Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canlar cumanız mübarek olsun

geçmişe dönüp geleceğim hemen sanırım kaçırdığım çok şey var 10dk içinde tek tek hepinizle ilgileneceğim sizleri çok özledim şekerler

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni hamişimiz yuppiiii

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????

30 ) aju ----------------????????????---------??????????

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
canım benim süpperrrssiiiiinnn yaaa çok çok çok sevindim hayırlısıyla tamamına erdirsin rabbim inşallah
işte bir anne daha yupppiiiiii

maalesef yok, keşke olsa, arapçası vardı, ordan okuyorum bende. inşallah kabul eder Rabbim.
olsun canım allah kabul etsin ben ölesine meraktan sordum

canım benim hepimiz birimiz için rabbim cümlemizin yüzüne gülsün

gizem canım unutmamak için buraya yazıyorum cumaya bekleyemiyeceğim.20 tane daha okudum duayı haberin olsun.nasıl olsa yazılanlara bakarsın.
tmm şeker ekledim hemen

rengincim tedavin hayırlı olsun cnm hangi hastane ve kaçıncı deneme bizlere yazarsan senide listemize ekleyelim şeker

gizemim ben bi 20 daha okudum. Daha dogrusu 20 mi yoksa 25 mi okudum hatirlamiyorum...diyorum ya cooook unutkan oldum... 1 dakika once yaptigim seyi unutur oldum:sinifsinif: neyse sen artik 20 yaz... galiba dunden de 25 vardi, yani toplam 45 oldu.
yazdım şeker muckkk

merhaba hayırlı cumalar büyük ihtimalle pazara transferim olacak benide listeye eklermisiniz Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

hoşgeldin tabiki eklerim listeye hayırlısı olsun inşallah hangi hastane kaçıncı deneme
trasfer tarihin netleşince paylaş bizimle olurmu

kızlar günaydııınnnnben geldimmm 3 tane transfer yapıldı meleklerim benimledir umarım :)
cnm benim hoşgeldin hayırlı olsun inşallah hadi bakalım başlıyor zorlu telaşlı heyecanlı bekleyiş şeker

kızlar ben yatıyorum ama kıpır kıpır duramıyorum kımıldamadan mı yatmam gerekiyor

cnm dr ların söylemesine göre ağır hareketler yapmadan günlük yaşantına devam edebiliyorsun ama yinede ilk 2 gün yatmanı tavitye ederim ben

evvetttt kısçeler hadinin bakalım dökülün dua sayılarınızı

bakalım kimler ne yapmış cici anne adaylarıı

ewt yatıyorum gizem ama kımıldamadan değil ben haber vermek istedim görüşürüz..............

ewt yatıyorum gizem ama kımıldamadan değil ben haber vermek istedim görüşürüz..............

cnm güzel arkadaşım evet radyanyona fazla maruz kalmsan iyi olur şeker arada bi uğra yanımıza hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

meldirciğim senin trasfer günün tatile denk geldiği için okuduğumuz dua sayılarını şimdi yazıyorum şeker allah kabul etsin

gizem 40
a.acele 40
talya 45

allahım meldir arkadaşımızın muradına ermesi için hayırlısıyla bebişine kavuşması için okuduğumuz duaları sen kabul et yarabbim. allahım sana sığındık sana güvendik yarabbi bizleri merhametinden yoksun eyleme. evlat hasretiyle sınama allahım amin

hulyacım iyiyim şeker sen nasılsın

birazdan gelir kızlar sanırım yine sitede sorun var cnm

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni hamişimiz yuppi HAMİLE :CüvCüv:

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE :CüvCüv:

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (125)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMİLE :CüvCüv:

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????

30 ) aju ----------------????????????---------??????????

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
gizemim canım ben şimdilik 10 tane daha dua okudum.
şekerciğim yapabilirsen şu hamişlerimizi büyük harflerle yada daha başka şekillerde yazarmısın.baktıkca morelimiz yükselsin.

nevracım henüz belli değil ama kasımda başlayamam zaten çünki kasım adetiyle doğm kontrol hapına başlamam lazım ya şeker yine aralık ayına sarkar yani zaten maddi olarak ta henüz hazır değiliz
çarşamba akşamı dr un vediği reçeteyi hesaplattım 1400tl tutuyo yani 2 aylık maaşım şekerim :))))
hayırlısı allahtan cnm benim yaa
böle güzel haberleri alınca birden başlayasım geliyo ama olmuyo işte imkanlar
yani gönül cennete gitmek istiyo ama günahlar koymuyo ne yapalım artık yaa beklemek tek çare

kızlar bu arada serappty için dua topluyorum şekerler haberiniz olsun trasferinde okuyamadık yarın tahlili var yanim acele şekerler muck

a.acele cnm okiş senden yazdım 10 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…