G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
gizem canım ben folibol b12 vitamini birde aspirin kullanıyorum birde bende pcos olduğu için glokofen kullanıyorum şimdilik
valla ben şu an kullanmıyom tedavi ile başlamayı planlıyorum acayip bi şişkinlik sıkıntım var hiç bi damla bişi alacak hissiyatım yok
kızlar ben gidiyorum. yarın ilk fırsatta girerim. kalın sağlıcakla.
hülyacım hakkında hayırlısı olsun içine siniyorsa diğer hastanede başla çok haklısın kışın çok zor olur gidiş geliş rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş
folik asiti 1 seneye yakındır içiyorumda corasprin de alaym bari nasılsa içicem hihihigizemcim hiç zannetmiyorum yan etkisi olsun ben kullanıyorum hamimeliğimdede devam etmiştim hepsine bebeği kaybedince kestim sende keşke içsen her gittiğin dr verecek sana bu ilacı zaten
Nevincim hem tedavi süreci hem de bazı hormonlarım yüksekti bugün baktım yine yüksek burda anlayan kimse de yok zaten pek anlatmam işte de stresli oluyorum dün eczanede tartıştım ilaçlarımı yalnış getirmişler okadarda anlatmıştım işimiz yoğun biz de bir hasta grubuyuz ama ben de hastanede hastalarla uğraşıyorum gerçi onlarla pek sorunum yok ama iş yoğunluğu nöbetler yoruyor işte tedavime yine erttelenmezse ayın 12 13 ü gibi başlayacağız sevkli olucam sonra da izne ayrılıcam aslında burda herkes aynı sorunlarla uğraşıyor ben bukadar şeyi eşim dışında kimseyle paylaşmıyorum burası rahatlatıyor beni allah hepimize kolaylık versin
Teşekkür ederim arkadaşım.Bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Çevremde hiç kimse beni anlamıyor.Sen İzmir'de yaşıyorsun herhalde.İstanbul'da yaşayan arkadaşlar da bir cevap yazsa biraz rahatlasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?