G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.241
canım benim süpperrrssiiiiinnn yaaa çok çok çok sevindim hayırlısıyla tamamına erdirsin rabbim inşallaharkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
olsun canım allah kabul etsin ben ölesine meraktan sordummaalesef yok, keşke olsa, arapçası vardı, ordan okuyorum bende. inşallah kabul eder Rabbim.
teşekkür ederim arkadaşlar nevra nevin gizem bebekteyiz tuba ceynur talya a.acele hülya huriya ve diğerleri.....herkese çokkk teşekkürler.
işallah sizlere de yüce allahım bu duyguyu tattırır ve beni de tamamına erdirir.
tmm şeker ekledim hemengizem canım unutmamak için buraya yazıyorum cumaya bekleyemiyeceğim.20 tane daha okudum duayı haberin olsun.nasıl olsa yazılanlara bakarsın.
selam kızlar bende dün yumurtalar topandı 15 adet bugün doktorumla görüştüm yaklaşık 10 tanesi döllenmiş ilerleyen günlere doğru belli olucak heralde pazar günü transfer olacak
yumurta toplama işleminden çok korkuyordum neyseki kurtuldum ama çok sancım oldu ayıldıktan sonra bugün iğnelere ve ilaçlara başladım kızlar transfer işleminde ne yaptınız acıdımı ne olur yazın ya valla yumurta toplama işleminde beni hazırlıcakları sıra sessizce kaçıyordum yakalandım acayip korkağım vazgeçecektim valla transfer işlemi nasıl onu takdım şimdi birde yumurta toplama işleminden sonra bende ağrı ve akşama doğru hafif kan geldi ama ağrı oluyor birde bol su iç transfer işlemine geldiğin zaman bol su iç ve şıkışık bir durumda olucak dediler kızlar benim tedavi migroenjeksiyon ayrıca kızlar cinsiyet belirledinizmi transferde ben çok kızım olsun istiyrum sağlıcakla birde merakım bu yumurta toplama işleminden sonra ilişkide pehriz verildimi teşekkür ederim hepimiz için hayırlısını diliyoum kızlar:Saruboceq:
okiş ekledim şekerimgizemim ben 25 tane okudum.. daha okursam haber ederim...
bende yarın sabah kan vericem sonuç için inşallah olumlu sonuç alabilirim
ama hiç umudum yok belirtide yok sadece gögüslerde hafif acıma var
allah yardımcımız olsun hepimizin
yazdım şeker muckkkgizemim ben bi 20 daha okudum. Daha dogrusu 20 mi yoksa 25 mi okudum hatirlamiyorum...diyorum ya cooook unutkan oldum... 1 dakika once yaptigim seyi unutur oldum:sinifsinif: neyse sen artik 20 yaz... galiba dunden de 25 vardi, yani toplam 45 oldu.
merhaba hayırlı cumalar büyük ihtimalle pazara transferim olacak benide listeye eklermisiniz Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
cnm benim hoşgeldin hayırlı olsun inşallah hadi bakalım başlıyor zorlu telaşlı heyecanlı bekleyiş şekerkızlar günaydııınnnnben geldimmm 3 tane transfer yapıldı meleklerim benimledir umarım :)
kızlar ben yatıyorum ama kıpır kıpır duramıyorum kımıldamadan mı yatmam gerekiyor
kızlar ben yatıyorum ama kıpır kıpır duramıyorum kımıldamadan mı yatmam gerekiyor
ewt yatıyorum gizem ama kımıldamadan değil ben haber vermek istedim görüşürüz..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?