kasımda yapalım acele etme diyor.Eve geldikten sonra farkettim Kasımda yine bayram giriyor araya.Ondan sonra da aralık ocak tam kışa denk geliyor.Ben İstanbul dışından gidip gelicem zaten onun için kış gelmeden halletmek istiyordum.Ben de kendi dr'um bu ayı kabul etmezse diye merkez arıyordum.Bugün sabah bize yakın diye Medicana beylikdüzüne mail attım.Biraz önce bana döndüler.Hemen gelin bu ayda yaparız adetin 3.günü başlarız diyorlar.Fiyatta bizim merkeze göre bayağı uygun.Sizin görüşlerinize ihtiyacım var.Bu arada çok uzun oldu ama yaşım da bayağı var.Beklemek istemiyorum.Adeim de % ekim gibi olacak.

gizemcim hiç zannetmiyorum yan etkisi olsun ben kullanıyorum hamimeliğimdede devam etmiştim hepsine bebeği kaybedince kestim sende keşke içsen her gittiğin dr verecek sana bu ilacı zaten

hülyacım hakkında hayırlısı olsun içine siniyorsa diğer hastanede başla çok haklısın kışın çok zor olur gidiş geliş rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş

hülyacım hakkında hayırlısı olsun içine siniyorsa diğer hastanede başla çok haklısın kışın çok zor olur gidiş geliş rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş

Teşekkür ederim arkadaşım.Bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Çevremde hiç kimse beni anlamıyor.Sen İzmir'de yaşıyorsun herhalde.İstanbul'da yaşayan arkadaşlar da bir cevap yazsa biraz rahatlasam.

gizemcim folik asit zararlı değil yan etkileride yoktur sanırım vitamin ilacı belki başka birşey rahatsız etmiştir seni ben 3 yıldan fazladır kullanıyorum hiç yan etkisini hiç görmedim hatta bende anemi vardı düzelmesine yardımcı oldu tek yan etkisi bence yani uzun vadede kilo aldırması rahat olabilirsin arkadaşım

gizemcim hiç zannetmiyorum yan etkisi olsun ben kullanıyorum hamimeliğimdede devam etmiştim hepsine bebeği kaybedince kestim sende keşke içsen her gittiğin dr verecek sana bu ilacı zaten
folik asiti 1 seneye yakındır içiyorumda corasprin de alaym bari nasılsa içicem hihihi
er yada geç

folik asit b12 ve e vitamini sperm sayısınıda arttırıyomuş bi yerde okumuştum ben bi ialçtan kocişede içirsemmi acep hihih

ya komiklik olsun sizi biraz güldiriyim diye 2 saattir resim eklemeye çalışıyorum bitürlü beceremedim yaa

Biliyorum canım;İlaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor yeterince,çayımıza attığımız sakarin bile vücuttan tam atılmıyor ve böbreklerde vs ajan bırakıyorken bizim yuttuklarımızı,iğnelerimizi düşününce bu kadar az tepki vermemiz bile şaşılacak birşey.Annelik kadar anne adaylığı da kutsal diyorum ben.Her doğum sancılıdır derler ya, bizim sürecimiz de sabrımızla şekillenecek.

İzi alman nisbeten rahatlatacaktır seni."Hekimden sorma çekenden sor " dedikleri gibi,burada paylaşarak çoğalacağız birlikte.

Öyle çok dua ediyorum ki hepimiz için,yanında kar taneleri kadar çok bebek olan Allah'ım bize de gönderecek onlardan bir gün,inanıyorum:Saruboceq:

Sıkma canını,hadi bi gülümse

Teşekkür ederim arkadaşım.Bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Çevremde hiç kimse beni anlamıyor.Sen İzmir'de yaşıyorsun herhalde.İstanbul'da yaşayan arkadaşlar da bir cevap yazsa biraz rahatlasam.

Hülyacığım, içine sindiyse ve şartların şu zaman için uygunsa en azından bir görüş derim ben.Yüzyüze görüştüğünde sorularına daha net yanıtlar alırsın, hastaneyi ve doktorunu gör ,sorularını sor.
Gün bizden gidiyor tatlım,her geçen güne bile yazık,iyice değerlendir, ölç tart ama bence taa diğer bayram boşluğunun vs geciktirmesine de izin verme.
İstanbul'da tedavin sürerken gidip gelecek misin,kalacak mısın? Telefonda süreç hakkında birşey söylediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…