Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ışte birçok hastalıklara neden olan radyasyondan korunmanın yolları...

- ılk olarak kablosuz internet vazgeçmek lazım.

- Mikrodalga fırını mümkün olduğunca az kullanılmalı.

- Tüplü televizyon varsa arka tarafının yaşam alanına dönük olmamasına özen göstermek gerekir.

- LCD televizyonlar tüplü ve plazma televizyonlara oranla daha az elektromanyetik alan oluşturur.

- Evlerde tasarruflu ampul ve floresanların yerine sarı ışık yayan ampulleri kullanmak gerekir.

- Bebek telsizleri bile radyasyon yayıyor. Gerek duyulmadığında kapalı tutun.

SaĞol ACELE ne bılım yaa sÜreklı sÖlÜyorumya ondan ıŞte

Son düzenleyen: Moderatör:
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamileimiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (125)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

hoşbulduk canım benim 3. denemem mayada tedavideyim az önce merkezden aradılar yumurtaların sadece 4 ü olgun çıkmış ve 3 ü döllenmiş çok üzgünüm Allahım neolur 3 ünden biri tutunsunlar bana :Saruboceq:

Ajuu arkadaşım hiç oralini bozma.Benimde bu denememde 3 tanesi döllenmişti.Benim de senin gibi moralim bozuktu baştan.Ama o 3 embriyo beşinci güne kadar sağlıklı bir şekilde geldi canım.Zaten bize lazım olan 1 embriyo ama sanki fazla olursa kendimizi daha rahat hissediyoruz ama sonu hayırlı olsun hepimiz için arkadaşım rahat olmaya çalış olur mu?

ya kızlar benmi takip edemiyorum arada kaçırıyorum
huriya nın sonuç almış olması gerekmiyomu
listeye bakıyorumda
sanki yalnış olan bişiler var yada arada benim kaçırdığım

kızlarrrrrrrrr idrar testi yapmıyoruz lütfennnnn
sahtekarlara para kazandırmayın ve umutlarınızla oynatmayın şekerler
sabırlı olun ve gününde kanda baktırınn canlar

kızlarrrrrrrrr idrar testi yapmıyoruz lütfennnnn
sahtekarlara para kazandırmayın ve umutlarınızla oynatmayın şekerler
sabırlı olun ve gününde kanda baktırınn canlar

Arkadaşım ben de bugüne kadar yapmadım ama eşimden gizli aldım 2 tane duruyor çekmecede.Yarın sabah yapmayı düşünüyorum kan vermeye gitmeden önce.Ona göre giderim bari.umutlu ya da umutsuz.

Huriya'nı dondurulmuş transferi olduğu için onlara 15 gün bekleme süresi veriliyormuş canım.Ama sanırsam bugün olması lazım test günü.

hımmm kıs hulya zaten gideceksin kan testine yapma bacım yanıltıcı çıkıyo yaa
boşuna neden yanılasınki

ya kızlar nerdesiniz yaa benim moralim çok bozuk

size anlattığım ikiz bekleyen tese kızı varıya
bebişlerden biri karnında ölmüş 28 haftalık dr demiş biraz daha dursun bakalım ne olucak falan ben bişi anlamadım yaa peki değerine ne olucak öleni alırlarsa uf yaaa

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamileimiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

seraxi güzel anne sen nasılsın cnm benim allah tamamına erdirsin çok sevindim şekerim darısı hepimizin başına inşallah

herkese slm.nasılsınız arkadaşlar.ya sizin desteğiniz ne güzelmiş bu zorlu süreçte.
ben de yanınızdayım arkadaşlar sorusu olan varsa tedavi süresince herşeyi sorabilirsiniz.gizemim çokk teşekküe ederin.meldir umarım bırakmaz senin bebekler senii sıkı sıkı tutunurlar işallah.
tubanın da olumlu haberlerini alırız işallah.
ben pc başında fazla kalmamaya dikkat ediyorum.ama SİZLERİ DE ÇOKK MERAK EDİYORUM.

Gizem,kızlar...hem ofis yoğun hem site hala sıkıntılı...Şöyle bir göz atmaya çalıştım yazdıklarınıza, kalanları da okurum birazdan,
Dualarımı bile yazamadım:sinifsinif:

Meldir'in duasını etmişsin Gizem'im ama Meldir için 20, Ceynur'un günü geride kalsa da 20 tane Ceynur için, 20 tane sonuç alacak olan Huriya için, 25 tane de Sudenaz için..

okudukça yazarım..

Sitede bir yenileme falan mı var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…