Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Gızemım Çokk teŞekkÜr ederım sıteye gırmek ve msj yazmak Çok zor.darısı sana ve tÜm ısteyenlere olsun canım benım.dualarım sızınle

nevincim isimlerin yanına ekliyorum cnm sayıları allah kabul etsin

sarappty içinde okusan süpper olur şeker açığımız varda malum sitenin durumundan kimse giremiyo

nevincim cnm yarın serappty nin test günü transferinde okumamıştık
öncelikli olarak onun duasını yapmayı hedefliyorum bu akşam çıkmadan elimde henüz 70adet var destek bekliyorum akşama evde okusanda olur

ceynur için henüz toplayamadım sadece senden geli yani şimdilik ben hafta sonu okuycam ceynurcuğuma pazarteside toplar dua eder amin deriz hep beraber

sitedeki durum gerçekten çok çok kötü etkiledi bizi herkesi merak ediyorum tubacım hala yok
inşallah bundan sonra herkes pozitif haberiyle gelir

nevin sana 30 yazıyımmı akşama okurmusun cnm benim

talya sanada 30 yazsam sende akşama okurmusun şeker

bu günlük yeter ozaman ne dersiniz

seraxi sen okuyabilirmisin bilmiyorum cnm dinlenmen lazım ya okurum dersen 20 tanede sen oku olurmu şeker

hadi cvp yazın bana

gizemim bende okurum insallah. haber ederim...isyerinde suan cok yogunum ve bu site cildirtiyor insani... bizim stressiz olmamiz gerekirken bu site daha cok strese sokuyor bizi :tomato:

gizemim ben senin yazini gormeden yazmistim.. ben yarin icin planliyordum, ama tamam sen 30 yaz bana. aksam okurum insallah...

talya senden 30 tane yazdım şeker akşama evde de okusan olur yarın sonuç alıcak serappty ciğimiz
hulya allah razı olsun senden de 20 tane yazdım güzelim

helal olsun valla yok bizim topiğimiz gibisi

site yönetimi duy sesimizi bizi ayırıyo bu sorun çok üzülüyoruz ya biz tüp bebek tedavisi görenleriz üzmeyin bizi

serappty güzel arkadaşım arkadaşlarımızla beraber senin trasferinde okuyamadığımız dualarımızı test günün için okuduk cnm..inşallah pozitif haberlerinle gelirsin bize şeker..

a.acele 30
hulya 30
talya 30
gizem 40
nevin 50

rabbim seraxi arkadaşımızın bebeğine kavuşması için ellerimizi huzuruna açtık dua ettik sen kabul et yarabbi. bizlere evlat sevgisini tatdır allahım.merhametini bizlerden esirgeme yarabbi.hiç şüphesizki sen bağışlayan ve esirgeyensin allahım.bizlere bu zorlu yolumuzda yardım et yolumuzu nurun ile aydınlat yarabbi.cümlemizin evlatlarına kavuşması için merhametini ve varlığını bizlerden esirgeme.bizlere güç ver allahım amin

Son düzenleyen: Moderatör:
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamileimiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180)

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar transferi yapılmış dua okunmamış tek bir arkadaşımız kaldı sizlerden destek bekliyorum
ceynur arkadaşımız için canlarım
pazartesi artık toplarım dua sayılarını zaten site malum irtibat çok zayıf inşallah düzelir şekerler

sizlerle düzgünce muhabbet etmeyi çok özledim valla yaa

tubacımdan haber gelmedi
ben yarın nete girmeye çalışırım bi şekilde artık sizleri çok çok çok seviyorum allaha emanet olun şekerler

nevin bitanecik ablam benim cnm yaa offf çok özledim valla yaa böle kesik kesik nereye kaar yawww

Gizemciğim, ben erken çıktım bugün..
Siteye hala savaşarak girilebiliyor...
Son günlerde okuduğum dualarla ben hafif hafif yerden yükselip havada gezeceğim ama Allah'tan nasıl birşeyse hep dua etmek geliyor içimden..Bir de ezberledim ya, iş yaparke bile beynimden geçiyor dua...
Serappty arkadaşımız için bu akşam 50 tane okuyacağım, akşam eşim yok şehirdışında ve ptesi gelecek, çok zamanım var, rahat rahat okurum...
haftasonu için de varsa arkadaşımız, söyle bana haftasonu da okurum...
İnşallah Rabbim duyacak sesimizi bu kez....

Nevİncİm sen nasılsın ?

Canımm,çok iyiyim...Biliyorsun birkaç gündür siteye girip 2 kelime yazdıysak kendimizi şanslı hissediyoruz.
Aklım,kulağım,yüreğim hep burda ve sizden gelecek güzel haberlerde....Burada olamasam da gönüller bir derler ya, ismen duamdasınız hep....
Sesini duyduğuma sevindim...

cnm benim hemen yazıyorum serapp için senden 50 dene

al sana bi yanak bide ben senden alıyım birazdan çıkıyorum şeker opuyorumnanaktan
zemuszemus

haftasonu için şimdilik sadece ceynurcum var
henüz kimse haber veremedi tabii siteden dolayı

cnm benim oku oku duadan zarar gelmez şekercim:Saruboceq:
uçarsan ben tutarım seni hihihi vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…